Zatvori

Prodajno mjesto:

SCC (etaža -1)
Radno vrijeme: svaki dan od 10:00h do 22:00h
Telefon: +387 33 943-150
E-mail: info@citydeal.ba

Pobijedite umoran izgled lica uz opuštajući tretman AROMATERAPIJE u kozmetičkom salonu AJLAA!

Opuštajući tretman lica (antiage), aromaterapija, masaža glave, lica, tjemena, hidratacija i hranjenje prema tipu kože po SUPER CIJENI od 19,90 KM!

Napomene

Ponuda uključuje
 • Aromaterapija; lice, vrat, dekolte
 • Opuštajući tretman lica (antiage), masaža glave, lica, tjemena, hidratacija i hranjenje prema tipu kože
 • Tretman traje 60 minuta
 • Period iskoristivosti ponude je do 30.11.2018.
 • Obavezna rezervacija termina na broj 062 382 511
 • Kozmetički studio AJLAA se nalazi u Ulici Latička 1/2 (Stup - Tibrine zgrade)
 • Jedna osoba može kupiti neograničen broj vaučera
 • Obavezno ponijeti isprintan vaučer na uvid
 • Vaučeri se ne mogu stornirati

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Aromaterapija lica, vrata i dekoltea

Aromaterapija je nježan, ugodan i opuštajući tretman. Upotreba esencijalnih, eteričnih ulja koja umiruju i hrane, hidriraju i regenerišu, čine ovaj tretman pogodnim i blagotvornim za sve tipove kože. Aromaterapiju preporučujemo za njegu suhe i osjetljive, masne i problematične kože lica te kao anti-age tretman za zrelu kožu.

Masaža sa višestrukim efektom
Opušta mimične mišiće s jedne strane, pa se trenutno mogu ublažiti bore uzrokovane umorom i stresom u toku dana i pojačavajući protok krvi kroz kožu, s druge strane, utiče na regenerativne procese u koži te spriječava stvaranje novih bora! Uključuje i upotrebu materija koje ujedno njeguju kožu.

Opuštajući tretman lica (antiage), aromaterapija, masaža glave, lica, tjemena, hidratacija i hranjenje prema tipu kože po SUPER CIJENI od 19,90 KM!

Opis ponude

Uz stalno praćenje modnih trendova i modernih tehnologija, nudimo Vam široku lepezu usluga u kozmetici, pedikuri i manikuri. Uvođenje novih, modernijih kozmetičkih usluga garancija je kvalitete i pružanja vrhunskih kozmetičkih tretmana koristeći pritom samo preparate vrhunske provjerene i profesionalne kvalitete.
Naša otvorenost i susretljivost pomoći će Vam pronaći kozmetičke usluge i kombinaciju tretmana koji baš Vama najviše odgovaraju.
Primjenjujući samo visoko kvalitetne i profesionalne preparate kozmetičkih kuća, uspješno rješavamo probleme najosjetljivije mladenačke kože, ali i kože zrelije dobi.
Zahvaljujemo cjelokupnoj dosadašnjoj klijenteli na ukazanom povjerenju korištenja naših usluga, a Vaše zadovoljstvo je najveći poticaj za nastavak uspješnog rada i najbolja preporuka za buduće korisnike usluga kozmetičkog salona AJLAA.

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

-

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.