Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Pobijedite bol i smanjite napetost uz Shiatsu masažu u salonu EGE!

Platite 15 KM umjesto 60 KM za Shiatsu masažu u trajanju od 45 minuta u salonu EGE

Napomene

  • Ponuda uključuje: Shiatsu masažu u trajanju od 45 minuta
  • Iskoristivost vaučera je u periodu od 18.10. do 30.11.2017. godine.
  • Ponuda se može iskoristiti na adresi Hamdije Čemerlića 1A uz obaveznu rezervaciju na broj telefona 062 576 495 ili 033 978 700.
  • Jedna osoba može kupiti neograničen broj vaučera
  • Vaučeri se ne mogu stornirati

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Samo jedna masaža može imati nevjerovatan učinak na cijelo tijelo. Osim izravnih fizičkih koristi poput poboljšanja cirkulacije, olakšavanja probave, opuštanja mišića, masažom možete postići i psihičke koristi. Sama spoznaja da se brinete o svome tijelu prouzrokovat će osjećaj koje se ne može postići ni jednim lijekom.


- Platite 15 KM umjesto 60 KM za Shiatsu masažu u trajanju od 45 minuta u salonu EGE

Opis ponude

Glavobolja, grčevi, nesanica, napetost, stres – sve te tegobe se mogu ublažiti masažom! Priča o masaži počinje dodirom. Pažnja i osjećajnost, malo vremena i energije – to je sve što je potrebno za masažu. 

Shiatsu je drevna orijentalna metoda rada na tijelu, utemeljena na tradicionalnoj dalekoistočnoj medicini i filozofiji, staroj više od 5000 godina. Svoje korijene shiatsu vuče iz drevne kineske masaže Amma, koja je uključivala pritiskanje i trljanje tijela po energetskim kanalima i tačkama.
Moderni Shiatsu je prenesen iz Japana 60. godina prošlog stoljeća na zapad, gdje je obogaćen zapadnim saznanjima moderne anatomije, fiziologije i psihologije, te se u takvom obliku primjenjuje danas. Shiatsu se i dalje razvija u kombinaciji modernog i drevnog čime predstavlja spoj istočnjačkog intuitivnog, energetskog i holističkog pogleda na život sa zapadnjačkim znanstvenim spoznajama o funkcioniranju ljudskog tijela i psihe. Shiatsu je 1997. priznat u Europskoj uniji kao jedna od osam metoda nekonvencionalne medicine.
Zbog svoje efikasnosti postao je cijenjena alternativna metoda u Europi i SAD-u, te se u mnogim bolnicama nudi kao dopunska terapija za tretiranje i prevenciju bolesti.

marketing
Array
(
    [site_language] => en
)

Ege studio nudi sve vrste frizerski i kozmetičkih usluga, kao i bogat program masaža samo po Vašem izboru.

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.