Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Prevencija zdravlja je najbitnija: Pregled mladeža dermatoskopijom u Našoj klinici!

Budite sigurni u svoje zdravlje: Platite 40 KM za pregled mladeža dermatoskopijom i konsultacije o melanomu u Našoj klinici!

Napomene

Ponuda uključuje: 
- Pregled mladeža dermatoskopijom
- Rok iskoristivosti vaučera je do 05.11.2017. godine
Jedna osoba može kupiti neograničen broj vaučera
Obavezna telefonska rezervacija na broj 057/344-988
- Naša klinika se nalazi u Istočnom Sarajevu, Spasodavska 30
- Vaučeri se ne mogu stornirati
- Vaučer se smatra iskorištenim ukoliko kupac izvrši rezervaciju i ne pojavi se u dogovreno vrijeme, ili uopšte ne izvrši rezervaciju

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

S nekim mladežima se rodimo, a neke steknemo tokom života. Rastu zajedno sa nama, povećavaju se i mijenjaju boju.. Svaku naglu promjenu u izgledu mladeža trebamo ozbiljno shvatiti, jer upravo ona može biti znak pojave melanoma. Zbog toga je vrlo važna samokontrola i redovni pregledi kože i sluznica.

Budite sigurni u svoje zdravlje: Platite 40 KM za pregled mladeža dermatoskopijom i konsultacije o melanomu u Našoj klinici!

Opis ponude

Pregled mladeža ili dermatoskopija je jednostavna i neinvazivna, brzo izvodljiva i veoma korisna metoda, pomoću koje je moguće postaviti pouzdaniju dijagnozu pigmentnih lezija ili mladeža, a posebno razlikovati melanom od drugih benignih pigmentnih promjena na koži.
Dermatoskopija predstavlja površno mikroskopiranje kožnih promjena. Jednostavna je, brzo izvodljiva, povećava vidljivost svih promjena i omogućava pouzdano postavljanje dijagnoze. Tokom dermatoskopije koristi se aparat dermatoskop, koji ima odgovarajući optički sistem sočiva i izvor polarizovane svjetlosti.

Ginekološka ordinacija “Naša Klinika” je moderna privatna zdravstvena ustanova, osnovana u februaru 2015. godine, u svrhu unapređenja i zaštite reproduktivnog zdravlja žene. Nosilac posla je specijalista ginekologije i akuserstva-onkolog, dr. Željko Pavlović. Medicinski fakultet je završio u Sarajevu 1988. godine, specijalizaciju iz ginekologije i subspecijalizaciju ginekološke onkologije završio je na Kliničkom Centru u Beogradu i Institut za radiologiju i onkologiju u Beogradu, kao i dodatne edukacije iz ultrazvučne dijagnostike, kolposkopije, laparoskopije i uroginekologije.

marketing
Array
(
    [site_language] => en
)

-

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.