Zatvori

Prodajno mjesto:

SCC (etaža -1)
Radno vrijeme: svaki dan od 10:00h do 22:00h
Telefon: +387 33 943-150
E-mail: info@citydeal.ba

Posjetite najljepši grad Evrope - PRAG!

Tri noćenja sa doručkom u hotelu sa 3* sa uključenim prevozom platite SAMO 189 KM!

Napomene

 • Termini putovanja: 10.01., 21.03. i 25.04.2019.
 • U cijenu aranžmana uključeno:
 • Prijevoz modernim turističkim autobusom
 • Smještaj u hotelu sa 3* u Pragu na bazi 3 noćenja sa doručkom
 • Obilazak Praga u pratnji stručnog turističkog vodiča
 • Troškovi organizacije putovanja
 • U cijenu aranžmana nije uključeno:
 • Fakultativni izleti
 • Putno zdravstveno osiguranje
 • Individualni troškovi
 • FAKULTATIVNI IZLETI
 • Obilazak Beča – 15 € (obavezan izlet), Vožnja brodom Vltavom – 15 €; Karlove Vari – 25 €; Drezden  – 30 €. Minimum 25 prijavljenih putnika je potrebno da bi se fakultativa ostvarila, a u slučaju manjeg broja prijavljenih, cijena fakultative podložna je promjeni, koju putnici nisu u obavezi da prihvate.
 • NAPOMENE ZA PUTOVANJE “PRAG”
 • Rok za prijavljivanje je najkasnije 15 dana prije polaska na putovanje ili do popune mjesta.
 • Uz blagovremeni upit, postoji mogućnost smještaja u jednokrevetnim ili trokrevetnim sobama.
 • Hotel se nalazi van grada, cijena sa hotelom u centru grada je 289 KM
 • Prije kupovine vaučera obavezna je provjera raspoloživosti i rezervacija na citydealtravel@gmail.com ili aviokarte@citydeal.ba ili na broj telefona +387 33 950 397
 • Kupljeni vaučeri se ne mogu stornirati
 • Uslovi prodaje LINK
 • Organizator putovanja je odgovoran za program putovanja.

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Još od srednjeg vijeka, Prag se smatra jednim od najljepših evropskih gradova. Često ga nazivaju zlatnim gradom zbog bogate historije i laskave titule stjecišta kulturne elite. U njemu su živjeli i radili Mocart, Betoven, Kafka i drugi, koji su, očarani njegovom ljepotom, lako nalazili inspiraciju za svoja remek djela. Danas je Prag evropska metropola, grad pun života, pun mogućnosti za kvalitetan provod, od tržnih centara do bezbroj pivnica i restorana u kojima se služi čuveno češko pivo. 


Tri noćenja sa doručkom u hotelu sa 3* sa uključenim prevozom platite SAMO 189 KM!

Opis ponude

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan SARAJEVO – ZENICA – BANJA LUKA – PRAG
Polazak iz Sarajeva u 16:00 sati ispred Zemaljskog muzeja; polazak iz Zenice u 17.15 sati ispred hotela International; polazak iz Doboja u 18.45 sati sa Gazprom pumpe; polazak iz Banja Luke u 21.00 sati sa stare autobuske stanice (provjeriti 3 dana prije putovanja tačno vrijeme i mjesto polaska autobusa). Noćna vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju i Austriju.

2. dan PRAG
Dolazak u Prag u podnevnim satima. Po dolasku obilazak Praga: Hradčani – praški dvorac sa manastirom Strahov, manastirska biblioteka iz 17. vijeka, katedrala Sv. Vita i kapela Sv. Venceslava, novi i stari kraljev dvorac, Loreto, Zlatna ulica, Mala strana. Potom razgledanje centra grada: Karlov most, crkva od Tina, Starogradski i Vaclavski trg, šetnja i upoznavanje sa centrom grada.Nakon obilaska smještaj u hotel. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti.   Noćenje.

3. dan PRAG – DREZDEN – PRAG
Doručak. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta u Drezden, grad na istoku Njemačke koji je zbog svog izuzetnog kulturnog značaja nazvan i Firencom na Elbi. Ovaj grad je prepun istorijsko-kulturnih spomenika iz srednjeg vijeka, kao i onih iz vremena jugend i bauhaus stilova, rođenih krajem 19. i početkom 20. vijeka. Po dolasku obilazak grada: opera Zemper, Palata Cvinger, Bogorodičina crkva, Dvorska crkva, Rezidencijalna palata u okviru koje je čuveni „Zeleni trezor“, palata Tašenberg, dio nekadašnih gradskih zidina, Augustov most. Povratak u Prag u kasnim popodnevnim satima. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti.. Noćenje.

4. dan PRAG – KARLOVE VARI – PRAG
Doručak. Nakon doručka mogućnost organizovanja fakultativnog izleta u Karlove Vari, poznatog banjskog i turističkog mjesta i jednog od najljepših srednjoevropskih gradova. Po dolasku obilazak centra Karlovih Vari, termalnih izvora,… U poslijepodnevnim satima povratak u Prag. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. U večernjim satima fakultativno vožnja brodom po Vltavi gdje ćete uživati u romantičnom pogledu na znamenite lokalitete uz zvuke čuvenog Bedžiha Smetane. Noćenje.

5. dan PRAG – BEČ
Doručak. Napuštanje hotela oko 10:00h i polazak prema Beču. Po dolasku u Beč, panoramski razgled u pratnji vodiča: Ring, Opera, Rathaus, Parlament, te šetnja preko Heldenplatza, Hofburga, Kohlmarkta, Grabena, do Katedrale. Kraće slobodno vrijeme u centru grada. Posjet Hundertwasser zgradi, te nakon toga polazak prema BiH oko 19:00h.

6. dan BANJA LUKA – SARAJEVO 
Dolazak na odredište u jutarnjima satima.

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

-

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.