Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Postanite vlasnici članske kartice Denta S ordinacije koja nudi velike pogodnosti!

Učlanite se i štedite tokom cijele 2018 godine! Platite samo 10 KM člansku karticu uz koju ostvarujete pravo na besplatan prvi stomatološki pregled, 50% na sve intervencije i 20% na protetiku

Napomene

 • Ponuda uključuje:
  • Pravo na besplatan pregled i konsultacije
  • 50% popusta na sve intervencije (anestezija, popravka zuba, ekstrakcija zuba, čišćenje zuba, liječenje/endodoncija zuba)
  • 20% popusta na protetiku i svu predprotetsku pripremu (kočići, metalkeramičke navlake, cirkon navlake
 • Period iskoristivosti vaučera je do 31.12.2018. godine 
 • Članska kartica važi tokom cijele 2018 godine (bez obzira na broj dolazaka ili vrste intervencije)
 • Članska kartica važi samo za pacijenta na čije ime glasi.
 • Jedna osoba može kupiti jedan vaučer za sebe i neograničeno na poklon.
 • Rezervacija je obavezna na broj telefona 061 136 249 ili 033 258 500
 • Radno vrijeme od ponedjeljka do petka, u periodu od 10:00h do 18:00h 
 • Vaučer se ne mogu stornirati

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Lijep osmijeh i savršeno bijeli zubi najljepši su ukras lica. Možda ste oduvijek željeli imati ljepši osmijeh ili su Vam zubi požutjeli tijekom godina. Kakav god bio Vaš razlog, konačno imate priliku da očuvate svoje oralno zdravlje i dobijete blistav osmijeh.


-Platite samo 10 KM člansku karticu uz koju ostvarujete pravo na besplatan prvi stomatološki pregled, 50% na sve intervencije i 20% na protetiku 

Opis ponude

Jeste li se ikada pitali zašto vam stomatolozi preporučuju da ih posjetite barem dva puta godišnje? To jest, svakih 6 mjeseci?

Iza ove preporuke ne stoje nikakve zle namjere, već je razlog taj što su redovni stomatološki pregledi neophodni za održavanje zdravlja usne šupljine i desni. 

Takom tokom redovnog pregleda mogu se otkriti problemi koje sami ne možete vidjeti ni osjetiti. Naime mnogi problemi i oštećenja nisu vidljiva sve do kad ne dođu u napredniju fazu.
Dobar primjer za to su karijes, upala desni ili možda čak i nešto ozbiljnije.
A može se i otkriti da li nesvjesno štetite zubima. Na primjer da li upotrebljavate prejaku zubnu pastu ili pretvrdu četkicu.

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

Dobrodošli u savremeno opremljenu ordinaciju "DENTA S" koja se nalazi u samom centru grada, u ulici Branilaca Sarajeva 12. Iskusite ugodni ambijent i savremeni pristup koji nudimo pacijentima kako bi se osjećali što ugodnije koristeći naše usluge bezbolne savremene stomatologije. Najsavremenija tehnologija i visokokvalitetni materijali objedinjeni sa vrhunskim obrazovanjem i iskustvom su Vam na usluzi, u terminima koji Vama odgovaraju zakazani putem telefona ili e maila (denta.s@bih.net.ba), a hitne slučajeve primamo odmah. Plaćanje se može izvršiti gotovinom, Mastercard, Maestro, Diners,Visa ili American Express karticom. Nalazimo se u centru grada u ulici Branilaca Sarajeva 12.

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.