Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Osvježavajući relax tretman lica Vam donosi Vaš kozmetički studio NEO!

Platite samo 21 KM i pružite Vašem licu potrebnu njegu- dubinski piling lica, masaža lica i dekolitea od 20 minuta i masku + oblikovanje i farbanje obrva gratis!

Napomene

Ponuda uključuje: 
  • Dubinski piling lica, masaža lica i dekolitea od 20 minuta i masku + oblikovanje i farbanje obrva gratis!
  • Period iskoristivosti ponude je do 30.04.2018.
  • Vaučeri vrijedi za jednu osobu.
  • Obavezna telefonska rezervacija na broj telefona  063 084 114.
  • Kozmetički studio NEO se nalazi na adresi: Skendepašina br. 16
  • Vaučeri se ne mogu stornirati

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Svakodnevno pranje lica s vodom te raznim sredstvima ne čisti temeljito niti dubinski pore. Izlaganje smogu i raznim nečistoćama začepljuje pore te pogoršava ten, akne i druge bolesti. Teške kreme i make up dodatno začepljuju pore. Koža se mijenja svakih 30 dana, no mrtvi slojevi kože zaostaju ako se ne uklone zasebno što nije dovoljno dnevnim čišćenjem lica. Slojevi mrtve kože zaostaju na licu unatoč svakodnevnoj higijeni te služe kao hrana gljivicima i raznim parazitima. Ne uklone li se mrtvi slojevi kože tada se gljvice i paraziti razmnože te izazivaju seboroični dermatitis, pogoršanje tena ili rosaceju..


Platite samo 21 KM i pružite Vašem licu potrebnu njegu- dubinski piling lica, masaža lica i dekolitea od 20 minuta i masku + oblikovanje i farbanje obrva gratis!

Opis ponude

Dubinsko čišćenje lica nije samo stvar estetike, zdravlja nego i higijene jer samo nakon dubinskog čišćenja lica možemo reći da je Vaše lice zbilja čisto. Nakupljena nečistoća i mrtvi slojevi kože priječe prodor terapije i kozmetike zbog čega su slabiji rezultati liječenja te kozmetika nije tako učinkovita. Nakon dubinskog
čišćenja Vaša koža zbilja zabljesne jer možemo reći da konačno prodiše. To ne samo da se vidi nego značajno osjeti na dodiru kože. Zato je potrebno s vremena na vrijeme dubinski očistiti lice. Većina klijenata se šokira kad vide količinu uklonjene nečistoće i mrtvih slojeva kože.


marketing
Array
(
    [site_language] => en
)

-

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.