Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Okupite društvo ili sa porodicom uživajte u svim čarima grada na Miljacki!

Smjestite se u udobni New Hotel 4* u Sarajevu i platite samo 235 KM za jedno noćenje sa doručkom za 2 - 5 osoba u Suite apartmanu!

Napomene

 • Ponuda uključuje 1 noćenje sa doručkom za dvije do pet  osoba u suit apartmanu 
 • U ponudu uključeno i :
  - WiFi
  - Parking
 • Jedna osoba može kupiti neograničen broj vaučera
 • Rok iskoristivosti vaučera je 28.02.2018.
 • Rezervacija termina kao i provjera raspoloživosti se vrši na broj telefona  +387 33 862 862 ili na mail  info@newhotel.ba 
 • Djeca do 12 godina GRATIS
 • Djeca od 12 do 16 godina doplata 10 eura po danu i po djetetu
 • Boravišna taxa je uključena u cijenu
 • Check inn od 14h, Check out do 12h
 • Vaučer se smatra iskorištenim ukoliko je korisnik rezervisao termin a nije došao ili otkazao u roku 72 h
 • Vaučeri se ne mogu stornirati

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Kada se na jednom tako malenom mjestu nađe toliko kultura, vjera i nacija, tek tada otkrijete kakva sve bogatstva krije ovaj maleni planet. A zaigrano Sarajevo svoj šarm može upravo zahvaliti šarenilu Orijenta, Balkana i zapada, zbog kojih je postao jedna od najživopisnijih prijestolnica Europe.


Smjestite se u udobni New Hotel 4* u Sarajevu i platite samo 235 KM za jedno noćenje sa doručkom za 2 - 5 osoba u Suite apartmanu!

Opis ponude

**New hotel, novi je hotel 4* s 32 sobe. Nalazi se pored oaze grada Sarajeva, Ilidže, blizu izvora rijeke Bosne, poznatog kao »Vrelo Bosne«. Sarajevska međunarodna zračna luka udaljena je svega 5 minuta vožnje (3 km). **

Hotel ima 4 apartmane i 4 povezane sobe, pogodne za obitelji ili manje skupine gostiju, koji žele boraviti zajedno. 12 jednokrevetnih i 12 dvokrevetnih soba, sve s king size krevetima. Sve sobe opremljene su mini barom, LCD televizorom, modernom kupaonicom, kozmetičkim priborom i sušilom za kosu. Hotel nudi kontinentalni doručak i turski otvoreni bife doručak.

Stari dio grada Sarajeva, Baščaršija, udaljen je 10 km, poznato skijalište Jahorina, 40 minuta a Bjelašnica i Igman 20 minuta. Hotel se nalazi kod ulaza u grad, lako je dostupan, posebno za goste, koji dolaze automobilom. Ima 13 besplatnih parkinga. Autobusna i tramvaj postaja uddaljene su 100 metara. Glavna autobusna i željeznička postaja udaljene su 8 km.

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

-

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.