Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Posjetite metropolu Beograd i budite dio fenomenalnog osjećaja buđenja na Dunavu!

Dva noćenja za dvije osobe u Jahting kluba Kej + krstarenje Dunavom za samo 156 KM!

Napomene

 • Ponuda uključuje dva noćenja za dvije osobe + krstarenje Dunavom
 • U cijenu je uračunato: internet i parking
 • Ponuda se može iskoristiti u periodu do 31.08.2018
 • Prije kupovine vaučera potrebno je provjeriti raspoloživost soba putem email-a kontakt@klubkej.com ili telefona +381 64 825 11 03
 • Jedna osoba može kupiti neograničen broj vaučera
 • Boravišna taxa nije uključena u cijenu i iznosi 155 din
 • Check in od 12h, Chec out do 12h
 • Vaučeri se mogu spajati shodno raspoloživosti slobodnih kapaciteta
 • Prilikom dolaska potrebno je pokazati isprintan vaučer na uvid
 • Vaučere nije moguće stornirati
 • Vaučer se smatra iskorištenim ukoliko gost napravi rezervaciju a ne izvrši otkaz rezervacije minimalno 48 h unaprijed ili se ne pojavi na dan rezervacije

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Poznate su čuvene riječi Duška Radovića: "Ko je imao sreće da se jutros probudi u Beogradu, može se smatrati da je za danas dovoljno postigao u životu. Svako dalje insistiranje na još nečemu, bilo bi neskromno."
I zaista, neki srpsku prestonicu dižu u nebesa, hvale je i obožavaju. Drugi je kude, ne vole. Istinu mogu reći samo ljudi koji žive tamo ili su makar malo osetili duh Beograda. Jer, Beograd čine ljudi...

Dva noćenja za dvije osobe u Jahting kluba Kej + krstarenje Dunavom za samo 156 KM!

Opis ponude

Na desnoj obali Dunava neposredno prije ušća Save u Dunav, Jahting Klub "Kej" nudi mir i intimu prirodnog okruženja. Predivan pogled na Kalemegdan, Veliko ratno ostrvo i Zemun, izuzetno gostoprimstvo, kvalitetan meni kao i naše jedinstveno domaće pivo "Kej" opredijeliće i Vas da svoju slijedeću proslavu, poslovni sastanak ili trenutke odmora sa prijateljima ili porodicom provedete kod nas. 

Jahting klub „KEJ“ nalazi se na jednoj od najljepših tačaka na novobeogradskoj obali Dunava. Koristeći kapacitete svoja četiri broda, klub organizuje krstarenja Dunavom i Savom. U cilju popularizacije riječnog turizma, svakodnevno pružamo mogućnost besplatnih krstarenja našim sugrađanima i posjetiocima. Do sada smo prevozili preko 80.000 putnika godisnje. Na našim brodovima organizujemo sve vrste proslava, privatne (venčanja, svdbe, rođendane, krštenja) i korporativne prezentacije i promocije.

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

Na desnoj obali Dunava neposredno pre ušća Save u Dunav, Jahting Klub "Kej" nudi mir i intimu prirodnog okruženja. Predivan pogled na Kalemegdan, Veliko ratno ostrvo i Zemun izuzetno gostoprimstvo, kvalitetan meni kao i naše jedinstveno domaće pivo "Kej" opredeliće i Vas da svoju sledeću proslavu, poslovni sastanak ili trenutke odmora sa prijateljima ili porodicom provedete kod nas.

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.