Zatvori

Prodajno mjesto:

SCC (etaža -1)
Radno vrijeme: svaki dan od 10:00h do 22:00h
Telefon: +387 33 943-150
E-mail: info@citydeal.ba

Počastite sebe i Vašu blisku osobu ručkom u najljepšem restoranu Plava Prizma!

Begova čorba, čureći odrezak sa prilogom i čokoladna torta za samo 16 KM!

Napomene

  • Ponuda uključuje: begovu čorbu, čureći odrezak sa prilogom i čokoladnu tortu po osobi
  • Rezervacija je obavezna 24 sata unaprijed minimalno na broj telefona 033 752 923 ili 033 471 514.
  • Period iskoristivosti vaučera je od 10.10. do 10.12.2018. godine.
  • Obavezno ponijeti isprintan vaučer na uvid.
  • Vaučeri se ne mogu stornirati.

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Rotirajući restoran „Plava Prizma„ jedinstven u ovom dijelu Evrope nalazi se na 15.spratu hotela Radon Plaza. Na visini od 70 metara restoran prima do 120 osoba u bilo koje vrijeme, a posebno kreirani meni zadovoljit će ukus svih gurmana. Iz restorana se pruža panoramski pogled na grad Sarajevo što dodatno podiže atmosferu restorana. Restoran nudi specijalitete internacionalne kuhinje kao i ukusna jela tradicionalne Bosanske kuhinje. Vrhunska usluga restorana "Plava Prizma", uz pogled na Sarajevo sa 70 metara visine, Vaš boravak učinit će vrijednim pamćenja.

Begova čorba, čureći odrezak sa prilogom i čokoladna torta za samo 16 KM!

Opis ponude

Radon Plaza Hotel izgrađen 2006 godine, je poslovni hotel sa 5 zvjezdica u Sarajevu. Nalazi se na glavnoj ulici koja vodi do centra grada iz pravca jug - zapad. Udaljen je samo pet minuta od aerodroma Sarajevo i desetak minuta od užeg gradskog jezgra. Ponudit će vam ugodan smještaj i vrhunske sadržaje i uslugu po pravoj cijeni. Idealan je izbor za one koji žele miran boravak u blizini svih ključnih destinacija i zanimljivih mjesta u Sarajevu. Hotel je napravljen u luksuznom stilu, sa vrhunskom uslugom. Gostima je na raspolaganju 117 soba, 1 predsjednički apartman, 2 superior apartmana, wellness centar, konferencijske sale, cafe, rotirajući restoran i zabavni centar sa kuglanom i bilijar salom. Naše osoblje u mogućnosti je odgovoriti zahtjevima gostiju visokog profila.

marketing
Array
(
    [site_language] => en
)

Hotel Radon Plaza je najluksuzniji hotel u Bosni i Hercegovini, otvoren u septembru 2006. godine. Hotel Radon Plaza nalazi se na glavnoj saobraćajnici, udaljen je pet minuta od međunarodnog aerodroma i deset minuta od centra grada, što ga čini savršenim izborom za odsjedanje. Ovaj business hotel s pet zvjezdica posluje u zgradi "Avaz Business Centra".

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.