Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Povratna karta na relaciji Sarajevo – Dortmund, Essen, Duisburg – Sarajevo sa Centrotransom!

Putujte sa Centrotransom po najpovoljnijim cijenama i platite SAMO 258 KM za povratnu kartu Sarajevo – Dortmund, Essen, Duisburg - Sarajevo! 

Napomene

Ponuda uključuje:
- Povratnu kartu na relaciji Sarajevo – Dortmund
- Prije kupovine vaučera obavezna je rezervacija na broj telefona  +387 33 219-178
Vaučere nije potrebno ovjeravati
- Jedna osoba može kupiti jedan vaučer i mora glasiti na ime putnika.
- Ukoliko kupac kupuje kartu za drugu osobu, potrebno je koristiti opciju "Pokloni ponudu" i unijeti ime putnika kojemu se poklanja karta
- Kupci su obavezni da u roku od 5 dana od dana kupovine preuzmu svoju kartu u agenciji Centrotrans, ukoliko se karta ne preuzme u navedenom roku ista se smatra iskorištenom.
- Polazak sa kupljenom kartom je obavezan do 01.10.2017. godine
- Autobusna linija za Dortmund saobraća svakim danom u 08:00h sa autobuske stanice Sarajevo
- Karte se mogu preuzeti na autobuskoj stanici Sarajevo, Put života
- Obavezno ponijeti isprintan vaučer na uvid
- Vaučeri se ne mogu stornirati

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Ako ste ljubitelj sporta, odnosno nogometa, tada će Vas Dortmund itekako privući. No, da ne ispadne kako je grad poznat samo po nogometu, treba napomenuti da ima svoje institucije i kulturne znamenitosti koje vrijedi pogledati. Smješten u Njemačkoj pokrajini Sjevernoj Rajni-Vestfaliji. Ima otprilike 587.000 stanovnika i smatra se sedmim gradom po veličini u Njemačkoj.
Ukoliko ste veliki ljubitelj prirode, tada će Vas sigurno zanimati kako je drugi naziv za Dortmund “zelena metropola” – veći dio teritorija čine šume, voda, poljoprivredna područja i prostrani zeleni parkovi među kojima treba istaknuti Westfalenpark i Rombergpark koji su idealni za opuštajuće šetnje.

* Putujte sa Centrotransom po najpovoljnijim cijenama i platite SAMO 258 KM za povratnu kartu Sarajevo – Dortmund, Essen, Duisburg - Sarajevo! 

Opis ponude

Centrotrans Eurolines - lider u prevozu putnika u domaćem i međunarodnom saobraćaju predstavlja jedan od najpoznatijih brendova Bosne i Hercegovine, već 66 godina.
Sa moderno opremljenim autobusima, ljubaznim osobljem, uvezanim linijama u BiH i Evropi, hiljadama putnika, svakodnevno pruža ugodnu, udobnu i sigurnu vožnju. 
Priznanje za visok kvalitet usluga, sigurnost putnika, stručan i profesionalan kadar Centrotrans Eurolines-a jeste i prijem kompanije 1997. godine u ravnopravno članstvo EUROLINES - asocijaciju najvećih prijevoznika Europe. 
Centrotrans Eurolines raspolaže sa preko 220 autobusa koji održavaju prijevoz na preko 30 međunarodnih lijina i 130 linija unutar Bosne i Hercegovine. Autobusi zadovoljavaju stroge sigurnosne evropske i svjetske standarde iz programa najpoznatijih svjetskih proizvođača Neoplan, Mercedes, MAN, Ayats, Isuzu. 

U vlasništvu Centrotrans Eurolines-a su i savremene auto baze i poslovne jedinice u Visokom, Olovu, Ilijašu, Fojnici i Kiseljaku. Posjeduje osam vlastitih autobuskih stanica, najmoderniji Centroservis za opravku vozila MAN, Neoplan i Isuzu kao i novootvorenu stanicu za Tehnički pregled vozila. 
U okviru Centrotrans Eurolines-a egzistira šest kćerki firmi: Centrotours, Centrotrade,  Centrotrans-Eurolines Ljubljana, Centrotrans-PGS, Centrotrans Kakanj,  kao i firma u većinskom vlasništvu Centrotrans Istočno Sarajevo.
Turizam u okviru Centrotransa ima dugogodišnju tradiciju. Centrotours kao dio Centrotrans Eurolines-a posluje još od 1963. godine, a od 2012. godine kao samostalna firma.
Centrotours se posljednjih godina izdvojio na tržišu BiH kao lider u organizaciji sportskih  i turističkih putovanja od kojih izdvajamo organizaciju putovanja na svjetsko nogometno prvenstvo u Brazil 2014 i organizaciju charter letova za ljetovanje u Turskoj. U Centrotoursu možete rezervisati: avio karte, brodske karte i krstarenja, ekskurzije, sportska putovanja, ljetovanja i zimovanja, ulaznice za razne manifestacije. 
Savremeno opremljene turističke agencije  nalaze se u Sarajevu (u Ferhadiji i na autobuskoj stanici), Zenici i Neumu.

marketing
Array
(
    [site_language] => en
)

-

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.