Zatvori

Prodajno mjesto:

SCC (etaža -1)
Radno vrijeme: svaki dan od 10:00h do 22:00h
Telefon: +387 33 943-150
E-mail: info@citydeal.ba

Priuštite Vašem licu fantastični tretman sa aktivnim ugljenom i riješite se mitisera i akni!

Umjesto 75 KM platite SAMO 24,90 KM za tretman lica sa aktivnim ugljenom u kozmetičkom salonu AJLAA!

Napomene

Ponuda uključuje
 • Tretman sa aktivnim ugljenom protiv akni i mitisera (vakum mašina)
 • Podrazumijeva naparavanje lica, piling, čišćenje lica od akni i mitisera vakum mašinom i silikonskim spužvama (ugljen)
 • Napomena: aktivni ugalj se mijesa sa još 4 prirodna sastojka koja su učinkovita čak i za upaljene akne nastale hormonalnim disbalansom
 • Period iskoristivosti ponude je do 30.11.2018.
 • Obavezna rezervacija termina na broj 062 382 511
 • Kozmetički studio AJLAA se nalazi u Ulici Latička 1/2 (Stup - Tibrine zgrade)
 • Jedna osoba može kupiti neograničen broj vaučera
 • Obavezno ponijeti isprintan vaučer na uvid
 • Vaučeri se ne mogu stornirati

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Beauty sastojak koji u posljednje vrijeme sve češće viđamo u čistačima, maskama i pilinzima za lice je aktivni ugljen. Zašto je postao neizostavan u njezi kože i zbog kojih ga se sposobnosti ljubiteljice kozmetike ne mogu zasititi.

Aktivni je ugljen poznat po iznimnoj sposobnosti privlačenja i apsorbiranja toksina i nečistoća.

Nečistoće neutralizira u našem organizmu, ponajviše u probavnom traktu, no na isti način može djelovati i na prljavštinu na površini kože i u proširenim porama.
Ugljen na nečistoće djeluje poput magneta, privlačeći prljavštinu, sebum i mrtve stanice kože, dubinski čisteći pore. U kontaktu s česticama aktivnog uljena, sebum i nečistoće se za njega lijepe te se ispiranjem proizvoda s ugljenom ispire i sva prljavština i sebum. Redovito korištenje aktivnog ugljena na koži održava pore čistima, što im pomaže u sužavanju i manjoj uočljivosti, rezultirajući zaglađenijim tenom.

Umjesto 75 KM platite SAMO 24,90 KM za tretman lica sa aktivnim ugljenom u kozmetičkom salonu AJLAA!

Opis ponude

Uz stalno praćenje modnih trendova i modernih tehnologija, nudimo Vam široku lepezu usluga u kozmetici, pedikuri i manikuri. Uvođenje novih, modernijih kozmetičkih usluga garancija je kvalitete i pružanja vrhunskih kozmetičkih tretmana koristeći pritom samo preparate vrhunske provjerene i profesionalne kvalitete.
Naša otvorenost i susretljivost pomoći će Vam pronaći kozmetičke usluge i kombinaciju tretmana koji baš Vama najviše odgovaraju.
Primjenjujući samo visoko kvalitetne i profesionalne preparate kozmetičkih kuća, uspješno rješavamo probleme najosjetljivije mladenačke kože, ali i kože zrelije dobi.
Zahvaljujemo cjelokupnoj dosadašnjoj klijenteli na ukazanom povjerenju korištenja naših usluga, a Vaše zadovoljstvo je najveći poticaj za nastavak uspješnog rada i najbolja preporuka za buduće korisnike usluga kozmetičkog salona AJLAA.

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

-

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.