Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Otkrijte čari HOT STONE masaže u Royal Lotus Therapy centru!

Platite SAMO 39 KM i prepustite se ugodnom ambijentu Royal Lotus Therapy centra i opuštajućoj Hot Stone masaži u trajanju od 60 minuta!

Napomene

  • Ponuda uključuje: Hot stone masažu u trajanju od 60 minuta.
  • Rok iskoristivosti vaučera je od 15.02.2018. - 31.03.2018. godine
  • Obavezna je rezervacija termina na broj 033/ 872 - 689!
  • Radno vrijeme: od ponedjeljka do petka od 12:00 do 20:00, subotom od 9:00 do 15:00.
  • Vaučer se smatra iskorištenim ukoliko je korisnik obavio rezervaciju, a nije došao ili nije otkazao tretman u skladu s pravilima o otkazu rezervacije Salona Royal Lotus.
  • Kupljene vaučere nije moguće stronirati.

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Hot stone masaža ima efekt drenaže i izbacivanja štetnih tvari, blagotvorno djeluje protiv stresa, napetosti i zakočenosti mišića, loše cirkulacije, raznih reumatskih stanja, boli u leđima, tjeskobe, nesanice i depresije.
 
Masaža kamenjem predstavlja jedinstvenu povezanost sa prirodom, nudeći nam njenu ljepotu i duhovnost koju vrlo često zaboravljamo. Ţo je tretman koji liječi tijelo, um i dušu i dovodi nas u stanje gdje postajemo svjesni samih sebe i svoje biti. Kod nekih osoba izaziva i stanje koje bi se moglo usporediti sa dubokom meditacijom. Za vrijeme trajanja tretmana klijent osjeća kao da lebdi između budnosti i sna.

Kroz historiju su blagotvorna svojstva toplog kamena poznata već hiljadama godina. U tradicijama drevnih civilizacija poznata je upotreba kamena u obredima, u dijagnostici i u liječenju bolesti. Primjenjivana je i u drevnom Egiptu, a američki Indijanci koristili su kamenje za vrijeme svojih rituala i ceremonija.

Platite SAMO 39 KM i prepustite se ugodnom ambijentu Royal Lotus Therapy centra i opuštajućoj Hot Stone masaži u trajanju od 60 minuta!

Opis ponude

“Royal Lotus” Body Therapy Center je specijalno kreiran vodeći se simbolikom cvijeta lotos. Naime, stari Egipćani su ovaj cvijet vezali za ponovno rađanje, dok je u budizmu simbol čistoće, strpljenja, samosvijesti...

“Royal Lotus” ima jedan cilj, a to je da Vašem iscrpljujućem danu vrati energiju i ljepotu.

Koristimo individualni pristup, uz maksimalnu posvećenost, te razne savjete o vrsti masaže ili nekom od naših mnogobrojnih tretmana, namjenjenih samo za Vas.

Čeka Vas prijatan ambijent, mir i tišina, pozitivna energija i opuštanje uz uživanje u mirisnim uljima, te prijatnoj muzici.

Nalazimo se u Sarajevu u ulici Branilaca Sarajeva 33.

marketing
Array
(
    [site_language] => en
)

Body therapy centar

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.