Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Odmorite se u povijesnom srcu otoka Hvara - Stari Grad

Tri noćenja na bazi polupansiona za dvije osobe u Hotelu Arkada platite samo 518 KM!

Napomene

  • Termin iskoristivosti: 19.07.-22.07.2018.
  • Ponuda uključuje 3 noći na bazi polupansiona za dvije osobe
  • Twin/double room
  • Balkon, privatna plaža, vanjski bazen
  • Mogućnost promjene cijene u zavisnosti o raspoloživosti mjesta u hotelu i termina rezervacije
  • Prije kupovine obavezna je provjera raspoloživosti i rezervacija na email citydealtravel@gmail.com ili na broj telefona +387 33 950 397 i +387 61 205 096
  • Kupljeni vaučeri se ne mogu stornirati.

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Stari Grad je najstariji grad u Hrvatskoj, Aristotelov vršnjak.  Iste one godine, 384. prije Krista, kada se u Trakiji rodio ovaj znameniti grčki filozof, Grci s otoka Parosa u Egejskom moru utemeljili su grad na otoku Hvaru, koji su nazvali Faros. 

Povijesno srce otoka Hvara, antički Faros (Stari Grad), izgrađen na mijestu gdje je duboki morski zaljev prelazi u plodno otočko polje, arkadijsku dolinu još od antičkih vremena zasađenu vinogradima i maslinicima. 

Okružen borovim šumama, hlađen ljetnim maestralom, Stari Grad je u vrućim ljetnim danima rijetko dalmatinsko mjesto u koje je zrak osvježavajući a san okrepljujući. 

Tri noćenja na bazi polupansiona za dvije osobe u Hotelu Arkada platite samo 518 KM!

Opis ponude

Ovaj se objekt nalazi na 2 minute hoda od plaže. Hotel Arkada smješten je u neposrednoj blizini mora, 3 minute vožnje od središta Staroga Grada, a obuhvaća vanjski bazen s morskom vodom. Objekt je okružen borovom šumom i mediteranskim raslinjem poput maslina, ružmarina i lavande te nudi sobe s balkonom i TV-om sa satelitskim programima.

U hotelskom restoranu poslužuje se izdašan švedski stol za doručak. U konobi hotela Arkada gosti mogu uživati u tradicionalnim jelima dalmatinske kuhinje.

Bar sa slikovitim pogledom na Jadransko more nalazi se pored bazena i nudi glazbu uživo. Ondje se poslužuje izbor pića i domaćih slastica.

U neposrednoj blizini objekta smješteni su brojni sportski sadržaji. Dostupni su tereni za tenis, rukomet i košarku te sadržaji za stolni tenis i mini golf. Gosti mogu koristiti unutarnji bazen s grijanom morskom vodom. Bazen je zatvoren u srpnju i kolovozu.

Do Staroga Grada može se doći automobilom ili vodenim taksijem. Na zahtjev je moguće organizirati uslugu prijevoza iz/do trajektne luke.

marketing
Array
(
    [site_language] => en
)

-

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.