Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Odmorite se u predivnim Vodicama na samo nekoliko metara od mora u Imperial Park Hotelu***

Platite 465 KM tri noćenja za dvije osobe sa doručkom u Imperial Park Hotelu u Vodicama!

Napomene

 • Ponuda uključuje: 3 noćenja sa doručkom za 2 osobe u Imperial Park Hotelu*** Vodice
 • Dvoje dijece do 10 godina GRATIS boravak.
 • Iskoristivost vaučera je do 24.06.- 28.06.2018. Godine
 • WiFi gratis u hotelu
 • Vaučer se može iskoristiti svim danima uključujući i vikend.
 • Parking je besplatan.
 • Boravišna taksa nije uključena u cijenu, a iznosi: od 18 godina 8kn/dan, a od 12 do 18 godina 4,00kn/dan, plaća se direktno na recepciji
 • Obavezna prethodna ( prije kupnje vaučera ) rezervacija i provjera željenog termina a nakon kupnje vaučera obavezna i sama potvrda rezervacije uz KOD vaučera na mail: booking@rivijera.hr ili telefon: (00385)22 454 488.
 • Obavezno ponijeti vaučer sa sobom pri dolasku u hotel.
 • Kućni ljubimci nisu dopušteni.
 • Vaučer se smatra iskorištenim ukoliko je korisnik rezervisao termin, a nije došao ili otkazao termin najmanje 48h ranije.
 • Vaučeri se mogu spajati!
 • Budući da je ponuda ograničena kupljene vaučere nije moguće stornirati.

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Sanjarite o odmoru koji će Vam pružiti izvrsnu uslugu, kvalitetan izbor hrane i pića, te mnoštvo zabavnih i sportskih sadržaja?

U hladovini guste borove šume u Vodicama nalazi se Hotel IMPERIAL, istoimeni Kamp i Ville, te FLORA i MADERA. Šarmantne Vodice, kao odabrana destinacija za godišnji odmor, jednostavno ne mogu razočarati. Brojne manifestacije, koncerti, restorani i barovi, zabavit će najmlađe posjetitelje i posjetitelje zrelije dobi.

Platite 465 KM tri noćenja za dvije osobe sa doručkom u Imperial Park Hotelu u Vodicama!


Opis ponude

Hotel IMPERIAL smješten je na obali turističkog grada Vodica, u neposrednoj blizini šljunčane plaže i pažljivo uređenog mediteranskog parka. Hotel je kategorisan sa tri zvjezdice i ispunjava sve uslove za idiličan odmor i opuštanje nakon dana provedenog u razgledanju Sjeverne Dalmacije ili kupanja u Jadranskom moru.

U sklopu hotela nalaze se klimatizirani pansionski i á-la carte restoran, aperitiv-bar, zatim TV sala i suvenirnica, te snack-barovi i cocktail bar na plaži. Posjetiteljima su na raspolaganju razni sportski, rekreacijski i zabavni sadržaji: fitness, sauna, studio za profesionalnu masažu, teniski tereni, igralište za djecu, te otvoreni bazen.

Tokom ljeta nudimo bogat animacijski program za odrasle i djecu, dok se u večernjim satima gosti mogu zabaviti uz raznovrstan zabavno-glazbeni program. Također, na plaži ispred hotela nudimo mogućnost najma ležaljki.

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

Hotel Imperial raspolaže kapacitetom od 420 soba i 15 hotelskih apartmana. Većina hotelskih soba klimatizirana je i smještena na morskoj strani. Sve imaju pripadajući balkon, a opremljene su satelitskom televizijom i telefonom.

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.