Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Poklonite Vašem tijelu trenutak opuštanja za savršen novi dan! 60 minuta masaže uz 50% POPUSTA!

Specijalna ponuda iz Fish Spa salona na Baščaršiji! Platite samo 29 KM i izaberite relax ili sportsku masažu u trajanju od 60 minuta!

Napomene

  • Ponuda uključuje relax ili sportsku masažu u trajanju od 60 minuta
  • Jedna osoba može kupiti neograničen broj vaučera
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 30.11.2018. godine
  • Obavezna telefonska rezervacija na broj telefona 033 548 846,  061357134, 061666656
  • Za željeni tretman potrebno je napraviti što raniju rezervaciju, u protivnom biće moguće koristiti samo preostale termine
  • Vaučer se smatra iskorištenim ukoliko je korisnik izvršio rezervaciju termina a nije došao ili otkazao termin 48h ranije
  • Vaučeri se ne mogu stornirati

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Vaše tijelo puno trpi. Osjećate umor, nesanicu... Vaš stepen nervoze je sve veći. PROMIJENITE TO! 

Iskoristite ovu specijalnu ponudu i pravo vrijeme za masažu. 

Opustite se, odmorite i spremite Vaše tijelo za nove izazove uz Fish Spa salon na Baščaršiji.

- Specijalna ponuda iz Fish Spa salona na Baščaršiji! Platite samo 29 KM i izaberite relax ili sportsku masažu u trajanju od 60 minuta!

Opis ponude

Riječ masaža dolazi od lat. riječi "massare", što znači gnječiti, i od arapske riječi "mas" što znači pritiskati. Riječ "massage" upotrebljena je prvi put u francuskoj literaturi, a upotrijebio ju je Lepage 1813. god. Masaža je jedna od najboljih tehnika za postizanje i održavanje opće dobrobiti za organizam.


Razlika između klasične medicinske i sportske masaže je neznatna; fiziološko djelovanje im je gotovo isto, ali se sportska masaža zbog svoje energičnosti koristi za jake i hipertrofične mišiće sportaša.
Sportskom masažom zagrijavaju se mišići  jer se povećava protok krvi u njima što im smanjuje napetost i opušta ih. Masažom se rastežu i omekšavaju napeti ligamenti i tetive, a dodatno ih ojačava ugrijani mišići pa tako razrađeni ligamenti i tetive puno bolje funkcioniraju, rad im je učinkovitiji, a mogućnost ozljeda znatno je smanjena. Tehnike su osmišljene tako da se masažom zagrijavaju i omekšavaju tkiva, te poravnavaju mišićna vlakna, čime se ubrzava izbacivanje mliječne kiseline iz mišića.
Sportska masaža doprinosi Vašoj općoj fizičkoj kondiciji jer nakon nje lakše podnosite duge i naporne treninge. U slučaju ozljede ova masaža će Vam pomoći da se čim prije vratite u formu.
Prednosti sportske masaže su mnogobrojne; od  pomoći u mentalnoj pripremi za sportsko sudjelovanje, stimuliranja živčanih završetaka, poboljšanja cirkulacije i limfnog toka, povećanja ili smanjenja duljine mišića, pomoć pri uklanjanju metaboličkog otpada, povećanja ili smanjenja mišićnog tonusa, pa sve do relaksacije i opuštanja mišića, primjerice nakon napornog treninga.

marketing
Array
(
    [site_language] => en
)

-

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.