Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Potpuno prirodno podmlađivanje lica i njega problematične kože!

Platite samo 59 KM za tretman hidratacije lica Dermophisiologique sa magnetnom maskom u trajanju od 105 minuta u MyBack UP centru!

Napomene

  • Ponuda uključuje tretman hidratacije lica Dermophisiologique sa magnetnom maskom u trajanju od 105 minuta
  • Jedna osoba može kupiti jedan vaučer za sebe i dva za poklon
  • Vaučeri se mogu iskoristiti u periodu do 28.12.2017.
  • Po kupovini vaučera potrebno je izvršiti rezervaciju na broj telefona 033/862-066 ili na mail info@back-up.ba
  • Centar My Back UP se nalazi na Ciglanama, ul. Hakije Kulenovića br. 1
  • Vaučer se smatra iskorištenim iskorištenim ukoliko je korisnik zakazao tremin a nije došao, ili otkazao 24h prije
  • Vaučeri se ne mogu stornirati

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Tajna My Back Up Centra u ljepoti je Magnetna maska koja daje mladalački izgled.
Potpuno nov i jedinstven proizvod nov na našem tržistu, jedino se može naći u My Back Up Centru na Ciglanama.
Vrhunska njega s dubinskim čišćenjem lica i trenutačnim zatezanjem kože s dugotrajnim učinkom. Namijenjeno je svim tipovima kože lica i tijela, a potpisuje je isključivo DERMOPHISIOLOGIQUE.

Platite samo 59 KM za tretman hidratacije lica Dermophisiologique sa magnetnom maskom u trajanju od 105 minuta u MyBack UP centru

Opis ponude
Riječ je o tretmanu kojeg je još 1975. godine patentirala talijanske kozmetičke kuće Dermophisiologique, a njegova slava, bez prekida, traje sve do danas. željezna je maska tretman širokog spektra djelovanja (čišćenje, hidratacija, zatezanje, protiv upala), ali su joj posebne moći učinkovito dubinsko čišćenje i najosjetljivije kože, pa čak i one u slučaju rosacee. A to joj uspijeva zato što je među svojim sastojcima, uz pčelinji vosak, cink oksid i ulja crne masline, ‘zarobila’, zahvaljujući razvoju nanotehnologije, čestice željeza veličine 48-80 mikrona koje već nakon tri minute nakon kontakta s površinom kože prodiru u nju duboko, sve do same folikule dlake. Ondje, u dubini kože, sićušne željezne čestice na sebe vežu nečistoće, mrtve stanice i sebum koje se potom posebnim magnetom izvlače na površinu kože. U tom trenutku metalno siva maska postaje bijela krema umirujućeg, antibakterijskog djelovanja, a umorna koža, dubinski pročišćena i obnovljena.
Dokazana učinkovitost na koži u toku 90 min.

Tretman se sastoji od 4 maske od kojih je jedna za pripremu magnetne maske druga je Magnetna maska treća je za dohranu I četvrta je za umirenje kože nakon čišćenja. Samo otvaranje pora se vrši pomoću Magnetne maske koja ne dozvoljava da se otvore sve pore već samo one koje su potrebne za očistiti I ujedno umiruje kožu tako da nema crvenila a ni upala na koži. Takođe u toku samog tretmana se vrši I masaža lica sa određenim uljima po tipu kože.
Mekan, ugodan I kremast sastav uz pomoć sićusnih čestica željeza prodire između površinskih stanica kože u ulaz žlijezda lojnica olakšavajući uklanjanje nečistoća na koži kao sto su mitiseri, prekomjerna masnoća I sitne atmosferske prašine.

Rezultati IRON maske su 3 koraka:
1. DUBINSKO ČIŠĆENJE
2. TRENUTNA ZATEGNUTOST
3. BLAGO I URAVNOTEŽENO DIJELOVANJE

Koža je intezivno prociscena, vidljivo zategnuta ten svijetao I blistav.
Holivudske zvijezde poput Keire Knightley, Scarlett Johansson i Cate Blanchett, prema natpisima slavnog kozmetičkog gurua Nichole Jossija, prije svakog pojavljivanja na crvenom tepihu kožu lica osvježavaju upravo ovom maskom, tu su još i Victoria Beckham, Kate Middleton i druge ...

marketing
Array
(
    [site_language] => en
)

My BACK UP je prvi centar u BiH i jedan od samo desetak u svijetu namijenjen zdravlju, sportu, njezi lica i tijela sa LPG uređajem Huber Motion Lab, za šta smo posebno licencirani od LPG systems-a, francuskog proizvođača ovog tehnološki najnaprednijeg uređaja za određene medicinske i tretmane mršavljenja.

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.