Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Posjetitie ostrvo snova Zakintos u organizaciji turističke agencije Let's Go travel & Events!

Platite super cijenu 499 KM i doživite svoju ljetnu avanturu u Zakintosu!

Napomene

 • Ponuda uključuje: 9 noćenja u izabranom smještaju u Laganasu u 1/2, 1/3, ¼ sobama, studijima ili apartmanima
 • Prevoz turističkim autobusima (TV, DVD, audio i video oprema, A/C)  na relacijama prema programu
 • Polaske iz Sarajeva, Jablanice, Konjica, Mostara, Zenice i Doboja
 • Prevoz trajektom na relaciji Kilini – Zakintos – Kilini
 • Usluge pratioca grupe za sve vrijeme aranžmana
 • Administrativne troškove, troškove rezervacije i ako su predviđeni programom – troškove transfera
 • Organizaciju putovanja u cjelini
 • Ponuda ne uključuje:
 • Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje – 2 KM po danu – plaćanje u agenciji
 • Obaveznu boravišnu taksu u Grčkoj koja se naplaćuje od 01.01.2018. godine (dnevno po osobi: 1 € – plaća se u agenciji)
 • Polaske iz Tuzle i Banja Luke; cijena se uvećava za 15 KM i polasci će biti organizovani u slučaju dovoljnog broja prijavljenih putnika – minimum 40 (provjeriti u agenciji)
 • Fakultativne izlete
 • Individualne troškove putnika
 • Termin putovanja je 22.08. - 02.09.2018. godine.
 • Za sve informacije vezane za putovanje agencija Lets go travel & events vam stoji na raspolaganju na broju 033 861-616.

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

ZAKINTOS – treće po veličini, od sedam većih jonskih ostrva, a ujedno i jedno od najljepših grčkih ostrva, leži u južnom djelu Jonskog mora. Široke pješčane plaže sa zalivima i egzotičnim uvalama i 123 km obale, godinama privlače sve veći broj posjetilaca.

Priroda je Zakintosu podarila idilične pejzaže na sjeveru, istoku i jugu ostrva, a na zapadnoj strani veliki broj morskih pećina, krševitih uvala, strmih litica duž obale. Maslinovo ulje, ribizle, grožđe i limun su osnovni proizvodi. Najpoznatija plaža na ostrvu je Navagio sa finim bijelim pjeskom, tirkiznim morem i poznatom olupinom broda, koja je i zaštitni znak Zakintosa. Ostrvo je i najveći prirodni rezervat na Mediteranu jedne vrste morskih kornjača, zvane “Caretta caretta”, koja na pješčanim plažama na jugu Zakintosa polaže jaja. Glavni grad Zakintosa je Zante, koji je smješten oko širokog i plitkog zaliva podno brda Bohali.

Platite super cijenu 499 KM i doživite svoju ljetnu avanturu u Zakintosu!

Opis ponude

1.dan / Sarajevo – BiH – Crna Gora – Albanija – Grčka:

Sastanak grupe na dogovorenom mjestu u poslijepodnevnim satima. Noćna vožnja uz usputna zadržavanja radi odmora, osvježenja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti.

2 – 10. dan / Grčka – Kilini – LAGANAS:

Dolazak u luku Kilini na Peloponezu. Ukrcavanje na trajekt i vožnja do ostrva Zakintos. Dolazak na ostrvo u mjesto Laganas, smještanje u hotele i vile, boravak na Zakintosu 9 noći… Laganas je poznat po mnogobrojnim noćnim klubovima, restoranima, tavernama i barovima gdje noćni provod traje do ranih jutarnjih sati. Nesumnjivo je da će u njemu svako pronaći odličnu kombinaciju odmora i dobrog provoda. Dan možete iskoristiti za uživanje u čarima mora, sunca i pijeska na prelijepim plažama i punjenje baterija za lud provod u večernjim satima.

Boravak na Zakintosu pruža obilje mogućnosti. Iskoristite priliku da u potpunosti istražite ovo divno ostrvo. Mnoštvo kamenih uvala sa predivnim pješčanim plažama i tamnih pećina u koje duboko uranja more, bogata vegetacija, prelijepa arhitektura, brojne radnje, butici i još mnogo toga su nešto što zaista treba vidjeti i doživjeti. Doživljaj možete upotpuniti i izletima na čuvenu plažu Navajo, posjetom gradu Zante i na mnoge druge načine…

11.dan / LAGANAS – Kilini – Grčka – Albanija – Crna Gora – BiH:

Napuštanje soba u jutarnjim satima. Pakovanje stvari u autobuse i napuštanje ostrva Zakintos. Vožnja trajektom od Zakintosa do Kilinija i dalje preko Grčke uz usputne pauze za odmor, osvježenje… Sumiranje utisaka i prepričavanje doživljaja i događaja tokom noćne vožnje do BiH.

12.dan / BiH – SARAJEVO:

Nastavak putovanja preko Albanije i Crne Gore i dolazak u Sarajevo u podnevnim satima (u zavisnosti od situacije na graničnim prelazima i putevima). KRAJ PROGRAMA.

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

Turistička agencija

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.