Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Odmor u Mostaru uz boravak u luksuznom hotelu Kriva Ćuprija 1****

Mostar: Noćenje sa doručkom za dvije osobe u superior sobi za samo 109KM

Napomene

 • Ponuda uključuje: Jedno noćenje za dvije osobe sa doručkom u superior sobi
 • Period iskoristivosti ponude je od 20.10. do 25.12.2017. godine
 • Obavezna rezervacija na broj telefona 061 915 915 ili na e-mail: email-a krivacuprijamostar@gmail.com
 • Djeca do 2 godine borave besplatno ukoliko spavaju sa roditeljima, a djeca od 2 do 14 godina plaćaju 30 KM po danu.
 • Boravišna taksa i osiguranje iznose 3 KM po osobi za jednu noć. 
 • U cijenu je uključen: internet, grijanje, klima, čišćenje
 • Parking nije uključen u ponudu.
 • Check in do 18:00h.
 • Check out do 11:00h.
 • Vaučeri se mogu spajati
 • Vaučere nije moguće stornirati

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Hotel "Kriva ćuprija I" sagrađen je 2005.godine u UNESCO zoni Stari grad Mostar, a u potpunosti je renoviran 2008., 2010. i 2012. godine. Hotel je 2011. godine kategorizovan -izabran za Hotel baštinu od Federalnog Ministarstva Turizma BiH što spada u Hotele sa 4 zvjezdice. Godine 2010 Hoteli Kriva Ćuprija su od online booking VENERE i EXPEDIA dobili nagradu za jedan od najurednijih i najčistijih hotela u Evropi (ocijenjeno od gostiju koji su boravili u hotelu). Godine 2011., hotel je izabran za najbolji hotel u Bosni i Hercegovini od strane WORLD TRAVEL AWARDS svjetski priznate turističke organizacije iz Amerike koji sami daju garanciju za „Travel Excellence Guaranteed„. 

Opis ponude

Udaljen 70 metara od Krive ćuprije, ovaj prekrasni hotel nudi sobe sa balkonima, a restoran služi tradicionalna jela i ima ljetnu terasu.
Sve sobe u hotelu „Kriva Ćuprija“ su opremljeni s klima uređajem i kablovskom TV. Sobe imaju kupaonice sa sušilom za kosu, mini barom i pogledom na mostarski Stari Grad. 

Restoran poslužuje međunarodnu kuhinju i nacionalna jela kao što su pečena janjetina, slatkovodne ribe i slično. Desert izbornik uključuje palačinke, hurmašice, baklave i tufahije, tipični bosanski desert s jabukama, orasima i šlagom.
Hotel također nudi računalo s pristupom internetu, koje gosti mogu koristiti besplatno.
Hotel posjeduje pet apartmana, od kojih su tri biznis i dva ekonomske klase, kao i osam soba. Sobe imaju terasu ili balkon s pogledom na Stari grad i rijeku Radobolju. Gostima su dostupne usluge masaže, po potrebi i narudžbi, kao i room service restorana...

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

Hotel "Kriva ćuprija I" sagrađen je 1998. godine, a u potpunosti renoviran 2003., 2006. i 2012. godine. Hotel je kategorisan sa tri zvjezdice, a 2011. godine izabran za Hotel baštinu od Federalnog Ministarstva Turizma BiH. 2010. godine hoteli “Kriva Ćuprija” su od online booking Venere i Expedia dobili nagradu za jedan od najurednijih i najčistijih hotela u Evropi. Još jedan užitak koji Vam nudi lokacija hotela je taj što se nalazi u srcu Starog grada u Mostaru i udaljen je samo 100 m od historijski poznatog Starog mosta, tako da u roku od petnaest minuta možete proći kroz tri različite civilizacije, tursku, austrougarsku i modernu istočnoevropsku. U ljetnom periodu gostima se nudi i izlet obilaska Hercegovine, od Blagaja, Počitelja, Kravica i Međugorja.

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.