Zatvori

Prodajno mjesto:

SCC (etaža -1)
Radno vrijeme: svaki dan od 10:00h do 22:00h
Telefon: +387 33 943-150
E-mail: info@citydeal.ba

Prepustite se vrhusnkoj zabavi i uživanju na Termalnoj rivijeri Ilidža!

Platite samo 5.90 KM za CJELODNEVNU ulaznicu na ilidžanskim termama, isključivo RADNIM DANIMA!

Napomene

  • Vaučer se može iskoristiti svakog radnog dana, sve do 14. 06.2019. godine
  • Ponuda se odnosi na cjelodnevnu ulaznicu za jednu osobu na bazene Termalne rivijere Ilidža
  • Ulaznica se može iskoristiti samo radnim danima
  • Obavezno donijeti isprintan vaučer
  • Jedna osoba može kupiti neograničen broj vaučera
  • Vaučer se smatra iskorištenim ukoliko je kupac kupio vaučer, a nije iskoristio u navedenom roku
  • Vaučeri se ne mogu stornirati

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Termalna rivijera Ilidža je turističko-ugostiteljski objekat koji je počeo sa radom 2005.godine. Posjetiocima može ponuditi nešto u čemu do sada nisu imali priliku uživati na ovim prostorima. Ovaj jedinstven objekat u našoj državi je kompleks otvorenih i zatvorenih bazena i predstavlja prvu fazu Termi koje su izgrađene po svjetskim standardima.

Platite samo 5.90 KM za CJELODNEVNU ulaznicu na ilidžanskim termama, isključivo RADNIM DANIMA!

Opis ponude

Zatvorenu Rivijeru predstavljaju dvije povezane kupole, od kojih se u prvoj u jedinstvenom ambijentu mnogobrojnih palmi i vodopada nalazi ugostiteljski objekat – restoran “Tropski Vrt” sa slastičarnom. U drugoj kupoli se nalaze bazeni nepravilnih oblika sa preko 1000 m2 vodenih površina sa mnogobrojnim vodenim sadržajima kao što su vodena pećina, drvo doživljaja, brza rijeka, masažna sjedišta, jet masažeri i drugi. Pored bazena nalaze se nezaobilazni whirlpooli za opuštanje. Poseban bazen je prelazni bazen koji pruža mogućnost plivanja iz zatvorenog dijela u otvoreni dio rivijere gdje se nalazi i tobogan. Dubina vode na svim djelovima bazena je 1,5 metar, osim u dječijem bazenu. Temperatura vode u bazenima se kreće od 30°C do 34°C, a temperatura zraka se održava na oko 30°C. Kvalitet vode u bazenima je stalno kontrolisan i u standardima je pitke vode, a o bjezbednosti kupača u vodi brinu kvalifikovani spasioci. Na samom bazenu nalazi se Free-flow restoran u čijoj ponudi se nalaze kuhana jela, ali i fast-food po pristupačnim cijenama.

Bazeni Ljetne Rivijere obuhvataju 4.600 m2 vodenih površina i na njima kao i u Zatvorenoj Rivijeri se nalaze brza rijeka, masažna sjedišta, jet masažeri, whirlpooli, tobogani, ali i animacija na suhom u vidu trampolina, ping-pong-a i dječijih autića. Najveća atrakcija na otvorenim bazenima je valovni bazen, koji je ujedno i najveći bazen tog tipa u našem regionu, a pruža užitak pravih morskih valova. Na otvorenim bazenima takođe postoji caffe-restoran, kao i drugi punktovi gdje se može naručiti osvježenje. Termalna rivijera Ilidža i njeni zatvoreni bazeni rade 365 dana u godini, dok otvoreni bazeni rade tokom ljetnje sezone.

marketing
Array
(
    [site_language] => en
)

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.