Zatvori

Prodajno mjesto:

SCC (etaža -1)
Radno vrijeme: svaki dan od 10:00h do 22:00h
Telefon: +387 33 943-150
E-mail: info@citydeal.ba

Priuštite sebi odmor u čarobnom Mostaru i odsjednite u luksuznom hotelu Kriva Ćuprija!

Dva noćenja sa doručkom za dvije osobe za SAMO 198 KM!

Napomene

Ponuda uključuje:
  • Dva noćenja sa doručkom za dvije osobe u dvokrevetnoj sobi
  • Period iskoristivosti ponude od 02.11. do 29.12.2018. godine
  • Taxe i osiguranje se plaća na recepciji hotela i iznosi 12 KM za 2 noći za 2 osobe
  • Provjera raspoloživosti i rezervacije vrše se putem telefona: 061 915 915 ili putem e-maila: krivacuprijamostar@gmail.com

  • Vaučer se smatra iskorištenim ukoliko je kupac kupio vaučer, a nije iskoristio u navedenom roku
  • Vaučeri se ne mogu stornirati
  • Uslovi prodaje  LINK

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Stari grad, koji potiče još iz perioda vladavine Turaka, oduvijek je bio glavna atrakcija u Mostaru. Izgrađen poput zbijene jezgre, ovaj dio grada je idealan za šetnju.

Jednodnevni obilazak je dovoljan da se posjeti većina turističkih znamenitosti. Mostar, kao i sam London, ima veliki broj kafića u kojima možete pronaći malo hladovine nakon šetnje pod vrelim hercegovačkim suncem.
Primamljivi šarm starog grada, naročito dijela oko Neretve, vas zarobi na jednom mjestu po nekoliko sati dok uživate u pogledu i upijate zvukove. Za razliku od drugih svjetskih gradova, ovdje vas niko neće zamoliti da odete čak i ako već satima tu sjedite i pijete tursku kafu. Obnova starog grada je skoro u potpunosti završena, a u njemu još uvijek vrijedno rade bezbrojni kotlari i zanatlije, kao i nekoliko izvanrednih antikvarnica.

Posjetite grad koji karakterizira spajanje i suživot četiri religije, a što je najvećim dijelom razlog njegove tolike privlačnosti. Mostar je grad koji se pozdravlja sa obećanjem da ćete se vratiti. To je mjesto koje će Vas začarati svojom poviješću i kulturom.

Dva noćenja sa doručkom za dvije osobe za SAMO 198 KM!

Opis ponude

Hotel "Kriva Čuprija" izgrađen je 1998. godine, a potpuno je obnovljen 2006. i 2010. godine. Hotel je kategorisan kao hotel sa tri zvjezdice. U maju 2005. godine otvoren je restoran kao dio hotela.
Nalazi se pored reke Radobolje, nekoliko stotina metara uzvodno od poznatog Starog mosta. Izgrađen je u potpunosti iz prirodnih materijala, kao što su kamen i drvo, i kao takav savršeno odgovara ambijentu Starog grada; ne narušava prirodno stanište, i nudi odlične simbioze moderne i drevne.

Isti smještaj se nudi u hotelu, bez žrtvovanja zadovoljstava savremenog života, možete se uhvatiti u 17. i uživati ​​u arhitekturi tih vremena. Još jedno zadovoljstvo koje nudi lokacija hotela je smješteno svega 5 minuta hoda od centra grada, tako da za 15 minuta možete putovati kroz 3 različite civilizacije, tursku, austrougarsku i modernu istočnu Evropu.marketing
Array
(
    [site_language] => en
)

Hotel "Kriva ćuprija I" sagrađen je 1998. godine, a u potpunosti renoviran 2003., 2006. i 2012. godine. Hotel je kategorisan sa tri zvjezdice, a 2011. godine izabran za Hotel baštinu od Federalnog Ministarstva Turizma BiH. 2010. godine hoteli “Kriva Ćuprija” su od online booking Venere i Expedia dobili nagradu za jedan od najurednijih i najčistijih hotela u Evropi. Još jedan užitak koji Vam nudi lokacija hotela je taj što se nalazi u srcu Starog grada u Mostaru i udaljen je samo 100 m od historijski poznatog Starog mosta, tako da u roku od petnaest minuta možete proći kroz tri različite civilizacije, tursku, austrougarsku i modernu istočnoevropsku. U ljetnom periodu gostima se nudi i izlet obilaska Hercegovine, od Blagaja, Počitelja, Kravica i Međugorja.

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.