Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel 033 943 150

BBI - sprat 0
od 10h - 18h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel 951 559

Black Friday - Pravo ljetno osvježenje: Etno selo ČARDACI & Vodeni park RIBICA!

Noćenje sa doručkom u dvokrevetnoj sobi + cjelodnevna ulaznica za Vodeni park Ribica za dvije osobe samo 75 KM

Napomene

 • Ponuda uključuje:
  - jedno noćenje s doručkom za 2 osobe u dvokrevetnoj sobi 
  - cjelodnevna ulaznica za Vodeni park „Ribica“ za 2 osobe (na dan prijave i na dan odjave)  
  boravišne takse
 • Period iskoristivosti ponude do 31.07.2017.
 • Moguća doplata za trokrevetnu sobu ili apartman.
 • Prije kupovine vaučera preporučujemo da provjerite raspoloživost kapaciteta.
 • Rezervacija termina kao i provjera raspoloživosti se vrši direktno sa ponuđačem na broj telefona: +387 33 943 150 ili putem emaila: info@citydeal.ba
 • Dijete do 4 godine na krevetu s roditeljima boravi besplatno.
 • Moguća rezervacija apartmana uz doplatu – na upit.
 • Check-in od 14:00h; check-out do 12:00h.
 • Vaučeri se ne mogu stornirati

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Idilično mjesto koje vas ostavlja bez daha... Odličan smještaj, bogata gastronomska ponuda, fantastičan Vodeni park, zabava za sve generacije, prijateljsko osoblje... Sve su to razlozi da provedete ugodan ljetni odmor u čarobnim Čardacima. 

- Noćenje sa doručkom u dvokrevetnoj sobi + cjelodnevna ulaznica za Vodeni park Ribica za dvije osobe samo 75 KM

Opis ponude

Ekološko-turistički kompleks „Čardaci“ u kojem se nalazi i turističko naselje Etno selo ČARDACI prostire se na površini od 50.000m². U Etno selu ČARDACI raspolažemo sa 10 komfornih apartmana te 24 dvokrevetne sobe kategorizirane sa 4 zvjezdice. Svi objekti su građeni prirodnim materijalima po uzoru na stare bosanske kuće. Interijer je do posljednjeg detalja uređen u autohtonom bosanskom stilu. U svim smještajnim jedinicama gostima su na raspolaganju kablovska TV, telefon, WiFi, suvremeni sustav grijanja (geotermalna energija), sušilo za kosu, minibar i sef.

Sam kompleks je ekološka oaza i samoodrživi kompleks koji se napaja energijom vode, sunca, zemlje i vjetra. U središnjem dijelu Etno sela, na Mačkovom trgu, smještena je Pivnica – rakijarnica Kod crnog mačka – odlično mjesto gdje možete uživati u ugodnoj i opuštenoj atmosferi uz veliki izbor piva, rakija i likera, kao i domaćih jela.  Bogata gastronomska ponuda Restorana Kod mlina zadovoljit će i najzahtjevnije. U Restoranu Kod Mlina nudimo vam veliki izbor jela iz tradicionalne i internacionalne kuhinje. Iz ponude posebno izdvajamo jela od uvijek svježe riječne ribe kao i specijalitete poput ribljih pljeskavica, kobasica, ražnjića, pašteta te dimljene pastrve, sve iz domaćeg uzgoja i prerade. U sklopu restorana nalazi se i vinski podrum s velikim izborom vrhunskih i kvalitetnih vina.  

Vodeni park RIBICA sa četiri bazena, zabavnim vodenim atrakcijama (tobogani, valovi, masaže, bazen itobogan za djecu i bebe, skakaonica), plažama, kafićima, terenom za odbojku na pijesku i badminton nudi cjelodnevnu zabavu i odmor za sve generacije! Vodeni park RIBICA nezaobilazna je destinacija za sve koji traže ljetno osvježenje, zabavu, odmor i dobre provode. Važno je napomenuti da je sva bazenska tehnika u skladu s europskim standardima.

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

Etno selo Čardaci ima 13 objekata građenih isključivo prirodnim materijalima i, što je karakteristično, koje se grije na običnu vodu. oaza Zahvaljujući novim tehnologijama toplinskih pumpi etno selo koristi običnu vodu koja se crpi iz obližnjeg bunara dubokog tri metra. Iz obične vode uz pomoć toplinskih pumpi postiže se temperatura od 60 stepeni. Svaki objekat ima grijanje na običnu vodu i stoga je ovo prvo etno selo u Bosni i Hercegovini koje se grije na ovaj način .

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.