Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Posjetite Graz i osjetite nezaboravnu živost ovog grada!

Noćenje sa doručkom za dvije osobe u hotelu Star Inn*** Graz platite samo 165 KM!

Napomene

 •     Ponuda uključuje noćenje sa doručkom za dvije osobe
 •     Povratnu autobusku kartu do Beča možete da kupite u Citydeal-u po cijeni od 87,5 KM
 •     Cijene nisu fiksne, ovise od potražnje i raspoloživosti hotela te mogu varirati od cijene na portalu +/- 15%
 •     Moguća je kupovina više vaučera, odnosno rezervacija više noćenja
 •     Period iskoristivosti vaučera je do 28.02.2018.
 •     Prije kupovine vaučera obavezna je provjera raspoloživosti i rezervacija na email info@citydeal.ba ili na broj telefona +387 33 943 150 ili +387 33 951 559
 •     Cijena ponude može zavisiti od termina boravka
 •     Za dodatna pitanja ili informacije o drugim datumima, ili spajanju vaučera, pišite nam na email info@citydeal.ba
 •     Vaučeri se ne mogu stornirati

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

 Ime grada znači - mali dvorac na vrhu brda, a u njegov obilazak krenite sa Trga Hauptplatz. Od ovog trga polaze sve glavne šoping ulice, kao i tramvajske linije. Trg je "načičkan" i kioscima gdje lokalno stanovnišvo često svrati da s nogu pojede frankfurtsku kobasicu sa senfom ili renom i parče crnog hljeba.

Fascinantne građevine: Na trgu se u svoj svojoj ljepoti i impozantnosti izdigao spomenik nadvojvodi Ivanu, bratu Franje Prvog, koji je vladao za vrijeme Napoleona. Kao plemić uzeo je za suprugu kćerku poštara, što nije bilo primjereno za njegove plemićke korijene, pa je morao da se odrekne svih prava na prijesto.

Ulice koje se račvaju od trga, odvešće vas do Oslikane kuće, Landeszeughausa (muzeja oružja), Kunsthausa (muzej moderne umjetnosti), te do Murinsela (plutajuće ostrvo na rijeci Muri), ali i do drugih, možda ne toliko poznatih građevina putnicima namjernicima, čija ljepota i šarm nisu ništa manje od navedenih turističhih atrakcija grada.
Grazer Schlossberg je zamak na vrhu brda u centru i glavna je turistička atrakcija grada, a park oko zamka je proglašen javnom površinom još 1839. godine. Traga u njemu ostavio je Napoleon koji je zaslužan za to što na Gradskom brdu više nema tvrđave. Ostao je samo jedan dio i sat-kula - Uhrturm, simbol Graca koji se može naći na većini razglednica iz ovog grada koji plijeni svojom šarmantnom notom.
Grad u kome je studirao i Nikola Tesla, baš zahvaljujući studentima danas ima dobar noćni život, a najbolji pabovi su skoncentrisani u starom gradu i oko univerziteta.

Noćenje sa doručkom za dvije osobe u hotelu Star Inn*** Graz platite samo 165 KM!

Opis ponude

Hotel Star Inn Premium Graz, by Quality nalazi se u istočnom dijelu Graza, na 1500 metara od izložbenog centra i stare gradske jezgre te nudi bar otvoren 24 sata dnevno i besplatni WiFi u svim sobama.

Klimatizirane sobe u hotelu Star Inn Premium Graz, by Quality sadrže balkon, TV ravnog ekrana sa satelitskim programima, minibar i kupaonicu sa sušilom za kosu. Goste će pri dolasku dočekati besplatna boca vode.

Privatno parkiralište u garaži dostupno je uz nadoplatu, a u predvorju je na raspolaganju poslovni kutak. Hotel Star Inn Premium Graz, by Quality udaljen je 5 km od Željezničke stranice Graz i 18 km od Zračne luke Graz.

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

www.citydeal.ba

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.