Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Ovo ljeto odmor provedite u Crnoj Gori i mirnom mjestu Šušanj!

7 noćenja za 2 do 4 osobe u apartmanu platite samo 136 KM CityDeal-u a ostatak od 280 € po dolasku u apartmane Vujačić!

Napomene

 • Ponuda uključuje sedam noćenja za 2-4 osobe u četverokrevetnom apartmanu
 • U ponudu uključeno i:
  - besplatan parking
  - internet
 • Rok iskoristivosti vaučera je od do 31.08.2018.
 • Rezervacija termina kao i provjera raspoloživosti se vrši na broj telefona: 0038269449001 ili 0038268600872 ili putem emaila: milenavujacic@yahoo.com
 • Jedno dijete do 6 godina boravi besplatno
 • Check in od 14h, Check out do 12h
 • Boravišna taxa nije uključena u cijenu
 • Vaučer se smatra iskorištenim ukoliko je korisnik rezervisao termin a nije došao ili otkazao u roku 24 h
 • Vaučeri se ne mogu stornirati

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Šušanj se nalazi na obali Jadrana između Sutomora i Bara. Šljunkovita plaža, duga dva kilometra, oivičena je borovom šumom. Mediteranska klima, morski vazduh i borova šuma pogodni su za lečenje reumatskih i bolesti disajnih organa.


7 noćenja za 2 do 4 osobe u apartmanu platite samo 136 KM CityDeal-u a ostatak od 280 € po dolasku u apartmane Vujačić!

Opis ponude

Šušanj je malo turističko mjesto, nalazi se na obali Jadrana između Sutomora i Bara. Predstavlja politički, saobraćajni, sportski i turistički centar južnojadranskog primorja. Ima odličnu saobraćajnu mrežu, što je svakako jedna od njegovih prednosti. Pretpostavlja se da mjesto nosi naziv po toponimu koji je ovamo prenešen iz Priobalja, a koji je na starim kartama upisan kao Sušica. Iz te riječi izvedena je Sušanj i najzad Šušanj. Samo prije dvije decenije unazad na mjestu današnjeg naselja bilo je veliko polje na kojem su se uglavnom uzgajale grčke i italijanske masline. Nakon širenja luke Bar ovdje su naseljeni žitelji tadašnjeg Starog Pristana. Iz tog razloga drugi naziv za Šušanj jeste Novi Pristan. Šušanj odlikuje šljunkovita plaža kao i predivna borova šuma. Pored divne šume priobalje Šušnja je dom egzotičnim biljnim vrstama, kao što su pelin, eukaliptus, kesten, palma, kaktus, a ujedno je i dom dekorativnim biljkama, kao što su mimoza, oleandar, agava, ruzmarin, lovorika, itd…

Šušanj nije mjesto provoda, nego odmora. Ovde će naći mir svi oni koji žele da se opuste i zaborave na svoje obaveze. Mjesto je mirno i tiho, idealno za šetnju ulicama ili divno sređenom šetalištu. Oni koji vole noćni provod mogu otići do Bara i provesti noć u nekom klubu ili diskoteci. Interesantno je to da je Šušanj povezan sa Barom šetalištem, pa vrlo brzo možete doći do Bara i provesti dan na nekoj od njegovih plaža. Duž šetališta nalaze se restorani i kafići, tako da svoje uživanje možete upotpuniti ukusnom hranom i pićem. Zahvaljujući borovoj šumi, kao i suočeljavanju planinskog i morskog strujanja vazduha, plaža ima jedinstvenu mikro klimu i u svako doba dana je idealno mjesto za odmor. Mediteranska klima, morski vazduh i borova šuma pogodni su u liječenju reumatskih, bolesti disajnih organa, kao i kardiovaskularnih bolesti.

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

-

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.