Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Osjetite zimsku atmosferu Splita za vrijeme Adventa ili Nove godine i smjestite se u udobni hotel Cornaro 4*

Platite samo 387 KM za 2 noćenja sa doručkom za dvije osobe i uživajte u centru Splita uz atmosferu, okuse i note Dalmacije sa smještajem u luksuznom hotelu Cornaro 4*

Napomene

 • Ponuda uključuje 2 noćenja za dvije osobe u Superior dvokrevetnoj sobi s bogatim tematskim buffet doručkom, A la carte izborom toplih jela, posebnom ponudom doručka za djecu, sportskog i zdravog doručka upotpunjen delicijama Dalmacije i sezonskim specijalitetima na način Chefa kuhinje, te po dolasku Rani check-in shodno raspoloživosti, kasni check-out do 13h te 1.1. omogućen i kasni doručak do 11h.
 • „Cornaro Bikers friendly hotel“ usluge concierga na raspolaganju cijenjenim gostima, bilo za najam bicikla, upute o obilasku biciklističke staze Park šume Marjan u neposrednoj blizini do koje se dolazi vožnjom iz hotela preko osunčane Rive i Zapadne obale Splita
 • Jedna osoba može kupiti neograničen broj vaučera za ovu ponudu
 • Vaučeri se mogu spajati
 • Vaučer se može iskoristiti u periodu do 05.01.2018
 • Boravišna taxa i osiguranje nije uključeno u cijenu i iznosi 3 € osoba/dan
 • Djeca do 3 godina u krevetu sa roditeljima – gratis
 • Kućni ljubimci su dozvoljeni uz prethodni upit i najavu
 • Parking se plaća 15€ po danu
 • Sve nadoplate se vrše pri dolasku u hotel i plaćaju se na recepciji
 • Prije kupovine vaučera preporučuje se provjera raspoloživosti željenog termina
 • Obavezna rezervacija putem maila booking@cornarohotel.com ili broja telefona +38521644200
 • Vaučer se smatra iskorištenim u koliko je korisnik rezervisao termin a nije došao ili otkaza 72h ranije
 • Vaučeri se ne mogu stornirati

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Na samom ulazu u carsku Dioklecijanovu palaču, Cornaro Hotel**** Vam donosi izuzetne okuse rimske kuhinje isprezentirane kroz Doručak Cara Dioklecijana, isprepletene tradicionalnim recepturama Splita i Dalmacije..
Započnite i Vi dan poput cara Dioklecijana, s rimskim doručkom „Cara Dioklecijana“ u Cornaro Hotelu**** i doživite drevnu atmosferu antičke kulture!

Budite „na korak“ od svih aktualnijih događanja grada Splita, Novogodišnjeg dočeka na Rivi, zabava na Pjaci, boraveći u Cornaro Hotelu ****, kavica na Splitskoj Rivi, nezaboravne šetnje centrom Splita u Adventskom ozračju, popularni Adventski Sajam,  kazalište, Shopping, restorani…u neposrednoj blizini hotela.

Osjetite exluzivnu atmosferu Splita i Dalmacije boraveći u centru grada u Cornaro Hotelu Split
Želimo ugodan boravak!

Opis ponude

U srcu Splita, grada koji privlači svojom iznimnom ljepotom, mediteranskom klimom, gostoljubivim domaćinima i bogatom tradicijom, luksuzni Cornaro Hotel**** stoji Vam na usluzi. Hotel se nalazi u povijesnoj jezgri najljepšeg grada na Mediteranu, na samom ulazu u carsku Dioklecijanovu palaču, uvrštenu na listu UNESCO-ve svjetske kulturne baštine. Izvrsna lokacija u središtu drevnoga grada, elegancija interijera upotpunjena najnovijim hotelskim trendovima i naše izvanredno osoblje stvaraju ekskluzivni Cornaro brand.
Naše cijenjeno goste koji su već boravili u hotelu tijekom prethodnih ponuda sa zadovoljstvom ćemo dočekati posebnim poklonom dobrodošlice te također vjerujemo biti će ugodno iznenađeni novom dopunjenom ponudom hotela; wine bar, restoran a la carte, panoramska terasa, bar, wellness.
Split je grad duge i bogate povijesti čuvane u brojnim muzejima i unutar zidova same Dioklecijanove Palače te živopisne tradicije uklopljene u svakodnevicu njegovih građana.
U njemu se njeguje bogata kultura pa tako Split obiluje događanjima i tijekom zime: kazalište, muzeji, kina, noćni život, dnevni ritam Splita i Rive, Božićni Sajam koji nudi  zabavu za sve uzraste. Ako smo u vama potaknuli želju za otkrivanjem atrakcija grada Splita, ovaj zimski paket je idealna prilika da si poklonite udobnost smještaja novootvorenog centralnog gradskog Cornaro Hotela **** Split. Tijekom boravka s povjerenjem se obratite Front Desk odjelu Cornaro Hotela **** čije će vam ljubazno osoblje rado rezervirati karte za koncert, predstavu, ili organizirati posjetu muzeju, obilazak neke od znamenitosti Splita ili pak izlet. Na raspolaganju vam je i „Cornaro Concierge aplikacija“ kao novitet u ponudi hotela ove regije.
 
S preko 300 sunčanih dana godišnje, kristalno čistim morem i obiljem zdrave mediteranske hrane, ne čudi što je Dioklecijan izabrao upravo Split kao savršeno mjesto u kojem će provesti ostatak svog života, baveći se svojom velikom strašću, povrtnjacima u palači.

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

-

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.