Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Posjetite Bratislavu za Dan državnosti - glavni i najveći grad Slovačke!

Platite samo 219 KM za prevoz i dva noćenja u Bratislavi sa agencijom Galileo!

Napomene

 • Za realizaciju putovanja potrebno 10 osoba (10 kupljenih vaučera)
 • Termin putovanja 23.11. – 26.11.2017. godine
 • CIJENA UKLJUČUJE:
  - Prijevoz autobusima visoke turističke klase, 
  - Troškove organizacije putovanja,
  - Usluge pratioca/vodiča grupe,
  - 2 noćenja sa doručkom u 1/2 i 1/3 sobama u hotelu 3*/4* u Bratislavi
 • UZ DOPLATU:
  - Fakultativni izleti (panoramski obilazak Bratislave 20 eura, dvorac Schonbrunn i panoramski obilazak Beča 40 eura) paket 55 eura
  - Putničko-zdravstveno osiguranje 8,00 KM
  - Doplata za jednokrevetnu sobu 90,00 KM (za kupce koji putuju sami)
  - Individualne troškove.
 • Jedna osoba može kupiti neograničen broj vaučera
 • Po kupovini vačera, potrebno je dostaviti slijedeće informacije na mail: info@galileotravel.ba
  - Ime i prezime
  - Broj pasoša i datum rođenja
  - Kontakt telefon
  - Adresa stanovanja
  - Tip sobe
  - Grad u kojem će putnici ući
  - Da li putnik posjeduje PZ osiguranje
 • Rok iskoristivosti vaučera je u navedenom terminu
 • Za putovanja važe Galileo travel Opći uslovi putovanja.
 • Obavezno ponijeti isprintan vaučer na uvid
 • Vaučeri se ne mogu stornirati

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Posjetite Bratislavu- glavni i najveći grad Slovačke, predivan grad koji se smjestio s obje strane rijeke Dunav. Bratislava je grad s dugom i bogatom povijesti, ali i grad koji je trenutno dinamična metropola s posebnom atmosferom. Ukoliko ste svjetski putnik, ljubitelj otkrivanja povijesnih destinacija i različitih kultura svijeta, ova će destinacija svojom ponudom zadovoljiti Vaše apetite. Neka Vaš istraživački duh otkrije čari ovog grada koji svakom ulicom priča posebnu priču. 


Platite samo 219 KM za prevoz i dva noćenja u Bratislavi sa agencijom Galileo!

Opis ponude

1. DAN, Četvrtak  (23.11.2017), BiH – Bratislava 
Okupljanje putnika ispred Zemaljskog muzeja u Sarajevu i polazak autobusa u 21:00h. Noćna vožnja preko BiH, Hrvatske i Mađarske do Slovačke.
2. DAN, Petak  (24.11.2017), Bratislava – Beč
Dolazak u Bratislavu u prijepodnevnim satima, smještaj u hotel. U dogovoreno vrijeme obilazak Bratislave i njenih najznačajnijih znamenitosti: brdo Slavin, tvrđava, katedrala Sv. Martina, Biskupska palata, palata Gasković Reduta, starogradski trg sa Rolandovom fontanom u pratnji  vodiča na našem jeziku. Nakon obilaska slobodno vrijeme u starom centru grada, te povratak u hotel. U večernjim satima mogućnost posjete jednom od Bratislavskih restorana gdje možete da probate tradicionalne Slovačke specijalitete...Povratak u hotel, noćenje. 
3.DAN, Subota  (25.11.2017), Bratislava – Beč 
Doručak, te fakultativni polazak prema dvorcu Schonbrunn koji se nalazi u Beču. Dvorac Šenbrun (Grand tour), ljetna imperijalna rezidencija Habzburgovaca. Šetnja kroz park koji ga okružuje i obilazak unutrašnjosti dvorca. UNESCO je palatu  Schonbrunn 1996. god. uvrstio na listu Svijetske baštine. Po završetku obilaska polazak prema centru  Beča i panoramski obilazak grada sa vodičem: dvorac Belvedere, Opera, Burggarten, trg Marije Terezije sa muzejima, Hofburg, Parlament, Rathaus, Burgteatar, Univerzitet, Votivkirche, Stephanplatz i Stephansdom. Slobodno vrijeme u centru grada i odlazak do jedne od najpoznatijih šoping ulica u Beču - Mariahilfestrasse. U dogovoreno vrijeme povratak prema Bratislavi, noćenje.  
4.DAN, Nedjelja  (26.11.2017), Bratislava – BiH 
Doručak, odjava iz hotela. Polazak prema centru grada i slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. U podnevnim satima polazak prema Bosni i hercegovini.  

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

Turistička agencija Galileo Travel u svom dugogodišnjem radu bavi se: organizacijom turističkih aranžmana u zemlji i inostranstvu, organizacijom ljetovanja i zimovanja, sajmova u zemlji i inostranstvu, đačkih ekskurzija, škola u prirodi, obezbjeđenjem prevoza i smještaja za međunarodne kongrese, receptivnim turizmom ( prihvat grupa i pojedinaca, transferi, smještaj, vodička služba itd. ). Zahvaljujući iskusnim i kvalitetnim kadrovima, kao i načinima rada i poslovanja po propisu svjetskog marketinga, putnička agencija Galileo Travel, se svrstala među najkvalitetnije putničke agencije u Bosni i Hercegovini. Cilj nam je iz godine u godinu, proširivati ponudu i pri tome zadržati i unaprijediti postojeći kvalitet.

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.