Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Posjetite Tribunj i uživajte u moru i suncu prelijepe Dalmacije!

Platite samo 238 KM za 2 noćenja na bazi polupansiona za dvije u The Movie Resortu!

Napomene

  • Ponuda uključuje 2 noćenja na bazi polupansiona za dvije osobe
  • Jedna osoba može kupiti neograničen broj vaučera
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 02.09. do 30.09.2017. godine
  • Rezervacija termina kao i provjera raspoloživosti se vrši direktno sa ponuđačem na broj telefona: +387 33 943 150 ili putem emaila: info@citydeal.ba
  • Turistička taksa 7 kn osoba/dan i plaća se na recepciji hotela
  • Djeca od 0 do 7 godina borave besplatno
  • Vaučer se smatra iskorištenim ukoliko je korisnik rezervisao termin a nije došao ili otkazao u roku 72 h
  • Vaučeri se ne mogu stornirati

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

The Movie Resort hotel je tematski hotel smješten u Tribunju na samoj obali Jadranskog mora uz vlastitu šljunčanu plažu. Nalazi se u neposrednoj blizini Šibenika, Splita, Zadra i nacionalnih parkova Krka, Kornati, Paklenica i Plitvička jezera. Kraj samog hotela nalazi se marina Tribunj i šetnica duga oko 2 km koja vodi sve do obližnjih Vodica. Sami hotel je smješten u slikovitom okruženju s pogledom na staru kamenu jezgru Tribunja i otoke. Sobe The Movie Resort hotela nose imena najvećih zvijezda filmske umjetnosti.

Platite samo 238 KM za 2 noćenja na bazi polupansiona za dvije u The Movie Resortu!

Opis ponude

U sklopu hotela se nalazi restoran s bogatom gastronomskom ponudom nacionalnih i internacionalnih jela. Zasigurno ćete uživati sjedeći na hotelskoj terasi okruženoj mediteranskim zelenilom, kupati se u vanjskom bazenu ili plaži dok Vas naše ljubazno osoblje služi najboljim koktelima iz našeg Beach bara i ostalom ponudom hladnog pića i gastronomskih poslastica tokom cijeloga dana. Nestrpljivo Vas očekujemo u našem The Movie Resort hotelu gdje će naše ljubazno osoblje učiniti sve da se osjećate kao prava zvijezda.

Osoblje  The Movie Resort  hotela Vas srdačno očekuje kod proslave Vaših najintimnijih i najsretnijih trenutaka. Proslavite ih uz žalo Jadranskog mora i vrhunsku ponudu naših gastronomskih stručnjaka, za Vas organiziramo:
Restoran raspolaže sa 100 sjedećih mjesta u zatvorenom dijelu i 200 sjedećih mjesta na vanjskoj terasi, koja se kaskadno proteže sa zapadne i južne strane hotela, u sjeni borova i lovora, gdje uz objed možete uživati u mirisu i bojama ljeta.

Osim u ambijentu, Dalmaciju možete osjetiti i u našoj ponudi dalmatinskih i mediteranskih jela u kojima smo se specijalizirali. Naša odlična kuhinja upotpunjena je ponudom raznovrsnih autohtonih vina iz svih dijelova Hrvatske.
Stjenovita i veličanstvena prirodna šljunčana uvala na samo desetak metara od hotela često je glavna atrakcija za fotografe. Vodeni sportovi dostupni su na obližnjim plažama, a za one u potrazi za savršenim opuštajućim odmorom, preporučujemo naš vanjski bazen.

Šljunčana plaža ispred samog hotela, opremljena ležaljkama i suncobranima ( uz plaćanje) te beach barom sa ponudom jele i pića.

marketing
Array
(
    [site_language] => en
)

-

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.