Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Ostvarite svoje snove novembarskim putovanjem u luksuzni Dubai!

Nevjerovatnih 6 noćenja sa direktnim letom u hotelu Jumeriah Zabeel House Al Seef 4* platite 1479 KM! ZAGARANTOVANO PUTOVANJE! 

Napomene

PUTOVANJE JE ZAGARANTOVANO!

Termin putovanja: 24.11-30.11.2018.

U cijenu je uključeno:
 • Povratna avio karta na relaciji Sarajevo- Dubai -Sarajevo (ekonomska klasa, dozovoljeni prtljag 20kg po osobi, ručni prtljag 7kg po osobi (svaki dodatni prtljag se posebno naplaćuje),
 • Sve aerodromske takse,
 • 6 noćenja sa doručkom u dvokrevetnoj sobi u hotelu JUMERIAH ZABEEL HOUSE AL SEEF 4* ili sličan 
 • Bus transferi na relaciji aerodrom-hotel-aerodrom,
 • Kompletna organizacija putovanja i usluge vodiča na našem jeziku tokom boravka u Dubai-u
U cijenu nije uključeno:
 • Viza za UAE 160,00 KM (potrebna jasna kopija pasoša - važnost pasoša minimum 6 mjeseci nakon povratka sa putovanja; skenirana slika u boji; rok za izdavanje vize je 10 radnih dana; putnici sa pečatom države Izrael u pasošu ne mogu dobiti vizu),
 • Boravišna taksa (Tourism Dirham) 15,00 AED (cca 8,00 KM)/soba/noćenje (plaća se na licu mjesta),
 • Fakultativni izleti i napojnice (plaćaju se na licu mjesta kod našeg predstavnika u USD ili EUR)
 • Putničko-zdravstveno osiguranje 16,00 KM za osobe do 60 godina. 
 • Za osobe od 60 do 70 godina plaća se dupla polica osiguranja (32,00 KM).
 • Doplata za jednokrevetnu sobu 450,00 KM
 • Po kupovini vaučera potrebno se javiti u agenciju Centrotours na broj telefona 033/407-407
 • Rok iskoristivosti vaučera je u navedenom terminu
 • Za putovanja važe Centroturs Opći uslovi putovanja
 • Obavezno ponijeti isprintan vaučer na uvid
 • Vaučeri se ne mogu stornirati
 • Uslovi prodaje  LINK
 • Organizator putovanja je odgovoran za program putovanja

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Glamurozni, uvijek eksponirani dragulj Ujedinjenih Arapskih Emirata živi za Vašu pažnju! Okupan suncem tokom cijele godine, Dubai je elitna turistička destinacija. Doživite čari najmodernije arhitekture na planeti, raskošne palete luksuznih hotela, vrhunskih klubova i barova. Okružen toplim morem s jedne strane i beskrajnom romantičnom pustinjom s druge strane, Dubai privlači sve, od turista do poslovnih ljudi, koji u ovom glamuroznom gradu kontrasta, u egzotičnom dodiru Istoka i Zapada, uvijek mogu pronaći nešto što će im probuditi radoznalost i maštu.

Nevjerovatnih 6 noćenja sa direktnim letom u hotelu Jumeriah Zabeel House Al Seef 4* platite 1479 KM! ZAGARANTOVANO PUTOVANJE! 

Opis ponude

PROGRAM PUTOVANJA 

1.DAN, 24.11.2018. (SUBOTA), SARAJEVO – DUBAI
Okupljanje putnika na Sarajevskom aerodromu u 14.30h. Let broj FZ 762 avio kompanije Fly Dubai za Dubai u 17:25h. Slijetanje na međunarodni aerodrom Dubai u 02.00h*. Nakon pasoških i carinskih formalnosti slijedi transfer do hotela u Dubaiju. Smještaj i noćenje.
2. DAN, 25.11.2018. (NEDJELJA), DUBAI
Doručak. Nakon doručka slijedi odlazak na cjelodnevno fakultativno razgledanje grada (uz doplatu). Razgledanje obuhvata stari i novi dio grada i započinje razgledanjem starog dijela grada i odlaskom do tvrđave Fahidi u kojoj se nalazi u muzej Dubaija koji predstavlja pravo putovanje u historiju. Nastavak vožnje do obale Jumeirah (Džumeira), najpoznatijeg i najluksuznijeg područja u Dubaiju. Odlazak do najluksuznijeg hotela na svijetu, Burj Al Araba (Burdžel Arab), i stanka za fotografiranje ispred hotela. Odlazak na Palm Island, umjetno stvoreno ostrvo u obliku palme, na kojem se nalaze luksuzne privatne rezidencije i luksuzni hoteli poput hotela Atlantis The Palm (pauza za fotografisanje). Razgledanje nastavljamo odlaskom do marine gdje ćemo se odmoriti i osvježiti a zatim preko najšire ulice Šejh Zejd i kroz novi Dubai otići do najviše građevine na svijetu, tornja Burj Khalifa (828 m, mogućnost posjete uz doplatu). Razgledanje završavamo posjetom najvećem i najposjećenijem shopping centru na svijetu – Dubai Mall.
Prije povratka u hotel, slobodno vrijeme za shopping i promatranje magičnih fontana. Noćenje.
3. DAN, 26.11.2018. (PONEDJELJAK), DUBAI
Nakon doručka slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Predlažemo odlazak u neki od novootvorenih tematskih parkova (IMG Worlds of Adventure, Miracle I Butterfly Garden). U popodnevnim satima mogućnost odlaska na fakultativni izlet - jeep safari s večerom (uz doplatu). Očekuje vas prava adrenalinska zabava tokom vožnje terenskim vozilima kroz zlatno-crvene pješčane dine. Prije večere u beduinskom kampu, mogućnost surfanja na dinama, jahanja deva i ukrašavanje kože kanom. Uživanje u nezaboravnom zalasku sunca uz dobru hranu, piće (uključeno u cijenu) i ples trbušnih plesačica uz ritmove beduinske muzike. Povratak u Dubai. Noćenje.
4. DAN, 27.11.2018. (UTORAK), DUBAI – ABU DHABI –DUBAI
Doručak. Nakon doručka predlažemo odlazak na fakultativni cjelodnevni izlet u Abu Dhabi (uz doplatu), glavni grad Ujedinjenih Arapskih Emirata, a smatraju ga i jednim od najmodernijih gradova na svijetu. Abu Dhabi je grad koji nudi kilometre čistih pješčanih plaža i više od 200 malih ostrva razasutih ispred obala grada. Posjetit ćemo jednu od najvećih novosagrađenih džamija na svijetu koja prima 40.000 vjernika, zatim ćemo se provesti kroz rezidencijalne kvartove grada, zaustaviti se u Heritage Village – kompleksu u kojem ćete na jednom mjestu vidjeti sve ono što karakterizira ovo područje, od historije do lokalnih običaja. Odlazak do modernog trgovačkog centra i slobodno vrijeme za ručak ili kupovinu. Povratak prema Dubaiju u poslijepodnevnim satima uz zaustavljanje i kraći obilazak nove atrakcije Abu Dhabija – Ferrari World. Noćenje u hotelu.
5. DAN, 28.11.2018. (SRIJEDA), DUBAI – SHARJAH –DUBAI
Doručak. Nakon doručka predlažemo Vam fakultativni odlazak u Sharjah. (uz doplatu) Sharjah, treći po veličini grad u Arapskim Emiratima, historijski gledajući jedan od najbogatijih gradova u regiji, administrativno-poslovni centar Emirata Sharjah (Šardža), udaljen samo 15-tak kilometara od Dubaija, poznat po Al Qasbi s „Eye of the Emirates“ – ogromnim točkom koji nudi prelijep panoramski pogled i na obližnji Dubai. Povratak u Dubai. U večernjim satima mogućnost fakultativnog izleta Dhow Marina Cruise. (uz doplatu). Povratak u hotel. Noćenje.
6. DAN, 29.11.2018. (ČETVRTAK), DUBAI
Doručak. Nakon doručka predlažemo Vam Slobodan dan za kupovinu u brojnim shopping centrima u gradu. Noćenje.
7. DAN, 30.11.2018. (PETAK), DUBAI – SARAJEVO
Nakon ranog doručka slijedi transfer do aerodroma. Direktan let FZ-761 za Sarajevo u 12.55h sa dolaskom u Sarajevo u 16.15h. Kraj putovanja.


Za putovanje važe Opći uslovi putovanja. Preporučujemo pročitati ih na ovom linku:
http://www.centrotours.ba/uimages/OPCI_USLOVI_PUTOVANJA.pdf


DUBAI - Fakultativni izleti
DUBAI – CITY TOUR/cjelodnevni obilazak grada - Cijena po osobi: cca 58,00 USD
DUBAI – MIRACLE GARDEN + BUTTERFLY GARDEN - Cijena po osobi: cca 37,00 USD
DUBAI – ABU DHABI – DUBAI /cjelodnevni izlet - Cijena po osobi: cca 58,00 USD
SHARJAH / Poludnevni obilazak grada - Cijena po osobi: cca 58,00 USD
DUBAI – Dhow MARINA CRUISE - Cijena po osobi: cca 58,00 USD
DUBAI – JEEP SAFARI s večerom - Cijena po osobi: cca 53,00 USD

-  Plaćanje fakultativnih izleta se vrši na licu mjesta u USD ili EUR i zavisi od broja prijavljenih putnika.
- Agencija zadržava pravo promjene redoslijeda i satnica održavanja fakultativnih izleta.
- Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta previđenih programom podložan je promjeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (vremenskim uslovima, radovima na saobraćajnicama ili lokalitetima, promjenom radnog vremena na lokalitetima, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom ili slično).

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

Centrotours kao dio Centrotrans-Eurolines-a posluje još od davne 1963. godine, kada je i osnovan u okviru tadašnjeg Centrotransa Sarajevo. Osnovna djelatnost tadašnjeg turističkog odjela Centrotransa kako je nazivan, bila je prodaja autobuskih karata, organizacija izleta i putovanja u zemlji, a zatim i organizacija svih turističkih manifestacija koje su okupljale veći broj putnika. Danas, nakon već više od 50 godina, marljivim radom, pouzdanim poslovanjem s klijentima, znalačkim pristupom turističkim zahtjevima i ličnim pristupom putnicima izgradili smo imidž najpouzdanije turističke agencije u BiH.

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.