Zatvori

Prodajno mjesto:

SCC (etaža -1)
Radno vrijeme: svaki dan od 10:00h do 22:00h
Telefon: +387 33 943-150
E-mail: info@citydeal.ba

OHRID - Posjetite najstarije jezero na Balkanu uz odmor za pamćenje u hotelu Tino 4*

Jedno noćenje sa doručkom za dvije osobe uz korištenje bazena, spa & fitness centra u hotelu Tino 4* platite samo 78 KM! 

Napomene

 • Ponuda uključuje jedno noćenje sa doručkom za dvije osobe u Classic sobama
 • U ponudu uključeno i:
  - bazen
  - spa centar
  - fitness centar
  - WiFi
  - parking
 • Jedna osoba može kupiti neograničen broj vaučera
 • Vaučeri se mogu spajati
 • Vaučeri se mogu iskoristiti u periodu do 31.01.2019 
 • Obavezna provjera raspoloživosti prije kupovine kao i rezervacija putem maila tino_svstefan@t.mk ili na broj telefona +389 46 230 450
 • Doplata za djecu iznosi 10€ po noći
 • Boravišna taxa nije uključena u cijenu i iznosi 0,65 EUR osoba/dan
 • Check in od 13h, Check out do 11h
 • Vaučer se smatra iskorištenim ukoliko je korisnik izvršio rezervaciju a nije došao ili otkazao 42h prije
 • Nakon istekao roka iskoristivosti vaučer nije moguće koristiti
 • Vaučeri se ne mogu stornirati
 • Uslovi prodaje  LINK

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Kada se pomene Ohrid, misli se ujedno i na grad Ohrid i na istoimeno jezero. Jezero je podeljeno između Albanije i Makedonije, dok se grad nalazi na sjeveroistočnoj obali i sjedište je Ohridske arhiepiskopije. Stari grad Ohrid podseća na primorski grad. Uske ulice, kaldrma i pogled na veliku vodu. Negdje se još mogu naći obrisi tipične balkanske arhitekture s otomanskim uticajem. Pri dnu grada su restorani, korzo, prodavnice, ali kako se penjete ka Samuilovoj tvrđavi, sve ih je manje, sa izuzetkom neposredne okoline tvrđave.
Ko posjeti Ohrid uvijek dolazi opet, da proživi doživljeno i otkrije druge tajne koje su sakrivene u okviru uskih krivudavih uličica.

Opis ponude

Hotel Tino 4* se nalazi na obali Ohridskog jezera, 4,1km od Ohrida. U ponudi ima besplatan bežični internet, besplatno korišćenje klima-uređaja, 24-časovnu recepciju, wellnes centar i restoran. Pored toga nudi besplatan parking u sklopu objekta.
Sve udobno uređene smeštajne jedinice posjeduju balkon, flat-screen TV i mini-bar. Sadrže sopstveno kupatilo. Pored navedenog, apartmani tipa "suite" imaju i prostor za sjedenje.
Tradicionalni doručak se služi svakog jutra u hotelu. Večera se služi u restoranu u sklopu objekta. Na raspolaganju je i room service.
Hotelski wellnes centar uključuje zatvoreni i otvoreni bazen, saunu, hamam i fitnes centar. Masaža se može organizovati na zahtjev i uz doplatu.
Dodatne pogodnosti uključuju sto za stoni tenis i ostavu za prtljag. Antičko pozorište u Ohridu udaljeno je 4 km od hotela Tino Sveti Stefan. Aerodrom Ohrid je udaljen manje od 12 km. 

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

Hotel Tino hotel Sveti Stefan se nalazi na obali Ohridskog jezera, 4,1km od Ohrida. U ponudi ima besplatan bežični internet, besplatno korišćenje klima-uređaja, 24-časovnu recepciju, wellnes centar i restoran. Pored toga nudi besplatan parking u sklopu objekta

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.