Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

PRAG - Dočekajte Novu godinu u jednoj od najposjećenijih turističkih destinacija!

Novogodišnje putovanje u zlatni Prag - prevoz + 3 noćenja za samo 340 KM!

Napomene

 • PUTOVANJE JE ZAGARANTOVANO!
 • Termin putovanja 29.12.2017. - 03.01.2018. godine 
 • U cijenu je uključeno:
  - Prijevoz modernim Centrotransovim autobusom na relaciji Sarajevo – Prag – Sarajevo ,
  - Smještaj u 1/2  i/ili 1/3 sobama u hotelu Elio Garni (ili sličan) na bazi 3 noćenja sa doručkom,
  - Usluge stručnog pratioca grupe tokom putovanja i boravka u Češkoj i kompletna organizacija putovanja
 • U cijenu nije uključeno:
  Fakultativni izleti (Prag 15,00 EUR, izlet u Drezden 20,00 EUR, krstarenje Vltavom + večera na brodu 25,00 EUR, krstarenje Vltavom bez obroka 15,00 EUR, večera u pivnici 20,00 EUR, obavezno razgledanje Beča 15,00 KM, Bratislava 10,00 KM),
  PZ osiguranje 12,00 KM,
  Doplata za posebno sjedište u autobusu 40,00 KM (sjedišta iza suvozača, sjedišta za stolom, sjedišta iza 2. vrata),
  Doplata za dodatno sjedište u autobusu 80,00 KM,
  Doplata za jednokrevetnu sobu 120,00 KM
 • Jedna osoba može kupiti neograničen broj vaučera
 • Po kupovini vačera, potrebno je dostaviti slijedeće informacije na mail s.milenkovic@centrotrans.com
  - Ime i prezime
  - Broj pasoša i datum rođenja
  - Kontakt telefon
  - Adresa stanovanja
  - Tip sobe
  - Grad u kojem će putnici ući
  - Da li putnik posjeduje PZ osiguranje
 • Rok iskoristivosti vaučera je u navedenom terminu
 • Za putovanja važe Centroturs Opći uslovi putovanja.
 • Obavezno ponijeti isprintan vaučer na uvid
 • Vaučeri se ne mogu stornirati

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Još od srednjeg vijeka, Prag se smatra jednim od najljepših evropskih gradova. Često ga nazivaju „zlatnim gradom“ zbog bogate historije i laskave titule stjecišta kulturne elite. U njemu su živjeli i radili Mozart, Beethoven, Kafka... koji su, očarani njegovom ljepotom, lako nalazili inspiraciju za svoja remek djela. Danas je Prag evropska metropola, grad pun života, pun mogućnosti za kvalitetan provod, od velikih diskoteka i tržnih centara do bezbroj pivnica i restorana u kojima se služi nadaleko čuveno češko pivo.
U Prag se ne ide jednom - u Prag se ide uvijek!

-Novogodišnje putovanje u zlatni Prag - prevoz + 3 noćenja za samo 340 KM!

Opis ponude

1. DAN, 29.12.2017. (PETAK), SARAJEVO – ZENICA – DOBOJ – ZAGREB – BRATISLAVA

Polazak sa odredišta u u 18.00h. Vožnja modernim Centrotransovim autobusom na relaciji Sarajevo – Zenica – Doboj – (Banja Luka) – Zagreb – Bratislava. Noćna vožnja prema Slovačkoj sa usputnim pauzama po potrebi grupe.

2. DAN, 30.12.2017. (SUBOTA), BRATISLAVA – PRAG

Dolazak u Bratislavu u jutarnjim satima. Po dolasku u Bratislavu kraće razgledanje starog grada: katedrala sv. Martina, Mihaelov toranj, Hlavne Namestie, Stara vijećnica, Hviezdoslavove namestie, Slovačko narodno pozorište i najpoznatije skulpture – manekeni Bratislave: Napoleonov vojnik, Shone Naci i Čumil. Nakon razgledanja nastavak vožnje prema Pragu. Po dolasku u Prag smještaj u hotel. Slijedi zajednički odlazak u centar grada (gradskim prijevozom). Slobodno vrijeme za upoznavanje sa gradom. Povratak u hotel. Noćenje.

3. DAN, 31.12.2017. (NEDJELJA), PRAG – DRESDEN – PRAG (SRETNA NOVA GODINA!!)

Doručak. Nakon doručka fakultativni odlazak u Dresden-glavni grad istočnonjemačke pokrajine Saska. Razgledanje grada u pratnji vodiča: ZWINGER, KATEDRALA, BRUHLSKA TERASA, SEMPER OPERA. Slobodno vrijeme za samostalno razgledanje grada i shopping (Dresden je poznat i kao jedna od najpovoljnijih opcija za shopping u Njemačkoj). U predvečernjim satima povratak za Prag. Povratak u hotel. Uvečer priprema za doček Nove godine na nekom od trgova u Pragu gdje se kreira nevjerovatna atmosfera do kasno u noć ili u diskoteci! SRETNA NOVA GODINA! Povratak u hotel. Noćenje.

4. DAN, 01.01.2018. (PONEDJELJAK), PRAG

Kasni doručak. U podnevnim satima slijedi fakultativni obilazak Praga u pratnji vodiča koji započinjemo na HRADČANIMA obilaskom predsjedničke palate i katedrale. Razgledanje nastavljamo spuštanjem s Hradčana, MALOM STRANOM, jednom od 5 historijskih kvartova grada: CRKVA SV. NIKOLA, MUZIČKA AKADEMIJA, MUZEJ FRANC KAFKA, NERUDOVA ULICA, KARLOV MOST. Slobodno vrijeme. Nastavak razgledanja grada: NARODNO POZORIŠTE, NARODNA ULICA, AKADEMIJA NAUKA, MUSTEK, STARI GRAD, VACLAVOV TRG, NACIONALNA GALERIJA,

STAROGRADSKI TRG, TRG REPUBLIKE, VIJEĆNICA. Slobodno vrijeme u centru grada. U dogovoreno vrijeme povratak u hotel. U večernjim satima mogućnost fakultativnog odlaska na krstarenje rijekom Vltavom. Sa rijeke Vltave pruža se prelijep pogled na noćnu panoramu Male strane, Hradčana, Staronametske namesti, Jevrejski kvart, Karlov Univerzitet.... Povratak u hotel. Noćenje.

5. DAN, 02.01.2018. (UTORAK), PRAG – BEČ

Doručak. Slijedi napuštanje hotela i vožnja do Beča. Po dolasku u Beč odlazimo do dvorca Schobrunn, a zatim obilazak nastavljamo: KARLSPLATZ i KARLSKIRCHE, zgrada MUSIKVEREIN u kojoj se održava čuveni bečki novogodišnji koncert, Naturhistoriches Museum, Kunsthistoriches Museum, Museum Quarter, veliki kružni bulevar RINGSTRASSE sa parlamentom, BURGTHEATER, RATHAUS, VOTIVKIRCHE. Slijedi šetnja kroz prvi bečki becirk – Kertner ulica, Stefanov trg i katedrala sv. Stefana. Slobodno vrijeme u centru grada za šetnju i individualno razgledanje grada. U poslijepodnevnim satima slijedi nastavak putovanja prema BiH sa usputnim pauzama po potrebi grupe.

6. DAN, 03.01.2018. (SRIJEDA), BiH

Dolazak u BiH u ranim jutarnjim satima.

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

Centrotours kao dio Centrotrans-Eurolines-a posluje još od davne 1963. godine, kada je i osnovan u okviru tadašnjeg Centrotransa Sarajevo. Osnovna djelatnost tadašnjeg turističkog odjela Centrotransa kako je nazivan, bila je prodaja autobuskih karata, organizacija izleta i putovanja u zemlji, a zatim i organizacija svih turističkih manifestacija koje su okupljale veći broj putnika. Danas, nakon već više od 50 godina, marljivim radom, pouzdanim poslovanjem s klijentima, znalačkim pristupom turističkim zahtjevima i ličnim pristupom putnicima izgradili smo imidž najpouzdanije turističke agencije u BiH.

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.