Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Posjetite Beč i najstariji zoološki vrt u Evropi!

Platite samo 225 KM za pervoz + 2 noćenja sa doručkom za jednu osobu i uživajte u carskom Beču

Napomene

 • Termin polaska: 23.11. - 26.11.2018.
 • ZA REALIZACIJU PUTOVANJA POTREBNO 10 KUPLJENIH VAUČERA
 • U cijenu aranžmana uključeno:
 • prijevoz autobusima visoke turističke klase
 • smještaj u hotelu 3 ili 4* na bazi 2 noćenja sa doručkom u Beču hotel AUSTRIA TRANED BOCK  4* ili sličan
 • troškovi organizacije putovanja I pratilac putovanja
 • posjeta SCS - u 
 • U cijenu aranžmana nije uključeno:
 • putno zdravstveno osiguranje 8 KM po osobi ( do 60.god)
 • fakultativni izleti: (Obilazak Beča 15 Eur; obilazak Beča + Zološki vrt 35 Eur sa uključenom ulaznicom; Bratislava 10 Eur)
 • provizija na kartično plaćanje
 • ulaznice u muzeje i druge turističke objekte
 • Agencija zadržava pravo promjene rasporeda fakultativnih izleta
 • Nakon kupovine vaučera javiti se u agenciju ARD travel ili na broj telefona 033/533-662
 • Vaučeri se ne mogu stornirati
 • Obavezno ponijeti isprintan vaučer na uvid
 • Rok iskoristivosti vaučera je u navedenom terminu
 • Uslovi prodaje  LINK

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Beč je u svjetskim razmjerima odavno postao omiljeno turističko odredište, ponajviše zahvaljujući mnogobrojnim raskošnim kulturno-povijesnim spomenicima.

U  Beču vas očekuju muzeji i umjetničke zbirke, međunarodnog formata. Muzej povijesti i umjetnosti s impresivnom zbirkom Bruegelovih slika, MuseumsQuartier i Muzej Leopold, Muzej moderne umjetnosti, Architekturzentrum i Kunsthalle spadaju među najvažnije.

- Platite samo 225 KM za pervoz + 2 noćenja sa doručkom za jednu osobu i uživajte u carskom Beču

Opis ponude

PROGRAM PUTOVANJA:

1.DAN (petak, 23.11.2018.) BIH 
Sastanak grupe ispred Zemaljskog muzeja u Sarajevu i polazak u večernjim satima u pravcu Zenice, Doboja... Noćna vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju…

2.DAN (subota, 24.11.2018.) SCS - SHOPPING
Predviđen jutarnji dolazak u Beč, slijedi odlazak u SCS, jedan od najpoznatijih shopping centara u Beču, koji u svojoj ponudi ima izbor dizajnerskih brendova, koji su pristupačniji našem tržištu. Nalazi se južno od Beča, u mjestu Vosendorf. U njemu ima preko 330 prodavnica, među kojima su i najpoznatije robne marke (Zara, H&M, C&A, Guess, Benetton, Ikea itd.).Slobodno vrijeme za shopping do check in-a ili do zatvaranja centra (po izboru). Sastanak grupe i polazak prema hotelu. Kasni check in u hotel. Slobodno vrijeme. Noćenje.

3.DAN (nedjelja 25.11.2018.) BEČ PANORAMA – ZOOLOŠKI VRT
Doručak. Nakon doručka, fakultativni polazak do centra i obilazak grada: Karlsplatz i Karlskirche, zgrada Musikverein u kojoj se održava čuveni Bečki novogodišnji koncert, Secession, Naturhistorisches Museum, Kunsthistorisches Museum, MuseumsQuarter, veliki kružni bulevar Ringstrasse sa Parlamentom, Burgtheatrom, Rathaus, Votivkirche. Šetnja kroz Heldenplatz i Hofburg do Stephansplatz i Stephansdom. Nakon obilaska grada mogućnost fakultativne posjete Schönbrunn Zoo vrtu u Beču koji je najstariji zoološki vrt i već je proglašen najboljim europskim zoološkim vrtom u četiri navrata. Svake godine više od dva milijuna posjetitelja dolazi vidjeti bebu pandu, novorođenčad slonova i mnoge druge rijetke životinje. Više od 500 životinjskih vrsta - od sibirskih tigrova i nilskih konja do rogatih nosoroga i pingvina - tamo živi. Dodatno slobodno vrijeme. Zajednički povratak u hotel u večernjim satima.

4.DAN (ponedjeljak, 26.11.2018.) BRATISLAVA
Doručak. Check-out iz hotela i polazak prema Bratislavi. Mogućnost fakultativnog razgleda grada u pratnji vodiča i njenih najznačajnijih znamenitosti: brdo Slavin, tvrđava, katedrala Sv. Martina, Biskupska palata, palata Gasković Reduta, starogradski trg sa Rolandovom fontanom. Slobodno vrijeme za shopping u obližnjem tržnom centru Eurovea https://eurovea.sk/. Sastanak grupe i polazak prema BiH u dogovoreno vrijeme. Dolazak u BiH u ranim jutarnjim satima iza ponoći.

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

Turistička agencija “ARD Travel” je privatna turistička agencija, u Sarajevu, kulturnom i administrativnom centru BiH. Bogatstvo kulturnog – historijskog naslijeđa, prirodne ljepote i atraktivni prostori, u čemu se posebno izdvajaju naše planine,jezera,prelijepa sela,naši mali gradovi sa velikom dušom,naše more , je i odredilo pravac naše poslovne politike i potrebe da i naše učešče u predstavljanju lijepe nam države doprinese što većoj posjeti turista. -Svoje poslovanje zasnivamo na ugledu kao strateškom kapitalu, ali i osmišljenoj viziji budućnosti kako bi na globalnom planu razvoja turističke ponude mogli na pravi način odgovoriti na sve veće izazove.

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.