Zatvori

Prodajno mjesto:

SCC (etaža -1)
Radno vrijeme: svaki dan od 10:00h do 22:00h
Telefon: +387 33 943-150
E-mail: info@citydeal.ba

Posjetite Beograd i prekrasnu Villu Mystique smještenu u najelitnijem dijelu grada!

Platite SAMO 72 KM - 14 KM u CityDeal-u i 29 EUR direktno u hotelu za noćenje za dvije osobe uz doručak i piće dobrodošlice!

Napomene

 • Ponuda uključuje noćenje za dvije osobe uz doručak i piće dobrodošlice
 • U Citydeal-u se plaća 14 KM a direktno u hotelu 29 EUR.
 • Period iskoristivosti ponude je od 08.11. do 28.02.2019.  (ponuda se ne može iskoristiti u periodu Nove Godine od 28.12.2018- 02.01.2019.)
 • Obavezna rezervacija na email: sales@villamystique.com 
 • Djeci do 6 godina boravak je besplatan
 • Djeca od 7 do 12 godina plaćaju 8 EUR po danu, a odrasla osoba plaća 12 EUR po danu.
 • Boravištna taksa i osiguranje se plaćaju 2,30 EUR po osobi na dan
 • U cijenu uključen: parking, internet, grijanje i čišćenje
 • Check in od 14:00h, chech out do 12:00h.
 • Vaučeri se mogu spajati
 • Vaučeri se ne mogu stornirati
 • Uslovi prodaje  LINK

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Željni ste odmora, i rado biste nekoliko dana pobjegli od posla, a da nije previše skupo ili daleko?
Ovo je prilika da sa prijateljima ili sa voljenom osobom provedete zajednički vrijeme koje ćete željeti zadržati u sjećanju.
Villa Mystique je pogodna za kratkoročni i dugoročni boravak koji Vam nudi spoj čistoće i ugodnosti, te modernog dizajna.

Nalazi se u centru Beograda i dozvoljava Vam da pametno iskoristite vrijeme provedeno tu jer se u okolini od 15 minuta hoda nalaze muzeji, pozorišta, trgovački centri i drugi zanimljivi objekti.

Platite SAMO 72 KM - 14 KM u CityDeal-u i 29 EUR direktno u hotelu za noćenje za dvije osobe uz doručak i piće dobrodošlice!

Opis ponude

Ukoliko tražite smještaj u Beogradu udaljen od gradske buke i prometnih saobraćajnica Hotel Villa Mystique je idealan izbor za Vas. Villa Mystique se nalazi u jednom od najljepših i najekskluzivnijem djelu Beograda, na Dedinju.

Udaljena je 10 minuta od gradskog centra, 5 minuta od glavne magistrale i na samo 15 minuta od aerodroma. Svaki pedalj Vile Mistik je pažljivo osmišljen, daleko od gradske gužve u mirnom i sigurnom okruženju idealnom za Vaše uživanje, odmor i opuštanje. Vila posjeduje 12 soba i 1 apartman, modernog dizajna kompletno opremljenih sa kupatilom, LCD i kablovskom televizijom, sefom, klimom, mini barom, telefonom za besplatne lokalne pozive i besplatnim brzim bežičnim internetom. Na raspolaganju vam je besplatan parking i bazen koji se nalazi u dvorištu koji je u sklopu Vile Mistique.

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

Villa Mystique se nalazi 10 minuta od centra grada, 5 minuta od glavne magistrale i na samo 15 minuta od zračne luke, u mirnom i sigurnom ambijentu spremnom samo za vaš užitak.

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.