Zatvori

Prodajno mjesto:

SCC (etaža -1)
Radno vrijeme: svaki dan od 10:00h do 22:00h
Telefon: +387 33 943-150
E-mail: info@citydeal.ba

Postignite savršenu figuru uz SUPER ponudu za trend grupne fitness treninge!

Arena Fitness Vam donosi specijalnu ponudu za mjesečnu članarinu mix trening za samo 25 KM

Napomene

 • Ponuda uključuju mjesečnu članarinu za MIX trening:
  - Zumba fitness
  - KetllBell
  - Hard Body
  - Strong by Zumba 
  - Stretch & Flex
 • Vaučer vrijedi samo za nove članove
 • Vaučer se može iskoristiti odmah
 • Treninzi će se održavati na adresi Džemala Bijedića do 42 (Centra za mlade Youth House)
 • Obavezna telefonska najava na broj 061 913 742
 • Vaučer vrijedi za jednu osobu
 • Vaučeri se ne mogu stornirati

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Postignite savršenu figuru uz kombinaciju različitih grupnih treninga. Tjelovježbu prilagodite sebi, jer konačno je pravo mjesto za Vas gdje je vježbanje zabavno. 
Ljubazno osoblje će Vam pomoći da se vratite u formu ili napredujete u oblikovanju Vašeg tijela.

Arena Fitness Vam donosi specijalnu ponudu za mjesečnu članarinu mix trening za samo 25 KM

Opis ponude

Stretch & Flex je program koji obuhvata cjelokupnu muskulaturu tijela s fokusom na mišiće cora kojeg čine mišići abdomena, donjeg dijela leđa i stražnjice. Pokreti se izvode kontrolirano i precizno, uz stalnu povezanost uma i tijela. Ponavljajući pokrete oni se počinju pretapati jedan u drugi, cijelo tijelo radi kao cjelina te malim brojem ponavljanja dolazimo do zavidne izdržljivosti, budnosti i nadasve povezanosti sa samim sobom. Bez obzira na mnoštvo različitih pristupa i stotine varijacija pojedinih vježbi, u svima se primjenjuju slijedeći temeljni principi tehnike: koncentracija, centar, disanje, kontrola (snaga), preciznost (ravnoteža), tečnost pokreta, izolacija i integracija, relaksacija, rutina.

Stretch & Flex programom ćete:
*postići fizičku i psihičku ravnotežu, te bolju koncentraciju, bez obzira na starosnu dob i fizičku kondiciju
*preoblikovati tijelo te razviti duge i vretenaste mišiće
*učvrstiti mišiće trbuha, stražnjice i donjeg dijela leđa
*popraviti držanje, smanjiti bolove u leđima te ojačati kosti i zglobove*razviti snagu, izdržljivost, koordinaciju i gipkost
*zahvaljujući pravilnom disanju, povećati kapacitet pluća, poboljšati cirkulaciju i izmjenu tvar
i*poboljšati emocionalno stanje, ublažiti stres i umor
*indirektno smanjiti postotak masnog tkiva

Stretch & Flex metoda neagresivnim i statičkim vježbama oblikuje tijelo, jača duboke mišiće stabilizatore, uspostavlja pravilnu posturu tijela, uči nas disanju i opuštanju. Stretch & Flex metoda se može uključiti u vježbe rehabilitacije i programe fizikalne terapije, radi bržeg oporavka kod ozljeda mekog tkiva. Može se bez opasnosti prakticirati i u trudnoći – pomaže ženama da nauče pravilno disati, poboljšava koncentraciju; a nakon trudnoće da brže vrate prijašnju tjelesnu težinu i tonus mišića.Stretch & Flex je namjenjen svim dobnim skupinama bez obzira na stupanj tjelesne pripreme (djeca, trudnice, rekreativci, vrhunski sportaši, starije osobe…)

Hard Body program namijenjem je svim punoljetnim osobama, ženama i muškarcima. Gornje granice nema.Cilj Hard body sistema je da vas dovede do forme života i učini maksimalno funkcionalnim. To znači da ćete osjetiti nevjerojatnu lakoću u vlastitom tijelu, bez obzira na dob! Dobit ćete na snazi i kondiciji, ravnoteži, brzini i koordinaciji. Maksimalno ćemo sagorjeti višak kilograma, te dobiti na kvalitetnoj mišićnoj masi i definiciji.Hard body sustav se provodi uz pomoć tri najmoćnija trenažera, a to su kettlebell ili girja, suspenzijski trenažer te naše vlastito tijelo – tzv. bodyweight vježbe.Kroz 12 sedmica proći ćete i savladati preko 300 različitih, originalnih i iznad svega opako učinkovitih vježbi. 

STRONG by Zumba Revolucija grupnog fitnesa u sinhroniziranju kardio vježbi visokog intenziteta i treninga snage s muzikom.Riječ je o takozvanom HIIT treningu (high intensity interval training – intervalnom treningu visokog intenziteta) kombiniranom s HITT vježbama (high intensity tempo training – trening intenzivnog tempa).Strong by Zumba trening u intenzivnom tempu i pod snažnom muzikom izazvat će vaše mišiće i čitav kardio sistem do te mjere da ćete pomaknuti vlastite granice snage, brzine, izdržljivosti i pokretljivosti.Vježbe visokog intenziteta (burpee, high knees, jumping jacks itd...) isprepliću se s onima nižeg intenziteta (iskoraci, preskakanje užeta, kickboxing itd...). Na taj način sat je izvediv vježbačicama koje nisu u izrazitoj fit-formi, dok onima naprednima daje priliku pomaknuti vlastite granice.

Kettlbell- Rusko zvono,poznatije pod imenom kettlebell, fitness je pomagalo koje je proteklih godina postalo popularno širom Planete zbog svoje korisnosti i svestranosti kada je riječ o brojnosti vježbi koje se mogu izvoditi s njim, ali i zbog jedne posebne specifičnosti. Naime, radi se o tome da vježbe sa kettlebellom karkterišete po tome da pored ogromne potrošnje kalorija i topljenja masnih naslaga kao posljedice, istovremeno djeluju i kao vježbe koje povećavaju snagu i grade mišiće.

Zumba Fitness: Osim što je odličan i zabavan način za pokretanje cijelog tijela te održavanje kondicije, odlična je i kao borba protiv suvišnih kilograma budući da jedan sat zumbe sagorijeva u prosjeku između 500 i 1000 kalorija. Zumba fitnes često nazivaju "latin cardio party" , jer se tokom treninga vježbači osjećaju kao u diskoteci. Ovaj program podiže raspoloženje i na taj način smanjuje stres. Tokom treninga luče se takozvani hormoni sreće (serotonin i endorfin), pa se na taj način vježbači osjećaju zadovoljno i srećno, što opet podstiče motivaciju i želju za redovnim treningom. Zumba fitnes je definitivno najjači antistres program koji podiže raspoloženje i dovodi kompletni tjelesno-mentalni sistem u balans. Zumba je mnogim ljudima promijenila ne samo fizički izgled već i život. Na zumba časovima atmosfera je uzbudljiva i vesela, a vrlo često druženje se nastavlja i nakon treninga.

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

-

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.