Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Posjetite Primošten - Dalmatinski turistički biser!

2 polupansiona u hotelu Zora 3*, prevoz i GRATIS posjete Splitu i Trogiru platite samo 169 KM!

Napomene

 • Termin putovanja: 19.-21.10.2018.
 • Aranžman obuhvata:
 • Prijevoz autobusom visoke turističke klase
 • Smještaj u hotelu Zora 3* u Primoštenu u ½ comfort sobama na bazi 2 polupansiona (doručak i večera)
 • Korištenje bazena sa grijanom morskom vodom, saune i fitnessa
 • GRATIS posjete: Splitu, Primoštenu i Trogiru
 • Aranžman ne obuhvata:
 • Izlet u Šibenik i ulaznica u NP Krka 40,00 KM
 • Boravišna taksa 4,00 KM
 • PZO 6,00 KM ( 12 KM za osobe u dobi 60-75 godina)
 • Doplata za posebno sjedište u autobusu 50,00 KM (sjedišta iza vozača, sjedišta za stolom, sjedišta iza 2. vrata)
 • Obavezna je provjera raspoloživosti prije kupovine vaučera te rezervacija na e-mail citydealtravel@gmail.com ili na broj telefona +387 33 950 397
 • Uslovi prodaje LINK
 • Organizator putovanja je odgovoran za program putovanja.

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Jednan od najpoznatijih turističkih centara Dalmacije, smješten na malom brežuljkastom ostrvu, Dalmatinski turistučki biser koji je danas s kopnom povezan prirodnim mostom, između dvije uvale, 25 km od Šibenika i 60 km od Splita smješten je Primošten. Okružen sa sedam otočića, Primošten je poseban dar prirode koji nikog ne ostavlja ravnodušnim. Ono što škrta priroda nije dala, vrijedni ljudi sami su stvorili i učinili Primošten jednim od najprivlačnijih odredišta na Jadranu. Kamene kuće, crkve i uske kale savršen su sklad prošlosti i sadašnjosti. Provedite nezaboravan vikend u hotelu Zora, okruženom stjenovitim i šljunčanim plažama duž kojih se, u gustoj borovoj šumi, proteže 800m dugo popločano šetalište. Upravo odavde pruža se prelijep pogled na stari dio grada.


2 polupansiona u hotelu Zora 3*, prevoz i GRATIS posjete Splitu i Trogiru platite samo 169 KM!

Opis ponude

1. DAN 19.10.2018.
Polazak ispred Zemaljskog muzeja u Sarajevu u 05.00h. Putovanje preko Visokog, Kaknja, Zenice, Travnika, Bugojna do Splita. Po dolasku u Split u podnevnim satima slijedi shopping u City center One – prestižna shopping destinacija s velikim brojem trgovačkih brendova te niz svjetskih modnih marki. Zatim slijedi obilazak grada i slobodno vrijeme za šetnju poznatom splitskom rivom. U poslijepodnevnim satima slijedi nastavak putovanja prema Primoštenu. Dolazak u Primošten i smještaj u hotel Zora. Večera. Slobodno vrijeme za kupanje u hotelskom bazenu s grijanom morskom vodom ili korištenje saune i fitnessa. Noćenje.
2. DAN 20.10.2018. 
Nakon doručka slijedi fakultativni izlet u Šibenik i Nacionalni park KRKA poznat po velikom broju jezera i slapova. NP je ime dobio po rijeci Krki koja je dio parka. Obuhvata područje uz rijeku Krku koja izvire u podnožju planine Dinare kod Knina, teče kroz kanjon dug 75 km, protječe kroz Prokljansko jezero, te utječe u Šibenski zaljev. Rijeka Krka danas ima 7 sedrenih slapova i njene ljepote predstavljaju prirodni fenomen. Nakon obilaska parka slijedi povratak u hotel. Slobodno vrijeme do večere. Večera. Slijedi zabavno veče uz muziku uživo do kasnih noćnih sati. Noćenje.
3. DAN 21.10.2018. 
Nakon doručka slijedi odlazak u razgledanje grada Primoštena. U podnevnim satima polazak za BiH. Vožnja prema Trogiru. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Nastavak vožnje preko Splita do krajnjeg odredišta. Dolazak u večernjim satima.

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

-

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.