Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Ovog ljeta City Deal Vas vodi u Bugarsku!

7 noćenja u hotelu Slavyanski 3* sa uključenim prevozom platite samo 575 KM!

Napomene

 • Termini putovanja: 20.07.2018.; 03.08.2018.; 17.08.2018.;
 • U cijenu aranžmana uključeno:
 • Smještaj na bazi 7 noćenja sa doručkom (Švedski stol)
 • Klima u sobama
 • Internet
 • Korištenje bazena
 • Turistička taksa
 • U cijenu nije uključeno:
 • Ležaljke i suncobrani na bazenu i plaži
 • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje
 • Prije kupovine vaučera obavezna je provjera raspoloživosti i rezervacija na email citydealtravel@gmail.com ili na broj telefona +387 33 950 397 i +387 61 205 096
 • Kupljeni vaučeri se ne mogu stornirati.
 •  

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Sunčev breg se nalazi na obali Crnog mora. LJetovalište je na jugoistoku Bugarske, udaljeno 30 kilometara sjeverno od Burgasa. Ujedno je i najmodernije ljetovalište na Crnom moru. Smješteno je u 8 kilometara dugom pješčanom zalivu koji je orjentisan ka istoku.

Ako za leto 2018 hoćete da budete u mestu u kom se nalazi prelepa plaža i lud noćni provod onda treba da se odlučite i da se uputite pravo u Sunčev Breg, najpopularnije letovalište u Bugarskoj. Noćni život u Sunčevom Bregu je veoma bogat, a samo mesto živi 24h. Veče uglavnom počinje u nekom od brojnih kafića ili barova, a posle toga se nastavak je u klubovima, beach barovima, diskotekama ili klubovima na plaži.

7 noćenja u hotelu Slavyanski 3* sa uključenim prevozom platite samo 575 KM!

Opis ponude

PROGRAM PUTOVANJA:

1.i 2.dan odredište – Sunčev Breg
Polazak ispred Zemaljskog muzeja u Sarajevu u popodnevnim satima cca 14:00h. Vožnja kroz Srbiju I Bugarsku uz pauze po potrebi grupe (noćna vožnja). Dolazak u Sunčev Breg u podnevnim satima. Smještaj u hotel cca 14:00h. Slobodno vrijeme za odmor, šetnju I upoznavanje sa najljepšim ljetovalištem u Bugarskoj. Noćenje.

3.4.5.6.7.i 8.dan Sunčev breg
Doručak. Slobodni dani. Fakultativni izleti.
Fakultativni izleti: Nesebar, grad koji se često spominje kao grad s najviše crkava po glavi stanovnika, a poseban je jer predstavlja fascinantan prizor komada kopna u zagrljaju mora. Nesebar je uvršten u UNESCO-ovu svjetsku baštinu. Obilazak kulturno – povijesnih znamenitosti. Burgas, jedan od najvećih bugarskih gradova (koji ujedno važi kao strateško mjesto na Crnom Moru). Aqua park, gdje vam se pruža prilika da uživate u vodenim čarolijama kroz tobogane, aquagane i animacijski program. Jeep Safari, da se osjećate kao u Dubai-u. Krstarenje Crnim morem. Bugarska sela, Delfinarijum I još mnogo toga. Noćenja.

9.i 10.dan Sunčev breg – Sofija - odredište
Doručak. Odjava iz hotela u jutarnjim satima. Polazak u pravcu Sofije. Po dolasku mogućnost fakultativnog obilaska grada u pratnji lokalnog vodiča: Hram Aleksandra Nevskog, Ruska crkva, podzemni grad, Baši džamija, predjedništvo I još mnogo toga. Slobodno vrijeme za indiviudalne aktivnosti. U večernjim satima polazak prema BIH. Vožnja kroz Bugarsku i Srbiju uz pauze po potrebi grupe (noćna vožnja). Dolazak na odredište u podnevnim satima. Kraj programa.

O HOTELU:

Vrijeme je za kupanje – ovaj je objekt udaljen svega 2 minuta hoda od plaže Sunny Beach North! Hotel Slavyanski smješten je uz plažu na obali Crnog mora, a nudi sobe s balkonima, vanjski bazen s terasom, bar i besplatni WiFi u svim prostorijama. Ležaljke su dostupne uz nadoplatu, a gosti mogu besplatno koristiti parkiralište (ovisno o raspoloživosti).
Sve sobe hotela Slavyanski uključuju klima-uređaj, TV s kabelskim programima i mini bar.

U blizini gosti mogu uživati u brojnim aktivnostima poput jahanja, biciklizma i pješačenja. Na plaži su dostupni sadržaji za razne vodene sportove, uključujući parasailing.

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

-

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.