Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Posjetite romantično ostrvo KOS-GRČKA!

Deset noći u Alexandra hotelu 4* sa doručkom, uz uključen povratni avio prevoz sa aerodromskim taksama iz Beograda po cijeni od 1224 KM!

Napomene

 • Termin putovanja: 01.09.2018.
 • U cijenu aranžmana uključeno: 
 • 10 noćenja za jednu osobu na bazi noćenja sa doručkom
 • Smještaj u Alexandra hotelu 4* u standardnoj sobi
 • Povratna avio karta na čarter letu AirSerbia na relaciji Beograd-Kos-Beograd
 • Aerodromske takse
 • Transfer do mjesta boravka
 • Troškovi organizacije putovanja
 • U cijenu aranžmana nije uključeno:
 • Rezervacijski dio aranžmana 17€ po osobi
 • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje
 • Individualni troškovi putnika i fakultativni izleti
 • Prije kupovine vaučera obavezna je provjera raspoloživosti i rezervacija na email citydealtravel@gmail.com ili na broj telefona +387 33 950 397 i +387 61 205 096
 • Kupljeni vaučeri se ne mogu stornirati.

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Kos je za razliku od većine drugih grčkih ostrva ravan i plodan, poznat je pod imenom „Plutajuća bašta“. Pored toga Kos je bogat arheološkim nalazištima iz helenskog, rimskog, vizantijskog i mletačkog perioda. No glavni adut Kosa su plaže: duge pješčane plaže sa crnim ili zlatnim pjeskom, i male i zavučene šljunkovite uvale. Plaže na jugozapadnoj obali su jedne od najljepših na Dodekanizima a uvale na sjeverozapadu su savršene za sportove na vodi. Grad Kos, koji je glavni i najveći grad na ostrvu, istovremeno je i turistički centar ostrva. Nudi odličan noćni život, dobar šoping, odlične taverne, i zanimljiva arheološka nalazišta. Gradom dominira tvrđava koju su 1315. podigli Vitezovi Svetog Jovana sa Rodosa. Rimske i grčke ruševine se mogu naći na svakom koraku, a ljubitelji antike ne treba da propuste arheološki muzej, čiji je najpoznatiji eksponat statua Hipokrita koji je rođen i živio na Kosu (460-377 stare ere). Kardamena je drugo po veličini turističko naselje, na udaljenosti od 29 kilometara jugozapadno od grada Kosa do koga se može stići lokalnim autobusom, taksijem ili automobilom i 7 kilometara od internacionalnog aerodroma „Hipokrates“. Moderne kuće, hoteli i drugi smještajni objekti prostiru se duž kristalnog zaliva sa prirodnim ljepotama Kardamene i privlače brojne posjetioce. Šetalište uz more i mala luka odakle trajekti svakodnevno saobraćaju do obližnjeg ostrva Nisiros, predstavljaju još jednu prednost svih turista koji ovo mjesto biraju za svoj godišnji odmor. Kardamena je zadržala svoj tradicionalni šarm i nudi brojne turističke atrakcije, Apolonov hram, drevno pozorište i prelijepu crkvu posvećenu Bogorodici.

Deset noći u Alexandra hotelu 4* sa doručkom, uz uključen povratni avio prevoz sa aerodromskim taksama iz Beograda po cijeni od 1224 KM!

Opis ponude

Gradski hotel ima odličnu lokaciju Trg Elefterias, crkva sv. Petke, džamija i antička Agora su na pješačkoj udaljenosti od hotela. Marina i šetalište uz more sa pregršt restorana i klubova su od hotela udaljeni oko 300 metara i pružaju mogućnost uživanja u mediteranskoj atmosferi tokom večernjih sati. Od internacionalnog aerodroma hotel je udaljen 25 km.
Gradska, pješčana plaža je od hotela udaljena 700 metara. Na plaži se nalaze brojne taverne i barovi. Ležaljke i suncobrani se dodatno naplaćuju.
U sklopu hotela su: recepcija, bar, mjenjačnica, mali fitnes centar, wi-fi internet u javnim prostorijama i restoran.
Sobe : Standardne dvokrevetne sobe imaju: kupatilo (tuš/wc, fen), telefon, klimu, mini frižider, sef, SAT TV, wi-fi internet i balkon.
Noćenje sa doručkom (samoposluživanje)
Preporuka je za sve koji žele da borave u centru dešavanja na ostrvu.
www.alexandrahotel-kos.com

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

-

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.