Zatvori

Prodajno mjesto:

SCC (etaža -1)
Radno vrijeme: svaki dan od 10:00h do 22:00h
Telefon: +387 33 943-150
E-mail: info@citydeal.ba

Predstavljamo Vam hotel Ovo malo duše na izvanrednoj lokaciji, u srcu Baščaršije!

2 noćenja sa doručkom za dvije osobe, obilazak starog grada + dijete do 6 godina GRATIS.. Sve za samo 215 KM!

Napomene

 • Ponua uključuje dva noćenja sa doručkomza dvije osobe 
 • U ponudu uključeno i:
  - obilazak starog grada za 2 osobe
  - besplatan parking (uz rezervaciju)
  - besplatan WiFi
 • Rok iskoristivosti vaučera je do 25.12.2018.
 • Prije kupovine vaučera obavezna je provjera raspoloživosti i rezervacija na broj telefona: +387 33 972 800 ili putem emaila: booking@ovo-malo-duse.com
 • Popusti za djecu: djeca do 6 godina bez vlastitog ležaja borave besplatno, dijete od 6 godina na dodatnom ležaju 10 €/noć
 • Vaučer se smatra iskorištenim ukoliko je korisnik izvršio rezervaciju, a nije došao ili otkazao  ili ukoliko korisnik nije iskoristio vaučer u navedenom roku iskoristivosti.
 • Vaučeri se ne mogu stornirati
 • Uslovi prodaje  LINK

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Kada se na jednom tako malenom mjestu nađe toliko kultura, vjera i nacija, tek tada otkrijete kakva sve bogatstva krije ovaj maleni planet. A zaigrano Sarajevo svoj šarm može upravo zahvaliti šarenilu Orijenta, Balkana i zapada, zbog kojih je postao jedna od najživopisnijih prijestolnica Europe.

2 noćenja sa doručkom za dvije osobe, obilazak starog grada + dijete do 6 godina GRATIS.. Sve za samo 215 KM!

Opis ponude

Hotel Ovo malo duše zasigurno je jedinstven među hotelima u starom dijelu Sarajeva. Šest individualno namještenih soba nudi jedinstveni i udoban smještaj i nezaboravan doživljaj. Svaka od soba je opremljena klima-uređajem i Wi-Fi-jem, kupatilom s tušem, sušilom za kosu, satelitskom TV i sefom. U hotelu nalazi se i Wiener Cafe gdje ćete započeti dan uz ukusni doručak i kavu. Bar nudi i raznovrstan izbor poslastica i pića, u kojima možete uživati na ugodnoj terasi pored hotela.

Sarajevo, Evropski Jerusalim, je grad koji je oduvijek privlačio ljude. Sve od osnivanja poznat je po svojoj otvorenosti i kontaktu različitih civilizacija. Samo ovdje možete u radijusu od 500 m vidjeti sinagogu, katedralu, pravoslavnu crkvu i džamiju. Grad, koji je 1984. ugostio Zimske olimpijske igre, sada je glavno središte uprave i kulture Bosne i Hercegovine.

Sarajevo se ponosi dobro očuvanim starim dijelom grada, punim jedinstvene arhitekture još iz doba otomanskog carstva, uključujući brojne kupolaste džamije i tradicionalne oblike orijentalne arhitekture ako što su konaci (smještaj) i hanovi (gostione). Kada budete u gradu, ne propustite restorane i barove, dakle ćevabdžinice, aščinice, buregdžinice, kavane i slastičarnice bosanskim specijalitetima kao što su ćevapčići, burek ili slastice vrijedne grijeha poput baklave.

Nakon što uhvatite ritam Baščaršije pogledajte slavnu biblioteku Vijećnicu, Kazandžiluk (jedina ulica koja je sačuvala drevni izgled i funkciju), mirno jevrejsko groblje i popnite se na vrh brežuljka gdje će vam zbog očaravajućeg pogleda na grad zastati dah. Ako vam slučajne bude dosadno i poželite osvježujući hlad zelenila, predlažemo da posjetite Ilidžu i kočijom odete do izvora rijeke Bosne.

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

-

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.