Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Počastite se ručkom ili večerom u jednom od najljepših restorana u Sarajevu - Plava Prizma!

Krem čorba od povrća, gratinirana puretina sa mocarelom i salata za SAMO 18 KM!

Napomene

  • Ponuda uključuje: krem čorba od povrća, gratinirana puretina sa mocarelom i salata.
  • Rezervacija je obavezna 24 sata unaprijed minimalno na broj telefona 033 752 923 ili 033 471 514.
  • Period iskoristivosti vaučera je do 05.08.2018. godine.
  • Obavezno ponijeti isprintan vaučer na uvid.
  • Vaučeri se ne mogu stornirati.

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Rotirajući restoran „Plava Prizma„ jedinstven u ovom dijelu Evrope nalazi se na 15.spratu hotela Radon Plaza. Na visini od 70 metara restoran prima do 120 osoba u bilo koje vrijeme, a posebno kreirani meni zadovoljit će ukus svih gurmana. Iz restorana se pruža panoramski pogled na grad Sarajevo što dodatno podiže atmosferu restorana. Restoran nudi specijalitete internacionalne kuhinje kao i ukusna jela tradicionalne Bosanske kuhinje. Vrhunska usluga restorana "Plava Prizma", uz pogled na Sarajevo sa 70 metara visine, Vaš boravak učinit će vrijednim pamćenja.

Krem čorba od povrća, gratinirana puretina sa mocarelom i salata za SAMO 18 KM!

Opis ponude
Radon Plaza Hotel izgrađen 2006 godine, je poslovni hotel sa 5 zvjezdica u Sarajevu. Nalazi se na glavnoj ulici koja vodi do centra grada iz pravca jug - zapad. Udaljen je samo pet minuta od aerodroma Sarajevo i desetak minuta od užeg gradskog jezgra. Ponudit će vam ugodan smještaj i vrhunske sadržaje i uslugu po pravoj cijeni. Idealan je izbor za one koji žele miran boravak u blizini svih ključnih destinacija i zanimljivih mjesta u Sarajevu. Hotel je napravljen u luksuznom stilu, sa vrhunskom uslugom. Gostima je na raspolaganju 117 soba, 1 predsjednički apartman, 2 superior apartmana, wellness centar, konferencijske sale, cafe, rotirajući restoran i zabavni centar sa kuglanom i bilijar salom. Naše osoblje u mogućnosti je odgovoriti zahtjevima gostiju visokog profila.

marketing
Array
(
    [site_language] => en
)

Hotel Radon Plaza je najluksuzniji hotel u Bosni i Hercegovini, otvoren u septembru 2006. godine. Hotel Radon Plaza nalazi se na glavnoj saobraćajnici, udaljen je pet minuta od međunarodnog aerodroma i deset minuta od centra grada, što ga čini savršenim izborom za odsjedanje. Ovaj business hotel s pet zvjezdica posluje u zgradi "Avaz Business Centra".

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.