Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Odsjednite u hotelu Kriva Ćuprija 1**** i uživajte u čarima predivnog Mostara!

Mostar: Noćenje na bazi polupansiona za dvije osobe u superior sobi za samo 129KM

Napomene

 • Ponuda uključuje: Noćenje za dvije osobe sa polupansionom u superior sobi
 • Period iskoristivosti ponude je od 20.10. do 25.12.2017. godine
 • Obavezna rezervacija na broj telefona 061 915 915 ili na e-mail: email-a krivacuprijamostar@gmail.com
 • Djeca do 2 godine borave besplatno ukoliko spavaju sa roditeljima, a djeca od 2 do 14 godina plaćaju 30 KM po danu.
 • Boravišna taksa i osiguranje iznose 3 KM po osobi za jednu noć. 
 • U cijenu je uključen: internet, grijanje, klima, čišćenje
 • Parking nije uključen u ponudu.
 • Check in do 18:00h.
 • Check out do 11:00h.
 • Vaučeri se mogu spajati
 • Vaučere nije moguće stornirati

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Hotel "Kriva ćuprija I" sagrađen je 2005.godine u UNESCO zoni Stari grad Mostar, a u potpunosti je renoviran 2008., 2010. i 2012. godine. Hotel je 2011. godine kategorizovan -izabran za Hotel baštinu od Federalnog Ministarstva Turizma BiH sto spada u Hotele sa 4 zvjezdice. Godine 2010 Hoteli Kriva Ćuprija su od online booking VENERE i EXPEDIA dobili nagradu za jedan od najurednijih i najčistijih hotela u Evropi (ocijenjeno od gostiju koji su boravili u hotelu). Godine 2011., hotel je izabran za najbolji hotel u Bosni i Hercegovini od strane WORLD TRAVEL AWARDS svjetski priznate turističke organizacije iz Amerike koji sami daju garanciju za „Travel Excellence Guaranteed„. 

- Mostar: Noćenje sa polupansionom za dvije osobe za samo 129KM

Opis ponude

Udaljen 70 metara od Krive ćuprije, ovaj prekrasni hotel nudi sobe sa balkonima, a restoran služi tradicionalna jela i ima ljetnu terasu.
Sve sobe u hotelu „Kriva Ćuprija“ su opremljeni s klima uređajem i kablovskom TV. Sobe imaju kupaonice sa sušilom za kosu, mini barom i pogledom na mostarski Stari Grad. 

Restoran poslužuje međunarodnu kuhinju i nacionalna jela kao što su pečena janjetina, slatkovodne ribe i slično. Desert izbornik uključuje palačinke, hurmašice, baklave i tufahije, tipični bosanski desert s jabukama, orasima i šlagom.
Hotel također nudi računalo s pristupom internetu, koje gosti mogu koristiti besplatno.
Hotel posjeduje pet apartmana, od kojih su tri biznis i dva ekonomske klase, kao i osam soba. Sobe imaju terasu ili balkon s pogledom na Stari grad i rijeku Radobolju. Gostima su dostupne usluge masaže, po potrebi i narudžbi, kao i room service restorana...

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

Hotel "Kriva ćuprija I" sagrađen je 1998. godine, a u potpunosti renoviran 2003., 2006. i 2012. godine. Hotel je kategorisan sa tri zvjezdice, a 2011. godine izabran za Hotel baštinu od Federalnog Ministarstva Turizma BiH. 2010. godine hoteli “Kriva Ćuprija” su od online booking Venere i Expedia dobili nagradu za jedan od najurednijih i najčistijih hotela u Evropi. Još jedan užitak koji Vam nudi lokacija hotela je taj što se nalazi u srcu Starog grada u Mostaru i udaljen je samo 100 m od historijski poznatog Starog mosta, tako da u roku od petnaest minuta možete proći kroz tri različite civilizacije, tursku, austrougarsku i modernu istočnoevropsku. U ljetnom periodu gostima se nudi i izlet obilaska Hercegovine, od Blagaja, Počitelja, Kravica i Međugorja.

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.