Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Osvježite Vaše lice uz Anti-age tretman i na poklon dobivate farbanje i oblikovanje Vaših obrva!

Kozmetički studio NEO Vam za samo 29KM donosi ponudu koju ne smijete propustiti! Anti-age tretman lica + oblikovanje i farbanje obrva!  

Napomene

  • Ponuda uključuje: Anti-age tretman lica + oblikovanje i farbanje obrva
  • Period iskoristivosti ponude je do 31.01.2018.
  • Vaučeri vrijedi za jednu osobu.
  • Obavezna telefonska rezervacija na broj telefona  063 084 114.
  • Kozmetički studio NEO se nalazi na adresi: Skendepašina br. 16
  • Vaučeri se ne mogu stornirati.

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Kao što znamo s godinama naše lice gubi elastičnost koja dovodi do pojava bora. Postoje dodatni faktori koji pridonose tome, a to su gravitacija, izloženost suncu, stres, pušenje, alkohol, nekvalitetna prehrana. 

Kvalitetna njega lica i kozmetički tretmani mogu usporiti proces starenja, zato Vam je Citydeal osigurao tretman za lice.

Anti age tretman je tretman lica koji podrazumijeva detaljno čišćenje lica. Kada se koža lica očisti i pripremi za tretman nanosi se anti age serum na kožu i masira. Nakon toga stavlja se maska sa kolagenom i vitaminom C za bolju teksturu kože. Nakon maske radi se masaža lica.


Kozmetički studio NEO Vam za samo 29KM donosi ponudu koju ne smijete propustiti! Anti-age tretman lica + oblikovanje i farbanje obrva!  

Opis ponude

Pozornost koja se u zadnje vrijeme pridaje obliku i debljini obrva u potpunosti je opravdana. Ovisno o razdoblju i modi, poželjan oblik obrva se mijenjao, a danas možemo reći da smo sretni što su na red napokon došle prirodne i pune obrve.

Obrve daju karakter licu, a pravilno oblikovanje može pomoći ublažiti oštre crte lica ili pak izdužiti okrugao oblik lica. Njihova gustoća i boja većinom ovise o gustoći i boji kose pa tako osobe tamnije kose imaju više posla s uređivanjem obrva, a osobe svijetle kose mogu proći duže vrijeme bez čupanja i oblikovanja.


marketing
Array
(
    [site_language] => en
)

-

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.