Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Posjetite Grčko ostrvo Tasos, gdje starogrčki Bogovi piju vino!

Autobuski prevoz + smještaj 11 dana/10 noći u Vili Dora od samo 388 KM!

Napomene

 • Termin putovanja: 18.06.-29.06.2018.
 • U cijenu aranžmana uključeno:
 • Smještaj u izabranom objektu na bazi 10 noćenja
 • Prevoz autobus visoke turističke klase (klima, TV, DVD) iz Beograda
 • Trajekt
 • Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja
 • CIJENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
 • Polisu međunarodnog putno-zdravstvenog osiguranja;
 •  Individualne troškove i fakultativne izlete koji nisu predviđeni programom putovanja;
 • Boravišna taksa u Grčkoj (Plaćanje boravišne takse se vrši na recepciji hotela ili apartmana)
 • Dijete do 7 godina starosti,na zajedničkom ležaju, boravi BESPLATNO i plaća autobusku kartu za dijecu (2-10 godine) od 65 eura 
 • Dijeca do 7 godina starosti, ukoliko borave u sopstvenom ležaju plaćaju punu cijenu paket aranžmana;
 • Dva dijeteta do 7 godina starosti, u pratnji dvije odrasle osobe, imaju po 50 % POPUSTA na cijenu paket aranžmana, imaju 2 mjesta u autobusu i dijele ležaj;
 • Aranžman je rađen na na bazi od minimum 45 prijavljenih putnika i uslijed nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana prije termina polaska. I moguće je izvršiti realizaciju programa uz manji broj prijavljenih putnika uz doplatu ili spajanja sa drugom agencijom.
 • Prije kupovine vaučera obavezna je provjera raspoloživosti i rezervacija na email citydealtravel@gmail.com ili na broj telefona +387 33 950 397 i +387 61 205 096
 • Kupljeni vaučeri se ne mogu stornirati.

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Potos je živopisno primorsko mjesto na južnoj strani ostrva Tasos, 45 kilometara od grada Limenasa ili Tasosa i 28 kilometara od luke Skala Prinos. Nekada malo ribarsko naselje vremenom se razvilo u  vrlo privlačnu turističku destinaciju. 

Idealan je za porodični odmor, a isto tako i za mlade koji žele zabavu do kasno u noć. U Potosu ćete naći lijepe plaže, kako onu u centru, pjeskovitu gradsku plažu, tako i nekoliko drugih u blizini samog mjesta.

Potos nije izgubio svoj šarm usprkos tome što ga već godinama posijećuju mnogobrojni turisti iz cijele Evrope. Mnoštvo kafića i taverni koji se nalaze uz samu obalu pružiće vam uživanje tokom čitavog dana, a posebno u večernjim časovima kada možete da posmatrate predivan zalazak sunca. U mjestu se nalazi mnoštvo marketa, butika, taverni, kafea, pekara, rent a car agencija, apoteka, kao i luna park. 

Autobuski prevoz + smještaj 11 dana/10 noći u Vili Dora od samo 388 KM!

Opis ponude

Potos - Vila Dora se nalazi u mjestu Potos. Locirana u samom centru Potosa, pogodna je za sve koji žele da osijete život u centru izmješten od buke, kako za porodice sa dijecom tako i za parove. Od strogog centra udaljeni su 50 m, a od plaže 30m. Kafići, marketi, pekare, restorani i plaža, sve je to
u krugu od 50 m.

 Vila Dora je jedna od zanimljivijih smještaja na Tasosu. Smještena u srcu Potosa u svom dvorištu omogućava mir i komfor, kao i sigurnost za dijecu. Takođe posjeduje i parking  što je vrlo rijetko u centru Potosa. 

Ova vila nudi studije za dvije, tri i četiri osobe kao i apartmane za 5-6 osoba. Jedinice se čiste na tri dana kada se mijenja i posteljina. U dvorištu je garnitura za sijedenje i roštilj. U vili nudimo studije za dvije, tri ili četiri osobe, opremljene klasičnim drvenim namještajem . Studija sadrže kupatilo, čajnu kuhinju (rešo, frizider i potrebni pribor), terasu (sa garniturom za sijedenje), TV, klimu (besplatno), internet.

Program putovanja:

1. dan - Sastanak putnika minimum 30 minuta prije polaska. Polazak autobusa oko 20:00h ( tačno vrijeme i mjesto polaska se naknadno definiše). Noćna
vožnja sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja graničnih i carinskih formalnosti.

2. dan - Dolazak na Tasos u prepodnevnim časovima. Ulazak u smještajne jedinice do 14h po lokalnom vremenu.

2 - 12. Dan - Boravak u izabranim smještajima na Tasosu.
12. dan - Napuštanje smještaja u 9h po lokalnom vremenu. Polazak autobusa oko 15h po lokalnom vremenu (za tačno vrijeme polaska dobija se od predstavnika agencije na destinaciji).

13. dan - Dolazak u ranim jutarnjim časovima

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

-

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.