Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Otputujete u Amsterdam u organizaciji turističke agencije Sol Azur (22.11.)

Amsterdam: Tri noćenja sa uključenim prevozom za nevjerovatnih 369 KM

Napomene


 • Ponuda uključuje:
  - Prevoz modernim turističkim autobusima (KLIMA, WC, TV, VIDEO) na navedenim relacijama
  - 3 noćenja bez doručka u okolini Amsterdama u hotelu Ibis Budget Zaandam 2* (1/2 sobe)
  - Kompletnu organizaciju putovanja uz stručne vodiče tokom putovanja i u toku realizacije svih planiranih posjeta ili u toku realizacije fakultativnih (neobaveznih) izleta.
 • Termin putovanja: 22.11.2017. godine.
 • Nakon kupovine vaučera kupci su obavezni da se jave u agenciju.
 • Ponuda ne uključuje:
  - Putničko zdravstveno osiguranje 12KM
  -Doplatu za doručak (7,5 €)
  -Boravišnu taksu 3 €
 • Fakultativne izlete i ulaznice planirane po programu
 • *FAKULTATIVNI IZLETI:
  - MINI HOLANDSKA TURA 15€
  - PANORAMA AMSTERDAMA 10€
  - VOŽNJA RIJEKOM AMSTEL 15€
 • Doplata za posebno sjedište u autobusu 40,00 KM (sjedišta iza suvozača, sjedišta za stolom, sjediša iza 2. vrata) 
 • Vuačeri se ne mogu stornirati 

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

…mjesto zabave, novih doživljaja i spoznaja, mjesto koje nikad ne spava, mjesto suprotnosti, tolerancije, mjesto drugačijih, a ipak jednakih ljudi, mjesto svjetskih poznatih muzeja, mjesto nezaboravne hrane, mjesto brojnih kanala i mostova, jedinstvenih coffee shopova…


Amsterdam: Tri noćenja sa uključenim prevozom za nevjerovatnih 369 KM

Opis ponude

1. DAN (22.11.2017. SRIJEDA) BIH-HRVATSKA-SLOVENIJA Polazak u jutarnjim satima iz Sarajeva. Vožnja modernim opremljenim autobusima na relaciji BiH-Hrvatska-Slovenija-Austrija-Njemačka…Usputne pauze po potrebi grupe na svakih 2-2,5 sata.Noćnja vožnja.

2. DAN (23.11.2017. ČETVRTAK) AMSTERDAM Dolazak u Amsterdam u podnevnim satima. Slijedi vožnja do hotela i smještanje grupe. Check-in u hotel oko 14h poslije čega je predviđeno kratko vrijeme za odmor. Nakon odmora, polazak autobusom do centra Amsterdama i fakultativno razgledanje grada. Prvi dio obilaska je panoramski: Amsterdam central station, NEMO science center, Pomorski muzej,vjetrenjača IJ, Tropski muzej, hotel Amstel, Vondel park, kuća Ane Frank, Bloemenmarkt pijaca cvijeća, Munt toranj... Nakon panoramskog razgledanja slijedi pješačka tura: trg Dam, Koninklijk Paleis, Nieuwe Kerk, Berlage Beurs, De Bijenkorf, Het Nationale Monument, Madame Tussauds, Magna Plaza. Večernja šetnja po najstarijem dijelu grada gdje se nalazi čuveni Red light district i još čuveniji coffee shop-ovi, Hash Marihuana Hemp Museum, Theatre Casa Rosso. Slobodno vrijeme u centru grada. Povratak u hotel (gradskim prijevozom). Noćenje.

3. DAN (24.11.2017. PETAK) AMSTERDAM

Doručak. Nakon doručka slijedi fakultativni izlet Mini holandska tura i uzbudljivo istraživanje regije Zaan . U prvom dijelu izleta ćemo posjetiti Zaanse Schans,malo holandsko selo gdje možete uživati u tradicionalnom zanatu ručne izrade klompi uz jedinstven doživljaj Holandije.Samo ovdje ćete dobiti pravu predstavu o tome kako je u 17-om i 18-om vijeku izgledalo jedno prelijepo holandsko mjesto sa karakterističnim drvenim kućicama, drvenim mostićima, fascinantnim vjetrenjačama i prelijepo ukrašenim vrtovima.U okviru izleta je i besplatna degustacija vrhunskih sireva i holandskih delicija. Nakon Zanse Schansa realizujemo drugi dio izleta i idemo prema Volendamu, gradu koji se nalazi na samoj obali kanala IJ i gradu koji nam donosi priču o holandskom primorskom životu i vijekovima dugoj borbi sa vodom. Arhitektura grada ostavlja bez daha i ovo je idealna prilika da probate neke od poznatih kulinarskih specijaliteta Nizozemske. Zajednički odlazak do centra Amsterdama. Slobodno vrijeme u centru grada. Povratak u hotel. Odmor.U večernjim satima vrijeme predviđeno za individualne aktivnosti. Noćenje...

4. DAN (25.11.2017. SUBOTA) AMSTERDAM

Nakon doručka odlazak do centra i fakultativna posjeta Heineken experience muzeju, jednom od najbolje ocijenjenih muzeja na svijetu. Prvobitno fabrika piva, danas jedna od najvećih atrakcija grada Amsterdama, je idealno mjesto za ljubitelje piva. Uvjerite se zašto ulazi u top 5 najboljih atrakcija grada Amsterdama.

Nakon Heinekena, odlazak do brusionice dijamanata Costers gdje ćete imati priliku da vidite prave dijamante uz prezentaciju lokalnih vodiča. Mogućnost fakultativnog krstarenja rijekom Amstel i plovidba duž prelijepih kanala Herengracht, Keizersgracht, Prinsengracht...Povratak u hotel u dogovoreno vrijeme. Noćenje

5. DAN (26.11.2017. NEDJELJA) AMSTERDAM Doručak.Check out iz hotela, te slijedi odlazak do grada i slobodno vrijeme za individualne aktivnosti ili odlazak na neki od ponuđenih fakultativnih izleta. Polazak prema BiH u večernjim satima.Noćna vožnja na relaciji Holandija, Njemačka, Austrija.

6. DAN (27.11.2017. PONEDJELJAK) BIH …Nastavak vožnje i dolazak u BiH u kasnim večernjim satima.

NAPOMENA : NAVEDENI PROGRAM PLANIRANIH POSJETA PO DANIMA MOŽE BITI IZMJENJEN PRI KREIRANJU FINALNE SATNICE PUTOVANJA

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

U zadnjih 6 godina turističke agencije Sol Azur i Buena Vista profilirale su se kao vodeće agencije na tržištu BiH. Radimo ono što najbolje znamo, a to su putovanja. Sol Azur i Buena Vista su postali sinonim za nezaboravna putovanja, ekskurzije, fantastične provode ne samo za mlade ljude, već za sve one koji su putovali sa nama i koji nam svake godine ukazuju sve veće povjerenje. Sigurnost i pouzdanost, najpovoljniji odnos cijene i kvaliteta, iskustvo i poslovna strategija u osmišljavanju i realizaciji brojnih putovanja, visokoobrazovani kadrovi i poslovnice, razgranata mreža subagenata i brojni ugledni partneri širom svijeta, glavne su prednosti ove dvije uduržene agencije. Ono što Sol Azur i Buena Vista pokušavaju ostvariti svojim poslovanjem je svakako ugled, koji predstavlja strateški kapital, što je ujedno i baza za planiranje i pripremu budućih poslovnih poduhvata i odgovor na nove izazove koje nosi budućnost.

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.