Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Osjetite blagodati ljekovite vode na bazenima Termalne rivijere Ilidža!

Platite samo 5.90 KM za CJELODNEVNU ulaznicu i zabavite se na ilidžanskim termama, isključivo RADNIM DANIMA!

Napomene

  • Vaučer se može iskoristiti svakog radnog dana, sve do 15. 06. 2018. godine
  • Ponuda se odnosi na cjelodnevnu ulaznicu za jednu osobu na bazene Termalne rivijere Ilidža
  • Ulaznica se može iskoristiti samo radnim danima
  • Obavezno donijeti isprintan vaučer
  • Jedna osoba može kupiti neograničen broj vaučera
  • Vaučer se smatra iskorištenim ukoliko je kupac kupio vaučer, a nije iskoristio u navedenom roku
  • Vaučeri se ne mogu stornirati

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Termalna rivijera Ilidža je turističko-ugostiteljski objekat koji je počeo sa radom 2005.godine. Posjetiocima može ponuditi nešto u čemu do sada nisu imali priliku uživati na ovim prostorima. Ovaj jedinstven objekat u našoj državi je kompleks otvorenih i zatvorenih bazena i predstavlja prvu fazu Termi koje su izgrađene po svjetskim standardima.

- Platite samo 5.90 KM za CJELODNEVNU ulaznicu i zabavite se na ilidžanskim termama, isključivo RADNIM DANIMA!

Opis ponude

Zatvorenu Rivijeru predstavljaju dvije povezane kupole, od kojih se u prvoj u jedinstvenom ambijentu mnogobrojnih palmi i vodopada nalazi ugostiteljski objekat – restoran “Tropski Vrt” sa slastičarnom. U drugoj kupoli se nalaze bazeni nepravilnih oblika sa preko 1000 m2 vodenih površina sa mnogobrojnim vodenim sadržajima kao što su vodena pećina, drvo doživljaja, brza rijeka, masažna sjedišta, jet masažeri i drugi. Pored bazena nalaze se nezaobilazni whirlpooli za opuštanje. Poseban bazen je prelazni bazen koji pruža mogućnost plivanja iz zatvorenog dijela u otvoreni dio rivijere gdje se nalazi i tobogan. Dubina vode na svim djelovima bazena je 1,5 metar, osim u dječijem bazenu. Temperatura vode u bazenima se kreće od 30°C do 34°C, a temperatura zraka se održava na oko 30°C. Kvalitet vode u bazenima je stalno kontrolisan i u standardima je pitke vode, a o bjezbednosti kupača u vodi brinu kvalifikovani spasioci. Na samom bazenu nalazi se Free-flow restoran u čijoj ponudi se nalaze kuhana jela, ali i fast-food po pristupačnim cijenama.

Bazeni Ljetne Rivijere obuhvataju 4.600 m2 vodenih površina i na njima kao i u Zatvorenoj Rivijeri se nalaze brza rijeka, masažna sjedišta, jet masažeri, whirlpooli, tobogani, ali i animacija na suhom u vidu trampolina, ping-pong-a i dječijih autića. Najveća atrakcija na otvorenim bazenima je valovni bazen, koji je ujedno i najveći bazen tog tipa u našem regionu, a pruža užitak pravih morskih valova. Na otvorenim bazenima takođe postoji caffe-restoran, kao i drugi punktovi gdje se može naručiti osvježenje. Termalna rivijera Ilidža i njeni zatvoreni bazeni rade 365 dana u godini, dok otvoreni bazeni rade tokom ljetnje sezone.

marketing
Array
(
    [site_language] => en
)

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.