Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Postignite savršenu figuru i oblikujte Vaše tijelo uz mix grupne treninge i pilates!

Arena Fitness Vam donosi specijalnu ponudu za mjesečnu članarinu mix trening za samo 25 KM

Napomene

 • Ponuda uključuju mjesečnu članarinu za mjesec APRIL, za MIX trening:
  - Zumba fitness
  - Aeromix
  - Pilates
  - KetllBell
  - Hard Body
  - Strong by Zumba 
  - Brazilian Butt Lift
 • Vaučer vrijedi samo za nove članove
 • Treninzi će se održavati na adresi Džemala Bijedića do 42 (Centra za mlade Youth House)
 • Obavezna telefonska najava na broj 061 913 742
 • Vaučer vrijedi za jednu osobu
 • Vaučeri se ne mogu stornirati

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Vježbanje Vam nije zabavno, i ne osjećate se motivirano ?
Odlazak u teretanu čini Vam se kao veliki poduhvat kojem možda niste dorasli ? 

Latino muzika i ples, uz sve to sagorijevanje kalorija zvuči kao san, pa to i jeste, Zumba. 

Nemate partnera, a plesni podij baš i nije Vaš teren.
Pa i ne treba biti, zumbu mogu plesati svi.
Žene, muškarci, svi od 7 do 77. 

Arena Fitness Vam donosi specijalnu ponudu za mjesečnu članarinu mix trening za samo 25 KM

Opis ponude

Pilates je način vježbanja kojim ćete postići fleksibilnost, lijepo oblikovane mišiće i izdržljivost.
Naglašavajući pravilno disanje, ispravno držanje i koncentrirajući se na polagane i kontrolirane pokrete, postat ćete usklađeni s vlastitim tijelom.
Pilates se temelji na holističkom pristupu - objedinjuje 500-tinjak vježbi koje usklađuju tjelesne pokrete i disanje - tretirajući ljudski organizam kao nerazdvojnu cjelinu fizičkog i psihičkog.
Svaka pilates vježba zasniva se na nekoliko osnovnih načela, a to su: koncentracija, kontrola i osvješćivanje težišta u tijelu, mekoća pokreta, preciznost, disanje, mašta i intuicija.
Pilates je oblik vježbanja u kojem je kvaliteta pokreta mnogo važnija od broja ponavljanja.
Također, veliki naglasak se stavlja na pravilno disanje jer upravo na taj način možete pokrete učiniti maksimalnom snagom i učinkovitošću.

Hard Body program namijenjem je svim punoljetnim osobama, ženama i muškarcima. Gornje granice nema.Cilj Hard body sistema je da vas dovede do forme života i učini maksimalno funkcionalnim. To znači da ćete osjetiti nevjerojatnu lakoću u vlastitom tijelu, bez obzira na dob! Dobit ćete na snazi i kondiciji, ravnoteži, brzini i koordinaciji. Maksimalno ćemo sagorjeti višak kilograma, te dobiti na kvalitetnoj mišićnoj masi i definiciji.Hard body sustav se provodi uz pomoć tri najmoćnija trenažera, a to su kettlebell ili girja, suspenzijski trenažer te naše vlastito tijelo – tzv. bodyweight vježbe.Kroz 12 sedmica proći ćete i savladati preko 300 različitih, originalnih i iznad svega opako učinkovitih vježbi. 

STRONG by Zumba Revolucija grupnog fitnesa u sinhroniziranju kardio vježbi visokog intenziteta i treninga snage s muzikom.Riječ je o takozvanom HIIT treningu (high intensity interval training – intervalnom treningu visokog intenziteta) kombiniranom s HITT vježbama (high intensity tempo training – trening intenzivnog tempa).Strong by Zumba trening u intenzivnom tempu i pod snažnom muzikom izazvat će vaše mišiće i čitav kardio sistem do te mjere da ćete pomaknuti vlastite granice snage, brzine, izdržljivosti i pokretljivosti.Vježbe visokog intenziteta (burpee, high knees, jumping jacks itd...) isprepliću se s onima nižeg intenziteta (iskoraci, preskakanje užeta, kickboxing itd...). Na taj način sat je izvediv vježbačicama koje nisu u izrazitoj fit-formi, dok onima naprednima daje priliku pomaknuti vlastite granice.

Kettlbell- Rusko zvono,poznatije pod imenom kettlebell, fitness je pomagalo koje je proteklih godina postalo popularno širom Planete zbog svoje korisnosti i svestranosti kada je riječ o brojnosti vježbi koje se mogu izvoditi s njim, ali i zbog jedne posebne specifičnosti. Naime, radi se o tome da vježbe sa kettlebellom karkterišete po tome da pored ogromne potrošnje kalorija i topljenja masnih naslaga kao posljedice, istovremeno djeluju i kao vježbe koje povećavaju snagu i grade mišiće.

Zumba Fitness: Osim što je odličan i zabavan način za pokretanje cijelog tijela te održavanje kondicije, odlična je i kao borba protiv suvišnih kilograma budući da jedan sat zumbe sagorijeva u prosjeku između 500 i 1000 kalorija. Zumba fitnes često nazivaju "latin cardio party" , jer se tokom treninga vježbači osjećaju kao u diskoteci. Ovaj program podiže raspoloženje i na taj način smanjuje stres. Tokom treninga luče se takozvani hormoni sreće (serotonin i endorfin), pa se na taj način vježbači osjećaju zadovoljno i srećno, što opet podstiče motivaciju i želju za redovnim treningom. Zumba fitnes je definitivno najjači antistres program koji podiže raspoloženje i dovodi kompletni tjelesno-mentalni sistem u balans. Zumba je mnogim ljudima promijenila ne samo fizički izgled već i život. Na zumba časovima atmosfera je uzbudljiva i vesela, a vrlo često druženje se nastavlja i nakon treninga.

Aeromix donosi kombinaciju tradicionalnih aerobnih poteza,  kako bi vam pružio vrhunski trening punog tijela - svi su koreografirani uz muziku up-tempo sa prijateljskim i prijatnim okruženjem.Ova klasa nema pravu dob ili opseg kondicije, jer postoji puno alternativa koja se daju do kraja - ovom treningu mogu pristupiti svi u dobi od 16 do 90!

Brazilian Butt Lift Želite intezivni program, ali bez puno skakanja u koji ćete se zaljubiti i dovesti svoje tijelo do ludila onda je Brazil Butt Lift upravo za vas.Program se razlikuje od drugih programa za stražnjicu i noge jer se svaki put rade vježbe za sve mišiće stražnjice iz različitih kuteva i na taj način oblikujete svoju guzu da izgleda čvrsto i zaobljeno baš poput stražnjica poznatih brazilki. Ovim programom riješavamo se masnoća s bokova, stražnjice i trbuha istovremeno oblikujući cijelo tijelo. Veliki broj ponavljanja, ciljane vježbe, novi hitovi i puno, puno znoja rezultirat će skladnim i čvrstim tijelom.

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

www.citydeal.ba

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.