Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Postignite savršenu figuru i oblikujte Vaše tijelo uz mix grupni trening!

Klub sporta 300 Vam donosi specijalnu ponudu za mjesečnu članarinu mix trening ZUMBA, AEROMIX i PROGRESSIVE STEP za samo 25 KM

Napomene

 • Ponuda uključuju mjesečnu članarinu za mjesec OKTOBAR, za MIX trening:
  - Zumba fitness
  - Aeromix
  - Progressive sTep
 • Treninzi će se održavati u sportsko rekreativnom centru 300, na adresi Džemala Bijedića do 42 (Centra za mlade Youth House)
 • Obavezna telefonska najava na broj 061 913 742
 • Vaučer vrijedi za jednu osobu
 • Vaučeri se ne mogu stornirati

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Vježbanje Vam nije zabavno, i ne osjećate se motivirano ?
Odlazak u teretanu čini Vam se kao veliki poduhvat kojem možda niste dorasli ? 

Latino muzika i ples, uz sve to sagorijevanje kalorija zvuči kao san, pa to i jeste, Zumba. 

Nemate partnera, a plesni podij baš i nije Vaš teren.
Pa i ne treba biti, zumbu mogu plesati svi.
Žene, muškarci, svi od 7 do 77. 

- Klub sporta 300 Vam donosi specijalnu ponudu za jednu mjesečnu članarinu mix trening ZUMBA, AEROMIX i PROGRESSIVE STEP za samo 25 KM

Opis ponude

Zumba fitness: Osim što je odličan i zabavan način za pokretanje cijelog tijela te održavanje kondicije, odlična je i kao borba protiv suvišnih kilograma budući da jedan sat zumbe sagorijeva u prosjeku između 500 i 1000 kalorija. Zumba fitnes često nazivaju "latin cardio party" , jer se tokom treninga vježbači osjećaju kao u diskoteci. Ovaj program podiže raspoloženje i na taj način smanjuje stres. Tokom treninga luče se takozvani hormoni sreće (serotonin i endorfin), pa se na taj način vježbači osjećaju zadovoljno i srećno, što opet podstiče motivaciju i želju za redovnim treningom. Zumba fitnes je definitivno najjači antistres program koji podiže raspoloženje i dovodi kompletni tjelesno-mentalni sistem u balans. Zumba je mnogim ljudima promijenila ne samo fizički izgled već i život. Na zumba časovima atmosfera je uzbudljiva i vesela, a vrlo često druženje se nastavlja i nakon treninga.
Stoga, ako želite ojačati tijelo, utegnuti se ili se riješiti viška kilograma,razviti motoriku, a još uvijek ne znate kakvim biste se oblikom tjelovježbe bavili, isprobajte Zumbu! 

Aeromix donosi kombinaciju tradicionalnih aerobnih poteza,  kako bi vam pružio vrhunski trening punog tijela - svi su koreografirani uz muziku up-tempo sa prijateljskim i prijatnim okruženjem.Ova klasa nema pravu dob ili opseg kondicije, jer postoji puno alternativa koja se daju do kraja - ovom treningu mogu pristupiti svi u dobi od 16 do 90!

Progressive Step je koreografski trening sa mnogo koraČanja i gibanja, ali se sve vrijeme koristi platforma za «penjanje». . Trening se sastoji iz vise vrsta koraka koji se mogu kombinovati sa radom ruku i uz dodatna malo opterecenje dvorucnih tegova, pa osim izdrzljivosti i sagorevanja kalorija, radi se i na tonusu misica. Postoji veliko interesovanje za ovu vrstu aerobika, koju bodibilderi koriste kao kardio-trening.

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

www.citydeal.ba

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.