Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Osmodnevni odmor u predivnom Sideu uz CityDeal!

Osam noćenja uz uslugu All Inclusive + avio prevoz u hotelu Holiday City 4* platite samo 1162 KM!

Napomene

 • Termin putovanja: 30.07.2018.
 • Ponuda uključuje: Povratnu avio kartu na relaciji Sarajevo - Antalija - Sarajevo
 • Aerodromske takse
 • Ručni prtljag od 5 kg i čekirani prtljag od 20 kg 
 • Boravak u hotelu na bazi 8 noćenja ALL INCLUSIVE
 • Organizaciju putovanja
 • Organizovani prevoz aerodrom-hotel.-aerodrom
 • Ponuda ne uključuje: Međunarodno zdravstveno osiguranje
 • Obrok i piće na letu (moguće uz doplatu tokom leta)
 • Individualne troškove u hotelima i za vrijeme putovanja
 • Prije kupovine vaučera obavezna je provjera raspoloživosti i rezervacija na email citydealtravel@gmail.com ili na broj telefona +387 33 950 397 i +387 61 205 096
 • Kupljeni vaučeri se ne mogu stornirati.

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Side je jedan od najpoznatijih antičkih gradova u Turskoj, smješten na malom poluostrvu u Sredozemnom moru, na oko 75 km udaljenosti od Antalije. Prelijepa obala Sidea i njegove plaže, čine ga jednim od omiljenih turskih ljetovališta. Plaže Sidea poznate su kao istočna i zapadna plaža, obje su pješcane, prekrivene zlatnim pijeskom.

Zapadna plaža nudi brojne mogućnosti za uživanje u sportovima na vodi, kao što su skijanje na vodi i parasejling, a organizuju se i čamac ture do vrlo dobrih mjesta za ronjenje i pecanje. Priobalje je plitko, pa je dobar izbor za porodice koje ljetuju sa malom dijecom. Istocna plaža je manje prometna i manje razvijena u odnosu na zapadnu, u nekim dijelovima ona je kamenita, često pri ulasku u vodu.

Ovdje uglavnom dolazi lokalno stanovništvo. Side je primorski grad koga karakteriše mješavina drevnog i modernog, što ćete vidjeti kada prošetate duž ulice koja je postojala i mnogo vijekova ranije, a danas se tu nalaze prodavnice i otmeni restorani. U periodu rimske vlasti je uznapredovao, što se i danas može vidjeti po ostatku brojnih zidina iz toga doba. Neke legende kažu da je predstavljao tajno mjesto sastajanja čuvene Kleopatre i Marka Antonija.

Osam noćenja uz uslugu All Inclusive + avio prevoz u hotelu Holiday City 4* platite samo 1162 KM!

Opis ponude

Položaj: Holiday City Hotel 4* se nalazi u regiji Kumkoy na cca 3km od centra Sidea i cca 60km od aerodroma u Antaliji.

Smještaj: Hotel raspolaže sa 83 smještajne jedinice smještene u 3 povezane bloka:
Standardne sobe (spavaća soba, kuaptilo, max 2+1)
Family sobe (dvije odvojene spavaće sobe, kuaptilo, max 4)
Svaka smještajna jedinica posjeduje kupatilo sa kadom ili ruš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda po dolasku), sef (uz doplatu), laminat, SAT TV sa muzičkim kanalima, balkon ili terasu.

Usluga: All Incluive (sve uključeno) na bazi otvorenog bifea (samoposluživanje), izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, poslijepodnevna kafa, čaj i kolači, večera, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića (10:00 – 23:00h), koncentrat voćnog soka. U AI nije uključeno: sva uvozna alkoholna i bezalkoholna pića svježi voćni sokovi, turska kafa, sladoled, sva flaširana i pića u konzervi, specijalna vina, sobna usluga, pića u diskoteci.

Sadržaj: Glavni restoran na bazi otvorenog bifea, bar pored bazena, lobi bar. Posebno se plaća: usluge ljekara, pranja veša, telefon, fac, internet kafe i komjuterske igre, rent a car, prodavnice. WiFi internet u lobiju uz doplatu.

Plaža: Hotel ne posjeduje sopstvenu plažu, gosti mogu koristiti javnu koja se nalazi na cca 600m od hotela (dijeli ih put). Ležaljke i suncobrani uz doplatu. Peškiri za plažu (na upit) uz doplatu.

Sport i zabava: Otvoreni bazen za djecu i odrasle, tobogan, fitnes centar, tursko kupatilo, stoni tenis. Posebno se plaća: masaža, bilijar, komjuterske igre, sportovi na vodi.

Položaj: Holiday City Hotel 4* se nalazi u regiji Kumkoy na cca 3km od centra Sidea i cca 60km od aerodroma u Antaliji.

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

-

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.