Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Podstrana - Uživajte u predivnom Splitu u udobnom hotelu Gala!

Platite samo 129 KM za noćenje za dvije osobe sa doručkom, večerom uz korištenje saune i fitness-a!

Napomene

Ponuda uključuje:
 • Noćenje za dvije osobe sa uključenim doručkom, večerom i korištenjem wellnessa, fitness-a i saune u hotelu San Antonio, kao i:
 • besplatan internet
 • besplatan parking
 • Vaučeri se mogu iskoristiti do 30.04.2018. godine
 • Obavezna je  provjera i rezervacija termina prije dolaska na e-mail: mario.cveljo@hotel-sanantonio.com. Rezervacija se obavlja u skladu sa smještajnim kapacitetima.
 • Jedna osoba može kupiti neograničen broj vaučera
 • Djeca do 2 godine starosti borave besplatno.
 • Djeca starija od 2 godine nadoplaćuju 250 kn/dnevno
 • Za željeni termin potrebno je napraviti što raniju rezervaciju u protivnom biće moguće koristiti samo preostale termine. 
 • Vaučer se smatra iskorištenim ukoliko je korisnik izvršio rezervaciju, a nije došao ili otkazao najmanje 48h ranije ili ukoliko korisnik nije iskoristio vaučer u navedenom roku iskoristivosti.
 • Vaučere nije moguće stornirati

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Fantastična lokacija uz more, šum valova, romantični zalasci sunca, slasna hrana, s naglaskom na prirodne sastojke, moderno okruženje samo su neki od čimbenika koji će doprinijeti ugodnoj atmosferi.

- Platite samo 129 KM za noćenje za dvije osobe sa doručkom, večerom uz korištenje saune i fitnessa!

Opis ponude

Novoizgrađeni Hotel Gala Split se nalazi u neposrednoj blizini Splita (desetak minuta od centra), grada koji je poslovni i turistički centar Dalmacije.
Hotel Gala Split se nalazi u Podstrani na prekrasnoj šljunčanoj plaži.
Nudimo Vam novo izgrađene moderno uređene sobe, koje će zadovoljiti potrebe kako poslovnih ljudi tako i gostiju koji su se prvenstveno došli odmoriti u Podstranu / Split.
Gosti hotela Gala Split mogu koristiti sve usluge hotela San Antonio koji je udaljen nekoliko koraka od hotela Gale i to bez ikakve naknade.
Prema tome - opustite se i uživajte u modernom lounge baru pored bazena (koji se nalazi na krovu hotela i odakle se pruža prekrasan pogled na Brač i Šoltu), ili okusite dalmatinske gurmanske delicije i raznovrsna vina u restoranu San Antonio.
Uz sve to dodatno nudimo našim gostima besplatno korištenje parkinga; brzog ADSL interneta; unutarnjeg bazena, saune i fitnesa.
Obavezno posjetite restoran San Antonio u kojem ćete okusiti autentičnu mediteransku kuhinju ali i osjetiti  blagodati mediteranskog podneblja.
Fantastična lokacija uz more, šum valova, romantični zalasci sunca, slasna hrana, s naglaskom na prirodne sastojke, moderno okruženje samo su neki od čimbenika koji će doprinijeti ugodnoj atmosferi. Naš šef kuhinje će se pobrinuti da dalmatinski specijaliteti upotpune osjećaj Vašeg zadovoljstva, a raznolika ponudu vina s područja Dalmacije, Slavonije i Istre zadovoljiti će i najizbirljivije....

Sastavni dio zdravog životnog stila, osim zdravog hranjenja su sport, opuštanje i wellness. Ono što sve troje povezuje u jedno jesu bazen i sauna. Uživajte u blagodatima saune, a potom se rashladite u unutarnjem bazenu u kojem i zimi možete imati osjećaj da ste na palubi neke mega krstarice okruženi plavetnilom mora...

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

-

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.