Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Otputujte u Istanbul, grad snova, i upoznajte njegove ljepote!

Platite samo 215 KM za tri nezaboravna noćenja sa doručkom za dvije osobe u hotelu Bekdas****!

Napomene

 • Ponuda uključuje 3 noćenja sa doručkom za dvije osobe,
 • Cijene nisu fiksne, ovise od potražnje i raspoloživosti hotela te mogu varirati od cijene na portalu +/- 15% 
 • Period iskoristivosti vaučera je do 24.06.2018.
 • Prije
  kupovine vaučera obavezna je provjera raspoloživosti i rezervacija na
  email info@citydeal.ba ili na broj telefona +387 33 943 150 ili +387 33
  951 559
 • Cijena ponude zavisi od termina boravka.
 • Za dodatna pitanja ili informacije o drugim datumima, ili spajanju vaučera, pišite nam na email info@citydeal.ba 
 • Vaučeri se ne mogu stornirati

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Istanbul je istinski svjetski grad, unikatni spoj Istoka i Zapada, grad koji bi svako trebao posjetiti makar jednom uživotu. Grad je to sa historijom dugom preko 2.500 godine, bivša prijestolnica tri carstva od kojih je svako ostaviliosvoj unikatni trag na obzorju grada. Zaostavština bogate historije grada se može vidjeti na svakom koraku.

Istanbul je jedini grad na svijetu smješten na dva kontinenta- Europi i Aziji i predstavlja savršen spoj kultura Istoka iZapada, modernog i historijskog, grad prepun kontrasta. Iako više nije glavni grad Turske, Istanbul je ostao kulturna i poslovna prijestolnica države, moderna metropola sa više od 8 miliona stanovnika. Na Europskoj strani grada smještena je historijska jezgra Sultanahmet sa poznatim znamenitostima grada. Ista je uvrštena na UNESCO listu svjetske baštine 1985.godine. Posjetite neku od veličanstvenih palata prošlih vladara ili posjetite neki od mnogobrojnih muzeja koji čuvaju pomen na slavnu prošlost. Istanbul je grad prepun sakralnih objekata različitih vjera koje žive u suživotu. Nezaobilazna je posjeta jedinstvenim Hagi Sofyi ili Plavoj džamiji.

Uživajte u neponovljivom doživljaju vožnje Bosforskim kanalom ili jednostavno šetnjom njegovim obalama i divite se predivnom pogledu.

Zasigurno najbolji i najlakši način istraživanja grada je na nogama, ali da bi ste došli do drugih krajeva grada možete koristiti gradski transport koji uključuje bus, taksi ili dolmuš (mini bus taksi), tramvaje i metro.

Platite samo 215 KM za tri nezaboravna noćenja sa doručkom za dvije osobe u hotelu Bekdas****!

Opis ponude

Sa krovnim restoranom s pogledom na Mramorno more, Bekdas nudi moderan smještaj u blizini Istanbulskog univerziteta. Udaljen je 5 minuta hoda od Velikog bazara i 150 m od tramvaja T1 Laleli stop. Besplatan WiFi dostupan je u celom objektu.

Renoviran 2013. godine, sobe u hotelu Bekdas imaju LCD televizor sa satelitskim kanalima, klimu i mini barom. Svaki je opremljen sa sefom i električnim čajnikom. Privatna kupaonica posjeduju tuš i fen. Neke sobe imaju balkon s pogledom na more.

Dan počinje otvorenim doručkom na bazi švedskog stola, a gosti mogu uživati ​​u lokalnim specijalitetima i pogledu na panoramski pogled iz restorana u kući. Lobby bar hotela služi bezalkoholna pića i domaće duhove, kao i proslavljena turska kafa.

Gosti mogu raditi u znoju u fitnes centru ili se opustiti u sauni i hamamu. Masaže su dostupne uz doplatu.

24-satna recepcija nudi prostorije, recepciju i usluge iznajmljivanja automobila. Spremište za prtljag je na raspolaganju na imanju. Usluge pranja rublja, hemijskog čišćenja i peglanja dostupne su na zahtjev uz doplatu. Ljubazno osoblje je drago da vam pomogne u vezi aranžmana s kartama, preporukama i lokalnim informacijama.

Usluga tramvaja povezuje hotel Bekdas sa poznatom Sultanahmetovom Saborom i Sofijom. Usluga se takođe povezuje sa mostom Galata i živahnim okrugom Karakoy. Aerodrom Ataturk je 15 km, a aerodrom Sabiha Gokcen je udaljen 55 km. Usluga zračne luke dostupna je na zahtjev uz nadoplatu.

Fatih je odličan izbor za putnike koji su zainteresovani za spomenike, arhitekturu i istoriju.

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

www.citydeal.ba

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.