Zatvori

Prodajno mjesto:

SCC (etaža -1)
Radno vrijeme: svaki dan od 10:00h do 22:00h
Telefon: +387 33 943-150
E-mail: info@citydeal.ba

Povratna avio karta Sarajevo - Budimpešta - Sarajevo sa CityDeal-om!

Platite samo 89 KM za povratnu kartu na relaciji Sarajevo - Budimpešta sa uključenim aerodromskim taksama i doživite istinsku ljepotu ovog grada!

Napomene

 • Ponuda uključuje: Povratnu avio
  kartu na relaciji Sarajevo - Budimpešta - Sarajevo sa aviokompanijom
  WizzAir i uključenim aerodromskim taksama
 • DIREKTAN LET
 • Termin leta: 25.01.-28.01.2019.
 • Vrijeme polaska: 11:15
 • Vrijeme povratka: 09:30
 • U cijenu je uključen ručni čekirani prtljag 10 kg (40cmx30cmx20cm)
 • Cijena
  karte može biti promjenjiva u zavisnosti od termina rezervacije i
  polaska kao i trenutne raspoloživosti mjesta na letovima
 • Besplatno čekiranje karte 48h prije putovanja
 • Moguća doplata za čekirani prtljag od 20 kg
 • Sve informacije na broj +387 33 943 150 info@citydeal.ba
 • Kupljena karta je nerefundabilna
 • Vaučer vrijedi za jednu osobu
 • Vaučeri se ne mogu stornirati
 • Uslovi prodaje LINK

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Budim i Pešta, dva su grada spojena u jednu cjelinu. Jedan na uzbrdici, a drugi u nizini. Na budimsku stranu najlakše je doći uspinjačom, koja Vas dovede na Várhegy, dio grada koji se nalazi pod zaštitom UNESCO-a, poznatijem kao brdo gdje se nalazi Budimski dvorac, tj. Kraljevska palača. S njegovog vidikovca imat ćete i pravi kraljevski pogled na Peštu, Dunav i brojne gradske mostove, od kojih je najstariji, ali i najljepši, Lančani most.
U blizini Budimskog dvorca nalazi se i Matijaševa crkva, koja je poznata kao mjesto krunjenja carice Sisi za ugarsku kraljicu, a tu je i Ribarska tvrđava, predivan kompleks sa sedam bijelih tornjeva. S ovog mjesta se možda i najbolje vidi panorama grada te zgrada obližnjeg Parlamenta.
Pokrajnje uličice i parkovi neodoljivo podsjećaju na zagrebački Gornji grad, što i nije tako čudno, uzevši u obzir dugogodišnju zajedničku povijest, ali i arhitekte koji su gradili po cijelom Habsburškom carstvu. Brojni kafići i restorani samo će Vas mamiti da se opustite na njihovim terasama. I učinite to, jer se zaista isplati, pogotovo u doba ručka kad imate priliku isprobati poznatu mađarsku kuhinju i sve to zaokružiti čašom odličnog tokajca.

Najbrži način dolaska na lijevu stranu Dunava jest nekim od turističkih minibuseva ili podzemnom željeznicom do Trga Lajosa Kossutha gdje ćete kad izađete iz tunela stati ispred najljepšeg neogotičkog dragulja, zgrade Parlamenta, treće po veličini u svijetu te glavnog gradskog simbola. Za razliku od nekih drugih europskih parlamenata, mađarski je moguće i posjetiti, ali morate biti dovoljno brzi da u rano jutro uhvatite karte za ulaz.

Platite samo 89 KM za povratnu kartu na relaciji Sarajevo - Budimpešta sa uključenim aerodromskim taksama i doživite istinsku ljepotu ovog grada!

Opis ponude

Wizz Air je avio-kompanija s fokusom na inovacije u svakom segmentu poslovanja. Cilj je da učine letove dostupne građanima Centralne i Istočne Evrope, kao i da svim putnicima u Europskoj Uniji omoguće novi doživljaj putovanja. Koristi se najnovija tehnologija kako bi se osiguralo da Wizz Air iskustvo bude izvrsno kako u pogledu usluga tako i u pogledu odnosa cijene i pruženog kvaliteta.
Zbog toga lete i na primarne i sekundarne te regionalne aerodrome, pri čemu klijentima pružaju brzu i ljubaznu uslugu uz niske troškove koji se odražavaju u Wizz cijenama.
Zahvaljujući izuzetno posvećenom, stručnom i upravljačkom timu, vodstvo i motivacija su pokretačke snage kompanije Wizz Air, i tajna njenog uspješnog poslovanja.


marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

www.citydeal.ba

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.