Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Priuštite sebi i dragoj osobi romantični vikend na Trebeviću, po još BOLJOJ cijeni!

Dva noćenja sa doručkom za dvije osobe po cijeni od 119 KM Vam donosi Villa Andrea! Jedinstvena ponuda koju ne smijete propustiti! 

Napomene

Ponuda uključuje:
 • Noćenje sa doručkom za dvije osobe u Vili Andrea- (radni dan i vikend) 
 • Jedna osoba može kupiti neograničen broj vaučera 
 • Rezervacija se obavlja u skladu sa smještajnim kapacitetima.
 • Obavezna telefonska rezervacija termina na broj 065/658-714 ili 065/596-325
 • Rok iskoristivosti vaučera je do 31.03.2018. 
 • Boravišna taxa i osiguranje se plaćaju na recepciji 2,50 KM po osobi na dan.
 • Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.
 • Vaučer se smatra iskorištenim ukoliko je korisnik izvršio rezervaciju, a nije došao ili otkazao ili ukoliko korisnik nije iskoristio vaučer u navedenom roku iskoristivosti. 
 • Obavezno ponijeti isprintan vaučer na uvid. 
 • Vaučeri se ne mogu stornirati.

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Trebević predstavlja značaјan turistički i rekreativni centar. Sa ovim izletištem grad јe povezan asfaltnim putem i žičarom dužine 1700 m. Rijetko koje zemlje u svijetu imaju planinu u samom centru glavnog grada. Sarajevo sa ponosom može reći da ima nešto takvo – Trebević!!! Sarajevski jedinstveni stil života, bosanska originalnost, toplina, susretljivost i mogućnost raznih tipova rekreacije su ono što Trebević nudi. Iskoristite bezbroj mogućnosti zabave u spektakularnom planinskom ambijentu kako ljeti tako i zimi.


Dva noćenja sa doručkom za dvije osobe po cijeni od 119 KM Vam donosi Villa Andrea! Jedinstvena ponuda koju ne smijete propustiti! 

Opis ponude

Živimo u svijetu u kojem vječno negdje žurimo – na posao, pa s posla, nakon toga žurimo kako bismo obavili sve obaveze koje imamo. Ponekad zaboravimo na sebe i na činjenicu da nam je s vremena na vrijeme potreban kvalitetan odmor. Zato ovaj put iznenadite voljenu osobu i zajedno uživajte u potpunom planinskom okruženju i udobnosti Vile Andrea.  
Svoj vrijeme provedite u Vili Andrea, okruženoj predivnom borovom šumom u samom centru Trebevića. Enterijer Vile Andrea pažljivo je biran i kreiran kako bi gostima, kroz spoj tradicionalnih i modernih elemenata, drvenih oplata i najfinijih tkanina u toplim tonovima, dočarao potpuni planinski ugođaj tokom svih godišnjih doba.

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.