Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Posjetite najposjećenije ljetovalište Grčke - Kalithea sa Citydeal Fly Fly Travel-om!

Platite samo 447 KM za 11 dana/10 noći u Vili Kleopatra + autobuski prevoz!

Napomene

 • Termin putovanja: 20.06.- 01.07.2018.
 • U cijenu aranžmana uključeno:
 • Smještaj u izabranom objektu na bazi 10 noćenja
 • Prevoz autobus visoke turističke klase (klima, TV, DVD) iz Beograda
 • Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja
 • dvokrevetne sobe
 • CIJENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
 • Polisu međunarodnog putno-zdravstvenog osiguranja;
 •  Individualne troškove i fakultativne izlete koji nisu predviđeni programom putovanja;
 • Boravišna taksa u Grčkoj (Plaćanje boravišne takse se vrši na recepciji hotela ili apartmana)
 • Dijeca do 7 godina starosti, ukoliko borave u sopstvenom ležaju plaćaju punu cijenu paket aranžmana
 • Dijete do 7 godina starosti u zajedničkom ležaju boravi BESPLATNO I plaća samo autobusku kartu
 • Dva dijeteta do 7 godina starosti, u pratnji dvije odrasle osobe, imaju po 50 % POPUSTA na cijenu paket aranžmana, imaju 2 mjesta u autobusu i dijele ležaj;
 • Aranžman je rađen na na bazi od minimum 45 prijavljenih putnika i uslijed nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana prije termina polaska. I moguće je izvršiti realizaciju programa uz manji broj prijavljenih putnika uz doplatu ili spajanja sa drugom agencijom.
 • Prije kupovine vaučera obavezna je provjera raspoloživosti i rezervacija na email sarajevo@flyflytravel.com ili na broj telefona +387 33 950 397 i +387 61 205 096
 • Kupljeni vaučeri se ne mogu stornirati.

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Poluostrvo Kasandra, a prije svega četiri destinacije: Pefkohori, Hanioti, Polihrono i Kalitea, poslednjih par godina su bez premca najtraženija turistička regija kod naših putnika. Blizina Soluna (90 km), kristalno čisto more, prelijepe pješčane plaže i očaravajuće borove šume, pravi su magnet za turiste. Kalitea i Pefkohori se smatraju prestonicama noćnog provoda sjeverne Grčke, Hanioti pruža i dobar provod i mir, dok je Polihrono veoma popularan kod porodica sa dijecom. Sve u svemu Kasandra nudi za svakoga po nešto. 

Kalitea je mjesto na poluostrvu Kasandra i predstavlja najpopularniju i najatraktivniju turističku lokaciju u ovom dijelu Grčke. Nalazi se 94 km od Soluna i na 51 km od grada Poligirosa. Mjesto nudi sve što je potrebno za dobar provod, a može zadovoljiti najrazličitije prohtjeve. Poznato je po predivnim velikim plažama, kristalno čistoj vodi, mnogobrojnim barovima i uzbudljivom noćnom životu. Turisti iz okolnih mjesta dolaze u ovo mjesto u potrazi za dobrim provodom.

Platite samo 447 KM za 11 dana/10 noći u Vili Kleopatra + autobuski prevoz!

Opis ponude

Vila Kleopatra (Kalitea) se nalazi se na blagom uzvišenju, 500 m od pješčane plaže i 200 m od centra ljetovališta. Vila je smještena u prelijepo uređenom i prostranom dvorištu sa dosta zelenila. Raspolaže petokrevetnim dupleks apartmanima i mezonetima. Svaka smeštajna jedinica sastoji se iz dvije spavaće sobe sa francuskim ležajem i velikim dnevnim boravkom sa trosjedom na razvlačenje i kuhinjom, kupatilo. Promjena posteljine jednom tokom boravka. Doplata za korišćenje klima uređaja 5 eur dnevno, Gosti sami održavaju higijenu studija. Koriscenje wi-fi-a je uključeno u cijenu.

1. dan - Sastanak putnika minimum 30 minuta prije polaska. Polazak autobusa oko 23:00h ( tačno vrijeme I mjesto polaska se naknadno definiše). Noćna vožnja sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja graničnih i carinskih formalnosti.

2. dan - Dolazak u prepodnevnim časovima. Ulazak u smještajne jedinice do 14h po lokalnom vremenu.

2 - 12. Dan - Boravak u izabranim studijima. 

12. dan - Napuštanje studija u 9.00 h po lokalnom vremenu, polazak autobusa oko 15h po lokalnom vremenu ( informacija o tačnom vremenu polaska dobija se od predstavnika agencije na destinaciji ).

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

Fly Fly Travel je sa vama od 2009. godine, kada smo započeli svoju misiju da svima približimo super jeftine avio karte. Svoj brend jačali smo u oblasti vazduhoplovne industrije i turizma, sa primarnim fokusom na prodaji avio karata. Pored toga, naša agencija nudi i razne vrste turističkih aranžmana.

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.